[GÜNCEL]**[5800 Speedx Edition]** 5800 için sorunsuz c6 FW Sİ aramaya son..

Sponsorlu Bağlantılar

Charade

Charade

Üye
mesaj saatinde problem varmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahmet meço

ahmet meço

Üye
fw yi yükledim fw süper çok kapsamlı ve sorunsuz gönül rahatlıyıyla yükleyebilirsiniz yapan arkadaşın eline saglık:oke:

asilkomando26

asilkomando26

Üye
arkadsım mesaj saat demekle ne demek ıstıyorsun yazarsan sevınırım.

benim başıma geldi oradan biliyorum mesajın saati bir saat geri olarak görülüyor en son gelen mesaj daha önce görülüyor

Charade

Charade

Üye
arkadsım mesaj saat demekle ne demek ıstıyorsun yazarsan sevınırım.

benim başıma geldi oradan biliyorum mesajın saati bir saat geri olarak görülüyor en son gelen mesaj daha önce görülüyor

Evet kardesim dedigin gibi :S bu fw dede varmi öyle problem :S mesaj saatleri 1 saat geriden mi gözüküyor...

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadasım kontrol ettım mesaj saatıyyle ilgili birswy yok 15.30 da gelince saatıde aynen 15.30 .

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşan arkadaşa, emeği için gerçekten teşekkürler ama fw çok hantal ve uygulamalarda problemler var. Örneğin windows live messenger yüklüyorum bağlanamıyor diyor, ovi store problemi tüm modifiyeli fwlerde oluyor, mail ayarlarıda aynı şekil. Yani modifeye olunca sadece görsel olacak özelliklerin çoğundan feragat etmeniz gerekiyor, ben bunu öğrendim. Bence buna arkadaşın da yapacağı pek bişey yok diyor, tekrar teşekkür ediyorum.
arkadasım fw hicde hantal deıl forumdakı c6 fwlerının nerdeyse cogunu yukledım ıclerınde en iyi budur.
ovi store wlm zaten hiçbirinde çalısmıyor ve ona neden bu kadar ıhtıyac duyuyorsun.

forumdakı butun fwlerde ya mesaj saatı ya bağlantıdan atma ya xm tusunda yada muzık calardan atma sorunuvar bunda bunlardan hıcbırı yoktur bence suan forumdakı en stabil ve iyi calısan fw

youngman90

Üye
kardeş çok sağol güzel olmuş da t9 türkçe dil ekli olsaydı güzel olurdu

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
şimdi indirdim kuruCam ama birşey sormak istiyorum FW yapan arkadaşlar V52 son sürümü orjinalini yani neden değişime uğrayarak ortaya sade birşey çıkamıyorlar onu merak ettim sadelik derken sadece c6nın ew ekranı ve dier orjinalinde olan proglar yani yer kaplayanları kaldırmıyorlar ortaya sade bir fw çıkarmaları aslında bir bakıma iyi olurdu diyorum hani bakıyorum hemen hemen her fw de aynı ozellıkler biriside çıkıp isteklere göre yapmamış neyse çok konuştum kbakmayın :)

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
ahmet meço fw yi yükledim fw süper çok kapsamlı ve sorunsuz gönül rahatlıyıyla yükleyebilirsiniz yapan arkadaşın eline saglık

Sevgili Ahmet Meço arkadaşım onay verdi.Ben bu cfw yi gözüm kapalı yüklerim.Emeği geçen forumdaşların ellerine sağlık.

Newpronik

Üye
sürüm neden v51 yazıyor acaba ?

beyler mesaj bugu giderilmiş falan değil bazı mesajlar 1 saat geç geldiği gösteriyor

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
sürüm neden v51 yazıyor acaba ?

beyler mesaj bugu giderilmiş falan değil bazı mesajlar 1 saat geç geldiği gösteriyor
mesaj bugu yok kardesım telefon orjinal telefon ayarlarına göri dön yap sorun düzelecektir.
v51 yazmasının bir zararı yoktur heralde.

halrahcal

Üye
arkadaşlar bana bi yardımcı olurmusunuz.. sorun bende mi anlamadım yaa.. 4 ayrı fw yükledim hepsinde de karşılaştım bu sorunlarla. en çok hoşuma giden de bu oldu. ama sorunlar kullanmamı engelliyor. bende xm tuşu çalışmıyor, favori kartvizitler görünmüyor.hiç bir tema, oyun, program yüklenmiyor. en önemlisi ise hiç bi şekilde web'e bağlanamıyorum. daha birçok sorun var ve yorumlara baktığımda bende hiç açılmayan hiç olmayan şeyler hakkında performansı düşüyor v.s gibi hatalardan bahsediliyor. yani başkalarında çalışırken bende çalışmıypr. bırak kendi yüklediklerimi, fw ile birlikte gelen yazılımların bile yarısı çalışmıyor. açılsında bende performansı düşük olsun ama açılsın. hep telefonda arayıp da bulamadığım özellikler bunlarda var. ama hatalar yüzünden kullanamıyorum. olmasa orijinaline dönmek zorunda kalacam. lütfen bi yardım edin.

