07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

Sponsorlu Bağlantılar

musti9191

Üye
off bnde şans mı var :( meger hafıza kartına kurdgm temayı calıstırıyormus :(

fazla ugrasmaycm.hafıza kartından kullanırm bnde napim.yinede teskrler yardm etmeye calısan arkadaslara..

kardeş sen javalımı javasızmı kullanıyorsun söyle ben sana ekleyip upload edeyim
o kadar uraştık ben sana bu temayı romdan çalıştırtracam merak etme :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kardeş sen javalımı javasızmı kullanıyorsun söyle ben sana ekleyip upload edeyim
o kadar uraştık ben sana bu temayı romdan çalıştırtracam merak etme :D

hicbirini :D

kendi editledigimi kullanıyorum suan.

musti9191

Üye

hicbirini :D

kendi editledigimi kullanıyorum suan.

bende tüm eksiklerini topladım biraz sonra başlıcam kendi editleyeceğime

bu eski firmware de hani binh24 ünkü varya
onda 30 saniye sora ekran ışığı kapanıyrdu ama tuş kilidi 15 saniye sora giriyordu yani ekrana donunca açılıordu
bunda direk kilitlenior onu nasıl yapabiliriz ışık modu buldum bi yerden attım ama olmadı sen yaptysan yada biliorsan anlatırsan çok sevinirim :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bende tüm eksiklerini topladım biraz sonra başlıcam kendi editleyeceğime

bu eski firmware de hani binh24 ünkü varya
onda 30 saniye sora ekran ışığı kapanıyrdu ama tuş kilidi 15 saniye sora giriyordu yani ekrana donunca açılıordu
bunda direk kilitlenior onu nasıl yapabiliriz ışık modu buldum bi yerden attım ama olmadı sen yaptysan yada biliorsan anlatırsan çok sevinirim :)

valla hocam ilk defa duyuyorm.

musti9191

Üye

valla hocam ilk defa duyuyorm.

:D
buldum sanırım ama denemedim daha
mesela bi program yüklüorsn dielm ama yüklerken 1 dk sürdü tabi sen bi tuşa basmayınca ekran kapanırya kapanıncada tuşlar kilitlenir sende yükleme bitip bitmediğine bakman için tuş kilidine açman gerek

bunda ekran bi süre sonra kararır ama tuşların ışıkları sönmez bi 10 15 saniye yanar o süre içinde ekrana dokununca ekran ışığı açılır yani tuş kilidine girmez

çok kullanışlı bişiy tavsiye ederim :D

bu arada istersen javalı yada javasız bi sürümü editliyim sen kendi editlerini onun üzerine yaparsın temada romda olur

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
:D
buldum sanırım ama denemedim daha
mesela bi program yüklüorsn dielm ama yüklerken 1 dk sürdü tabi sen bi tuşa basmayınca ekran kapanırya kapanıncada tuşlar kilitlenir sende yükleme bitip bitmediğine bakman için tuş kilidine açman gerek

bunda ekran bi süre sonra kararır ama tuşların ışıkları sönmez bi 10 15 saniye yanar o süre içinde ekrana dokununca ekran ışığı açılır yani tuş kilidine girmez

çok kullanışlı bişiy tavsiye ederim :D

bu arada istersen javalı yada javasız bi sürümü editliyim sen kendi editlerini onun üzerine yaparsın temada romda olur

javalıyı editlersen çok büyk iyilk yapms olursn :)

mkryvz

mkryvz

Üye
Normal olarak tema yüklendiğinde altta seçenekler, rehber, çıkış yazılarının olduğu yerde renk bozulmaları oluyor.
Şimdi neden tema gömmeye çalıştığınız anladım :D

mkryvz

mkryvz

Üye
amanın ram performansıda düşük :D

mkryvz

mkryvz

Üye
abi ne beklion nokia dan teli bile kendmiz düzenlioz yakında bizi işe alacaklar firmware i siz hazrlayın die :D

yakında o işi de halledeceğiz :D
daha önce denediğim cfw'lerin ram performansı daha iyiydi

musti9191

Üye
yakında o işi de halledeceğiz :D
daha önce denediğim cfw'lerin ram performansı daha iyiydi

