5800 dokunmatik ekran çalışmıyo yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kroslav

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik ekran çalışmıyo yardım !!!
S.a arkadaslar dun telefonu sarj taktım sabah tel. aldıgımda dokunmadık ekran calısmıyodu tuslar çalısıyo ama dokunmatık ekran çalısmıyo yardım edebilcek varmı :aha::aha::vur:allalla:

5800 cı

5800 cı

Üye
soğuk havada yapıyor böyle hoş allaha şükür benim 58 daha 1 kere bile yapmadı karda bile kullandığım halde teli sıcağa koy çalışır

aryscat

aryscat

Üye
hiçmi çalışmıyor?? yani pin falan girebiliyormusun??

kroslav

Üye
    Konu Sahibi
hiç calısmıyo tuslar saglam ama dokunmatıkde tık yok bı sıcaga koyayım bakalım inş olur.

combative

combative

Üye
sa arkadaşlar 20 temmuzda 0 almış olduğum 5800 ekranında1 ay snra fln 2 tane yeşil nokta vrdı göze btıodu gnderdim servise ekran değişmiş temiz bakmışlar 1 tne çizik yk ama satarken sorun olurmu içi fln açıldı ya bu çk takılıo kafama ekran değişti ama gene orjinal kendi parçasıyla temiz diilmi telim şimdi :D

kroslav

Üye
    Konu Sahibi
denedim bi faydası olmadı baska öneri olan varmı arkadaslar..?:hmmm:hmmm

combative

combative

Üye
nlur cvp vrn ya sadece ekran değişti

kroslav

Üye
    Konu Sahibi
kosk gıt baska yerde konu aç konuma konu acma

combative

combative

Üye
sanada yardımcı olaym kardeşim kısa yoldan servise bi göster derim sıcakta düzelmedise maalesef donanımsal bi sorundur.

batuone

Üye
telefonu salla çalkala bizim arkadaş diodu içinde cıvamı ne varmış onun dağılması gerekiomuş :hmmm bi dene derim

selcuk61

Üye
arkadasım aynı sorun bende de oldu telefon calisiyordu, sarji bitti sarja koydum actigim da dokumatik tuslar calismadi senin sorununun aynısı olmuş, ne yaptın telefonu garantiye mi gönderdin yoksa belli bir zaman sonra kendine geldi mi? bilgi verirsen sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt