siscontent ile sis paketini klasör halinde çıkartabiliyosun.çıkardıktan sonra private ve resource klasörlerini olduğu gibi cfw nin içine atacaksın.tabi nokia firmware editör ile v19 dosyasını açtıktan sonra.sonra cfw yi tekrar paketleyeceksin bu kadar....onu boswer.
cfw'ye tema gömmek istiorm![]()
siscontent ile sis paketini klasör halinde çıkartabiliyosun.çıkardıktan sonra private ve resource klasörlerini olduğu gibi cfw nin içine atacaksın.tabi nokia firmware editör ile v19 dosyasını açtıktan sonra.sonra cfw yi tekrar paketleyeceksin bu kadar....
oldu kardeşim oldu.yapabilirsen göreceksin.zaten alper kardeş mesajımı okursa zaten düzeltip size verecektir tekrar..denedin ve kesin oldu dmi ?
onu boswer.
cfw'ye tema gömmek istiorm![]()

hocam arkadaşın dediği gibi siscontent ile gömeceğin temayı aç çıkan dosyaları rofs2 ye göm direk.
ama eskisini silmek istiyorsan varsayılan tema olduğu için hata verecektir.
eskiyi silip yeni ekleyeceğini de varsayılan yapmak için şu işlemi yapman gerek :
101F876F.txt dosyasını bulup editlemen lazım
onuda şöyle yapıyorsun:
en altta 0*14 string "XXX" diye bir satır var. XXX dediğim yere yeni ekleyeceğin temanın kodunu girmelisin.
Siscontent ile çıkardığın temanın resource\skins klasörüne gir ordaki klasör ismi temanın kodu oluyor.
XXX dediğim yere onu yapıştır.
Sonra hesap makinesini aç
programcı modunu seç
onaltılıyı işaretle
kodu hesap makinesine yapıştır
sonra onluyu işaretle
kod sadece sayı haline gelecek
o sayılarıda
0x2 string "XXX" li satıra XXX dediğim yere yapıştır
101F876F.txt dosyasını kaydet
siscontent ile açtığın temayı rofs2 ye at eski temayı sil
işlem tamamdır
eski temayı silmek içinse 200039EF klasörünü arat 2 tane klasör olcak 2 sinide kaldır
bu arada tema efekleri varsayılan olarak açık olmasını da buldum.
direk flaşlayınca açık halde oluyor.
kuran arkadaşlar tema effekti yok sanmazlar hem
private\10202be9\102818E8.txt dosyasındaki 0x9 lu satır şu şekilde editlenince oluyor.
0x9 int 0 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

deniyorum hemen ...
--------------- Ekleme ---------------
noktasından virgülüne yaptım ama olmadı![]()

Benim tel uçtu ne olacak şimdi
döndü döndü vallahi hayata döndü geidi geri geldi Allah
kardeş bi hata yapmışım affola
temanın kodunu siscontent ten çıkan resource\skins teki klasör ismi demişim öle değilmiş
şimdi baktım bnde
jbak taskmanı kur
ordan temalara gir
yeni kurduğun temayı bul üstüne tıkla
sana uid sini göstercek
mesela 0x58bf35f9
sen kodu 58bf35f9 diye alıp dediğm şekilde işlemleri uygula olması lazım bnde denicem şimdi![]()
birazöncekiyle aynı
ama olmadı iste :S
aynı kodbirazöncekiyle aynı
ama olmadı iste :S

o uid de harf vardı ve küçüktü saorun olur mu ki ?
--------------- Ekleme ---------------
onluga cevirince sonda virgülde çıkıyor onu yazmadm ama
20031a47