Facebook Sayfa Sahiplerinin Dikkatine !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Sayfa Sahiplerinin Dikkatine !
Arkadaşlar aşağıdaki yazıya benzer yazılar ile karşılarsanız sakın itibar etmeyiniz.eğer aşağıda yazılanları uygularsanız sayfanızı elegeçirmek isteyenleri facebook sayfanıza yönetici yaparsınız ve sayfanız başkaları tarafından ele geçilir.
UYARI:aşağıdaki yazılanları sakın uygulamayınız!!!
Not:konu sayfa sahiplerini uyarma amacı ile açılmıştır.
Not:eposta adresi güvenlik nedeniyle kaldırılmıştır.facebook sayfalarında birden fazla eposta hesabı dolaşıyor.

Sayfanızda Bulunan Gizli Admin Hesaplarından Kurtulma ! Bu sıralar sayfa sahiplerinin baş belası olan sayfadaki gizli adminler iyice can
sıkmaya başladı . Facebook Support - Türkiye nin
geliştirmiş olduğu bir yöntem ile sayfanızdaki gizli adminlerden kurtulacaksınız . Öncelikle bilmeyen arkadaşlar için gizli admin nedir onu anlatalım. Gizli Admin Hesabı Nedir ? Facebook sayfalarında bir virüs gibi yayılan bu gizli admin hesapları, sayfanızda bulunan bir admin tarafından
sayfaya eklenen 2.(yedek) admin
hesabıdır, fakat bu admin hesabı ekleyen haricinde (kurucu) dahil hiç
kimsede gözükmez.
Bu yüzden ismi gizli admindir, bunu
sadece sayfanızda yönetici olan biri değil sayfanıza gözünü dikmiş bir visual bacis bilen bir şahısda bu gizli adminleri sayfanıza aktarabilir. Bu gizli adminler ile sayfanızı ele geçirip çalabilirler. Sayfamda Gizli Admin Varmı ? Varsa Nasıl Çıkartabilirim ? Öncelikle sayfamıza giriyoruz ve aşşağıda belirtilen adımları inceleyerek gizli adminleri sayfadan çıkartıyoruz . ● Sayfa'yı Düzenle ● Yöneticileri Yönet ● adımlarını uyguladıktan sonra Bir isim yada E-posta yazmaya başla yazan yere
Facebook Türkiyenin resmi mail adresi
olan e-posta adresini yazıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basıyoruz ve 10 dakika içerisinde gizli adminler ortaya çıkıyor , kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Trackmania ve Revengeful

metamorfozist

Üye
çok geç ben o şekilde sayfamı kaybettin keşke daha önceden bu yazı yazılsaydı

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler.. bende bir sayfa yapmak istiyorum ama bi yandanda uğramak istemiyorum.. benim gibi bir yönetici daha olsa paylaşımlarda bana çok yardımcı olur.. yapacağım sayfada sadece rap ve komedi olacak.. yardımcı olmak isteyenler özel mesaj atabilir ;)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Facebook Türkiyenin resmi mail adresi
olan e-posta adresini yazıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basıyoruz ve 10 dakika içerisinde gizli adminler ortaya çıkıyor , kolay gelsin.

Demişsin Peki Bu Resmi Mail Adresi Ne ? Onuda Paylaşsan Süper Olacak ;)

celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
o eposta adresi sayfayı ele geçirmek için oluşturulmuş SÖZDE Facebook Türkiyenin resmi hotmail adresidir.eğer böyle bir yazı ile karşılaşırsan hangi eposta adresi olursa olsun farketmez sakın o eposta adresini yukarıda söylenen yöntemle eklemeyin.zaten internette birden fazla eposta adresi dolaşıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler :oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
o eposta adresi sayfayı ele geçirmek için oluşturulmuş SÖZDE Facebook Türkiyenin resmi hotmail adresidir.eğer böyle bir yazı ile karşılaşırsan hangi eposta adresi olursa olsun farketmez sakın o eposta adresini yukarıda söylenen yöntemle eklemeyin.zaten internette birden fazla eposta adresi dolaşıyor.

Bende Çözüm Sandım :ehe Sadece Alt Bölümü Okuyunca :D

Konu için teşekkürler :oke:

Sen Ne Zaman Nereden Çıktın :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Eposta adresini silmekle doğru yapmışım. :D

Az Daha Bende Yanacaktım :d:

Benim Sayfadada Var Herhalde Bir Gizli ADMİN Reklam Yapıp Duruyor Süreklide :D Ondan Kurtulmaya Çalışıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt