'Maxi Genç
Üye
;Çok teşekkür ederim öncelikle çalışmanız uraşınız emeğniz için, problemsiz bir biçimde yüklememi gerçekleştirdim havalara uçtum gecenin 11nde eve makarna almaya bile gittim çanakkalenin ayazında..
yalnız kendi beceriksizliğimdendir heralde, bu batarya mod uçuşan yıldızlar v.s nerde? ben telde tek tema gördüm açılırkende normal açılıyor. hani o özellikleri göremedim arıyorum benmi bulamadım acaba
teşekkürler emeğine sağlık deneyelim kulağa güzel geldi iyidir umarım.
alper 0642 kardeşim.bağlantılara girememe sorunu temadan kaynaklı.cfw deki varsayılan temayı değiştir sorunun sanırım düzelecek.ben cfwnin içine başka bir tema gömdüm hiçbir sorun yok.tek tıklama ile bağlantılara girebiliyorum.ayrıca çalışman için seni tebrik ederim gayet güzel bi cfw.sana başarılar dilerim...
teşekkürler, fırsatım olursa deneyeceğim, bu aralar misafirlerim var, pek ilgilenemiyorum, sözümü tutmak için fw.yi napıp edip yayınladım.oldu kardeşim oldu.yapabilirsen göreceksin.zaten alper kardeş mesajımı okursa zaten düzeltip size verecektir tekrar..
güzel anlatım, teşekkürler, acaba eğitimcilik varmı?hocam arkadaşın dediği gibi siscontent ile gömeceğin temayı aç çıkan dosyaları rofs2 ye göm direk.
ama eskisini silmek istiyorsan varsayılan tema olduğu için hata verecektir.
eskiyi silip yeni ekleyeceğini de varsayılan yapmak için şu işlemi yapman gerek :
101F876F.txt dosyasını bulup editlemen lazım
onuda şöyle yapıyorsun:
en altta 0*14 string "XXX" diye bir satır var. XXX dediğim yere yeni ekleyeceğin temanın kodunu girmelisin.
Siscontent ile çıkardığın temanın resource\skins klasörüne gir ordaki klasör ismi temanın kodu oluyor.
XXX dediğim yere onu yapıştır.
Sonra hesap makinesini aç
programcı modunu seç
onaltılıyı işaretle
kodu hesap makinesine yapıştır
sonra onluyu işaretle
kod sadece sayı haline gelecek
o sayılarıda
0x2 string "XXX" li satıra XXX dediğim yere yapıştır
101F876F.txt dosyasını kaydet
siscontent ile açtığın temayı rofs2 ye at eski temayı sil
işlem tamamdır
eski temayı silmek içinse 200039EF klasörünü arat 2 tane klasör olcak 2 sinide kaldır
bu arada tema efekleri varsayılan olarak açık olmasını da buldum.
direk flaşlayınca açık halde oluyor.
kuran arkadaşlar tema effekti yok sanmazlar hem
private\10202be9\102818E8.txt dosyasındaki 0x9 lu satır şu şekilde editlenince oluyor.
0x9 int 0 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
gülegüle kullanınTesekurler...
çok güzel, sevindim.döndü döndü vallahi hayata döndü geidi geri geldi Allah
c6 olunca ram performansında illaki düşüş oluyor, orjinal v52 performansı beklemeyin, ama zaten şu var, performans derken pek geri kalmıyor. sadece boş ram 50 den aşağı düşmüyor, Ramblow 1.30 Türkçe kullanabilirsiniz, forumda maxipda gurubunun Türkçe yaptığı versiyon var, kesinlikle öneririm, hızı farkedeceksiniz.amanın ram performansıda düşük![]()
kesinlikle yayınlayabilirsin arkadaşım, öyle takıntılarım yoktur, güzel bişey olmuşsada tebrik ederim, bizde sizinkini kullanırız, burada en güzeli el birliği ile yakalamaya çalışıyoruz, gurur kibir yeri değil burası zaten, bekliyoruz inşaallah sizin çalışmanızı.quick office adobe reader builtin hatası veriyor silimemiş tam bende bitane cfw yaptım bunu yapanın izni olursa bu adresten linkini göndereyip tabi önce upload etmem lazım
ney? windows32 mi ? sanırım jaf kurulumundan bahsediyorsunuz, ben jaf kurulumundan hiç bahsetmedimki, ayrıca windows32 ne? sanırım system32 diyecektiniz., umarım fw.yi beğenirsinizkardeşim ii hoş güzel calışma fakat neden windows32 ye atılacak dosyayı yazmadın yinede sagol
güle güle kullan kardeş, öğrencilik içinde başarılar dilerim, şu yaptığın fw.yi bi yere upload edip linki özelden gönderebilirmisin, incelemek isterim.yok hocam eğitimcilik değilde öğrencilik var halen
yaptığın fw için teşekkür ederim ellerine sağlık
eksiklerini bulup kendime göre modladım şuan tamamladım
sorunsuz kullanıorm sağolasın![]()
güle güle kullan kardeş, öğrencilik içinde başarılar dilerim, şu yaptığın fw.yi bi yere upload edip linki özelden gönderebilirmisin, incelemek isterim.

özelden değil gayet aleni yollayın ki hepimiz inceleyelim =)

bekliyorum kardeşeyvallah olur tabiki up ediorm şimdi özelden yollarım![]()
hangi linkmi? ilk sayfada link varsım bız hangı lınktekını ındırcegız sorunsuz jawa entekrelı olan benım kafam karıstı hangı lınkte sorunsuz cfw yuklu
![]()
![]()
dediğin konu önemli bak, şurası şöyle burası böyle gibi denildiğinde ilgilenem dersen özelden yolla bi inceleyelim bakalım kardeş. sonucu özelden yollarım. teşekkürlerhocam isteyen olursa burayada paylaşırım sorun değil
ama ben bunu kendme göre düzenledim
buraya yüklerim sora burda şu eksik, şuna girmiyor denir ben destek gösteremem
çnkü bana lazım olmayan bişeyle uraşmadım gerekli olan ayarları yaptım![]()
bekliyorum kardeş
hangi linkmi? ilk sayfada link var
http://www.multiupload.com/TILOZTZS2G
buradan indirebilirsiniz, içinde hem javalı hem javasız fw var, kolay glesin, umarım beğenirsiniz
dediğin konu önemli bak, şurası şöyle burası böyle gibi denildiğinde ilgilenem dersen özelden yolla bi inceleyelim bakalım kardeş. sonucu özelden yollarım. teşekkürler

D