Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

fire_eyes

Üye
arkadaslar jafda listede rm 559 yok ? bilen varmı sebebını?

estami

Üye
Ah kötü başlığı görünce c6 V20 5800 v52 için FW yaptın zannettim heyecanlandım keşke öyle birşey yapsan ne makbule geçer..

fire_eyes

Üye
önce bi bu versiyonu bi yukleseydıkde ondan sonra :D soruma cvp verebılecek kımse yokmuduR?

wxyz1

Üye
selamlar
arkadaslar bende x6 16 gb var. bunun turu rm-559. ben de bu cihaza verdiginiz programi uygulayabilir miyim. kurmadan once sim karta format atmali miyim.
tesekkurler

keto517

keto517

Üye

Bunun üstesinden gelmek için ini seçeneğini seçmeden deneyin detayını aşağıdaki sayfadaki cevabımda anlatmıştım

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-x6-remix-v30-0-003-a-441128.html#post3088280

selamlar
arkadaslar bende x6 16 gb var. bunun turu rm-559. ben de bu cihaza verdiginiz programi uygulayabilir miyim. kurmadan once sim karta format atmali miyim.
tesekkurler

Evet elbette uygulayabilirsiniz ancak yukarıda verdiğim linke bakarsanız orda birazdaha düzgün çalışanı var onu nasıl yükleyeceğinizi de anlattım. Karar sizin ben remix olanını yükledim gayet memnunum.

Hiç bir şeye format atmanız gerekmiyor sadece flashlayınca telefonu telefona hard reset atın. detaylar için yukarıdaki linke bakın

:oke:

maktama

maktama

Üye
selamlar
tesekkurler
Bir yukarıda keto517 arkadaşın verdiği cevaba ek olarak...:
Ayrıca sim karta niye format atasınız ki, sanırım hafızaya format atmaktan bahsediyorsunuz:) Gerek yok ama telefonunuzun yedeğini alın, bilgileriniz uçmasın sonra.

wxyz1

Üye
arkadaslar ilksayfadaki indirme linklerinden Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları
megaupload sitesine yuklenmis. ben onu yukleyemedim. mahkeme karari ile site engellenmistir diyor. ikinci linki baska bir linke atayabilir misiniz.
rm 559 klasorunde iso dosyalari var onlara karismiyoruz dimi aynen klasore gonderiyoruz.
tesekkurler

maktama

maktama

Üye
arkadaslar ilksayfadaki indirme linklerinden Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları
megaupload sitesine yuklenmis. ben onu yukleyemedim. mahkeme karari ile site engellenmistir diyor. ikinci linki baska bir linke atayabilir misiniz.
rm 559 klasorunde iso dosyalari var onlara karismiyoruz dimi aynen klasore gonderiyoruz.
tesekkurler

Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları

dosyalara karışmıyorsunuz. Olduğu gibi bırakın, karşmanız gerekseydi belirtilirdi zaten.

errant67

Üye

Ewt yok ben de de x6 var bak kardeşim bu bi üst menü de jaf kurulumu yazıyo onu aç ve ordaki tüm jaf kurulumunu yap sonra jaf i ark gösterdiği gibi kullan ilk defa jaf kullanan ben yaptım sizde yapabilirsiniz:heyo:

wxyz1

Üye
maktama cok tesekkurler bu gece vakti yardimin icin. linkleri indiriyorum. sonra uygulayacagim. size son bir sey danisacagim. bu x6 icin yandaki tuskilidi yerine, sadece ekranda bir kisayolla kilidi acmak mumkun mu. boyle bir program mevcut mu.
tesekkurler

maktama

maktama

Üye
maktama cok tesekkurler bu gece vakti yardimin icin. linkleri indiriyorum. sonra uygulayacagim. size son bir sey danisacagim. bu x6 icin yandaki tuskilidi yerine, sadece ekranda bir kisayolla kilidi acmak mumkun mu. boyle bir program mevcut mu.
tesekkurler
Tuş kilidi programı konusunda bilgim yok.

--------------- Ekleme ---------------

bu yeni ini dosyasınıindirip jaf'ı kurduğunuz klasörün içine atın. (programfiles/odeon/jaf klasörüne), üzerine yazma sorgusuna onay verin.
Artık jaf'taki "use ini" seçeneğnde rm559 x6'i görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MaxiFan
-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
18 kişi 5800 kullanıyor ise 1 kişi X6 kullanıyor.....
Bu bilgi nerden çıktı:
Multiupload üzerinden indirme oranlarına baktım....
Blackstar V52 1900 lere yaklaşmış
Xpeed 6 100 e daha yeni merdiven dayamış...

wxyz1

Üye
Selamlar
arkdslar hack yaparken sorun olustu. acil cozum uretebilirseniz cok sevinirim. ben yaptiklarimi sirayal yaziyorum. yanlisi gorebilirsiniz belki.
1. benim telefon x6-00 16gb. icinde v20 yukluydu. onahic karismadim. hafizaya format filan atmadim.
2. verilen linklerdeki butun dosyalari indirdim ve yazilan yerlerdeki hedef klasorlere kopyaladim.
3. cihazi kapattim. usb uzerinden bilgisayara bagladim.
4. programlari actim. ayarlari yaptim. flashikonuna bastim sonra telefonun acma dugmesine bastim.
5. program ekraninda phone found yazdi. devam etti filan. sonunda su hatayi verdi. error phone booting. yani cihazim otomatik olarak boot edilip acilmiyor. niye acaba. cihazda hic bir degisiklik yok.

ACIL COZUM BEKLIYORUM UZMAN ARKADASLARDAN

alper0642

Üye
Yarın X6 ve 5800 için C6 yazılımı yayınlamayı düşünüyorum inşallah.....
vay kardeş, bir 5800 kullanıcısı olarak senin yayınlayacağın fw.yi sabırsızlıkla bekliyorum, inşaallah kardeş, emeğin için teşekkürler

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..:hmmm

irenekruger

irenekruger

Üye
Aslında bu sistem modifikasyonu güzel geldi bana fakat mesaj yollama süresi uzadı sanki telefonun (X6-16gb var)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu sistem modifikasyonu güzel geldi bana fakat mesaj yollama süresi uzadı sanki telefonun (X6-16gb var)
Mesaj ayarlarından Karakter desteğini kontrol et:
Tam destek ten indirgenmiş desteğe al... :D

murooo21

Üye
resimli anlatımda izlenilen yolda 5 nolu yerde bnde RM-559 cıkmıyor lutfen bi yardım edin simdiden tesekkür ederim

errant67

Üye
kardeşim cfw n süper olmuş 1-2 haftadan beri onu kullanıyorum fkt ben c6 menülü arıyorum :D böyle bi çalışman olursa ilk yükleyecek olanlardan olurum özellikle orjinal x6 nın üzerine olması çok güzel olmuşş

irenekruger

irenekruger

Üye
Mesaj ayarlarından Karakter desteğini kontrol et:
Tam destek ten indirgenmiş desteğe al... :D

Mmm.. Deneyeceğim.
Onun haricinde bir sorunla karşılaşmamıştım. Aksine çok beğenmiştim. Çalışmalarınızı takip edeceğim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt