arkadsım mesaj saat demekle ne demek ıstıyorsun yazarsan sevınırım.mesaj saatinde problem varmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mesaj saatinde problem varmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadsım mesaj saat demekle ne demek ıstıyorsun yazarsan sevınırım.
benim başıma geldi oradan biliyorum mesajın saati bir saat geri olarak görülüyor en son gelen mesaj daha önce görülüyor
arkadasım fw hicde hantal deıl forumdakı c6 fwlerının nerdeyse cogunu yukledım ıclerınde en iyi budur.Paylaşan arkadaşa, emeği için gerçekten teşekkürler ama fw çok hantal ve uygulamalarda problemler var. Örneğin windows live messenger yüklüyorum bağlanamıyor diyor, ovi store problemi tüm modifiyeli fwlerde oluyor, mail ayarlarıda aynı şekil. Yani modifeye olunca sadece görsel olacak özelliklerin çoğundan feragat etmeniz gerekiyor, ben bunu öğrendim. Bence buna arkadaşın da yapacağı pek bişey yok diyor, tekrar teşekkür ediyorum.

mesaj bugu yok kardesım telefon orjinal telefon ayarlarına göri dön yap sorun düzelecektir.sürüm neden v51 yazıyor acaba ?
--------------- Ekleme ---------------
beyler mesaj bugu giderilmiş falan değil bazı mesajlar 1 saat geç geldiği gösteriyor
arkadasım orjinal fw de o özellikler çalısyordu ise büyük ihtimal yanlıs kurulum yapıyorsundur iyi anlayarak kurman lazım.arkadaşlar bana bi yardımcı olurmusunuz.. sorun bende mi anlamadım yaa.. 4 ayrı fw yükledim hepsinde de karşılaştım bu sorunlarla. en çok hoşuma giden de bu oldu. ama sorunlar kullanmamı engelliyor. bende xm tuşu çalışmıyor, favori kartvizitler görünmüyor.hiç bir tema, oyun, program yüklenmiyor. en önemlisi ise hiç bi şekilde web'e bağlanamıyorum. daha birçok sorun var ve yorumlara baktığımda bende hiç açılmayan hiç olmayan şeyler hakkında performansı düşüyor v.s gibi hatalardan bahsediliyor. yani başkalarında çalışırken bende çalışmıypr. bırak kendi yüklediklerimi, fw ile birlikte gelen yazılımların bile yarısı çalışmıyor. açılsında bende performansı düşük olsun ama açılsın. hep telefonda arayıp da bulamadığım özellikler bunlarda var. ama hatalar yüzünden kullanamıyorum. olmasa orijinaline dönmek zorunda kalacam. lütfen bi yardım edin.
arkadasım orjinal fw de o özellikler çalısyordu ise büyük ihtimal yanlıs kurulum yapıyorsundur iyi anlayarak kurman lazım.
dostum yanlıs kurlum yapıyorsun.sizi rahatsız etmek istemem. basit bi yoldan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. orijinal fw derken hiç bişey yapmadan direk nokia updater ile kurulumdan bahsediyorum. onda sorun yok. ama işte bu aradığım özellikler de yok.
kurlumu aynen yapıyorum ama kafama takılan ufak bi yer var. yaptığım adımları yazayım. bi göz atarsanız sevinirim.
- fw dosyalarından herhangibirini 5x4-4x4 indiriyorum. sonra navifirm'den indirdiğim dosyalarla birlikte p.files'ta nokia klasörü altında gerekli klasöre atıyorum. (tek burda bi merak ettiğim şey var. anlatımlarda eskileriyle değiştirilsinmi sorusuna ewet deyin diye yazıyor ama bende dosya isimleri farklı olduğu için hepsi kalıyor. bende aynı dosya uzantısına sahip dosyaların ismini değiştiriyorum. burdamı yanlış yapıyorum acaba?)
- JAF açıyorum. telefon kapalı. bb5 sekmesinde manuel flash, dead usb, use ini seçiyorum. CRT 308 iptal ediyorum. flash butonuna basıyorum çıkan iki pencereye eveet diyorum. telefonu arayınca açma tuşuna basıp çekiyorum sonra açıldığında hard format atıyorum.
- haa bir de orijinal fw ile alınmış yedeklemeyi geri yüklüyorum. ama bunu yapmadan önce yine sorunlar oluyor.
dediğim gibi fazla rahatsız etmek istemem. sadece bu yaptığım işlemlerde bi yanlışlık varsa söylerseniz sevinirm.
birşey daha. etkilermi bilmiyorum ama benim işletim sistemim win7. JAF win7 desteklemiyor uyumluluk modunda başlatıyorum...