2 aydır kotukoylu arkadaşın n97 portlu fw sini kullanıordum
bi sorunda yoktu aslında
geçen bi gezerken baktım işte arama ekranı değişmiş bide müzik çalar
diyince gaza geldim flaşladım :D
iyi halt ettm :D
geri dönemiyince bende fw aradım durdum hepsnde bi sorun çıkıor bu c6 tabanlıların
dedign gibi ram sorunu oluor c6 lardar
bakalım alışmaya çalışıorm artk v51 e dönemeyeceğime göre :D

mkryvz

mkryvz

Üye
2 aydır kotukoylu arkadaşın n97 portlu fw sini kullanıordum
bi sorunda yoktu aslında
geçen bi gezerken baktım işte arama ekranı değişmiş bide müzik çalar
diyince gaza geldim flaşladım :D
iyi halt ettm :D
geri dönemiyince bende fw aradım durdum hepsnde bi sorun çıkıor bu c6 tabanlıların
dedign gibi ram sorunu oluor c6 lardar
bakalım alışmaya çalışıorm artk v51 e dönemeyeceğime göre :D

Eski cfw'nin sadece rofs2 dosyasını kullanarak dönebilirsin, ben bunu denemek istedim çünkü reklam yok içinde ama ram fazla tüketiyor, sanırım eski cfw'ye döneceğim
c6 mod cfw'lerin bazılarında ram sorunu yok

musti9191

Üye
Eski cfw'nin sadece rofs2 dosyasını kullanarak dönebilirsin, ben bunu denemek istedim çünkü reklam yok içinde ama ram fazla tüketiyor, sanırım eski cfw'ye döneceğim
c6 mod cfw'lerin bazılarında ram sorunu yok

bi sorun olmaz dmi bi tek onun rofs2 si ile bunların diğer dosyalrı ile flaşlarsam
öyle olursa eskiye dönebilirim

c6 başa bela atıorm dedğinde ram sorunu yoktur ama java sorunu vardır vs sorunsuzu yok yani :D

mkryvz

mkryvz

Üye
bi sorun olmaz dmi bi tek onun rofs2 si ile bunların diğer dosyalrı ile flaşlarsam
öyle olursa eskiye dönebilirim

c6 başa bela atıorm dedğinde ram sorunu yoktur ama java sorunu vardır vs sorunsuzu yok yani :D

Kaç seferdir aynı şeyi yapıyorum , hiç bir sorun olmadı.
Dikkat etmen gerek tek bir şey var, o da cfw'lerin c6 ise yine c6 rofs, yada N97 ise yine N97 rofs2 olmalı
Uzun lafın kısası hangi model modluysa onun bir önceki V51 rofs2 dosyasını kullanabilirsin

V52 C6 modlu *.C0r
V52 C6 modlu *.uda.fpsx
V51 C6 modlu *.rofs2.* vs vs şeklinde olur

musti9191

Üye
Kaç seferdir aynı şeyi yapıyorum , hiç bir sorun olmadı.
Dikkat etmen gerek tek bir şey var, o da cfw'lerin c6 ise yine c6 rofs, yada N97 ise yine N97 rofs2 olmalı
Uzun lafın kısası hangi model modluysa onun bir önceki V51 rofs2 dosyasını kullanabilirsin

V52 C6 modlu *.C0r
V52 C6 modlu *.uda.fpsx
V51 C6 modlu *.rofs2.* vs vs şeklinde olur

anladım kardeşim çok sağolasın bu bilgi iyi oldu benim için :)

tuzlali

Üye
v52 ye yüklesek Çalışırmı ?

qpel

Üye
quick office adobe reader builtin hatası veriyor silimemiş tam bende bitane cfw yaptım bunu yapanın izni olursa bu adresten linkini göndereyip tabi önce upload etmem lazım

Üst Alt