alikalesu

Üye
yav jaf nedemek

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana bi yardımcı olurmusunuz.. sorun bende mi anlamadım yaa.. 4 ayrı fw yükledim hepsinde de karşılaştım bu sorunlarla. en çok hoşuma giden de bu oldu. ama sorunlar kullanmamı engelliyor. bende xm tuşu çalışmıyor, favori kartvizitler görünmüyor.hiç bir tema, oyun, program yüklenmiyor. en önemlisi ise hiç bi şekilde web'e bağlanamıyorum. daha birçok sorun var ve yorumlara baktığımda bende hiç açılmayan hiç olmayan şeyler hakkında performansı düşüyor v.s gibi hatalardan bahsediliyor. yani başkalarında çalışırken bende çalışmıypr. bırak kendi yüklediklerimi, fw ile birlikte gelen yazılımların bile yarısı çalışmıyor. açılsında bende performansı düşük olsun ama açılsın. hep telefonda arayıp da bulamadığım özellikler bunlarda var. ama hatalar yüzünden kullanamıyorum. olmasa orijinaline dönmek zorunda kalacam. lütfen bi yardım edin.
arkadasım orjinal fw de o özellikler çalısyordu ise büyük ihtimal yanlıs kurulum yapıyorsundur iyi anlayarak kurman lazım.

MFive

MFive

Üye
Teşekkürler.... Bide benim telin sürümü v52 idi *0000# yapınca v51 gözüküyor??böyle geri dönüş mümkünse v50 dönüş nasıl olur??

halrahcal

Üye
arkadasım orjinal fw de o özellikler çalısyordu ise büyük ihtimal yanlıs kurulum yapıyorsundur iyi anlayarak kurman lazım.

sizi rahatsız etmek istemem. basit bi yoldan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. orijinal fw derken hiç bişey yapmadan direk nokia updater ile kurulumdan bahsediyorum. onda sorun yok. ama işte bu aradığım özellikler de yok.

kurlumu aynen yapıyorum ama kafama takılan ufak bi yer var. yaptığım adımları yazayım. bi göz atarsanız sevinirim.
- fw dosyalarından herhangibirini 5x4-4x4 indiriyorum. sonra navifirm'den indirdiğim dosyalarla birlikte p.files'ta nokia klasörü altında gerekli klasöre atıyorum. (tek burda bi merak ettiğim şey var. anlatımlarda eskileriyle değiştirilsinmi sorusuna ewet deyin diye yazıyor ama bende dosya isimleri farklı olduğu için hepsi kalıyor. bende aynı dosya uzantısına sahip dosyaların ismini değiştiriyorum. burdamı yanlış yapıyorum acaba?)
- JAF açıyorum. telefon kapalı. bb5 sekmesinde manuel flash, dead usb, use ini seçiyorum. CRT 308 iptal ediyorum. flash butonuna basıyorum çıkan iki pencereye eveet diyorum. telefonu arayınca açma tuşuna basıp çekiyorum sonra açıldığında hard format atıyorum.
- haa bir de orijinal fw ile alınmış yedeklemeyi geri yüklüyorum. ama bunu yapmadan önce yine sorunlar oluyor.

dediğim gibi fazla rahatsız etmek istemem. sadece bu yaptığım işlemlerde bi yanlışlık varsa söylerseniz sevinirm.

birşey daha. etkilermi bilmiyorum ama benim işletim sistemim win7. JAF win7 desteklemiyor uyumluluk modunda başlatıyorum...

Newpronik

Üye
hocam xm tuşu tema değiştirdiğinizde sorunsuz çalışıyor
sürümü v52 yaparsanız yazılım güncellemede telefon yazılımı uyarısı vermez
notifier_02_06 yüklenemiyor dahili bileşen hatası veriyor
mesaj bugu kesinlikle hala var orjinal ayarlarına döndürmeme rağmen hala devam ediyor 1 mesaj değil bir kaç mesaj denerseniz 10 mesajın 3 tanesi 1 saat geç geldiği görüşüyor
başka bir sorun göremedim ben gayet stabil diğer fw lere bakınca su mesaj bugu olmasa çok güzel olacak ama daha çözebilen çıkmadı ben merak ediyorum acaba orjinal c6 telefon kullananlarda varmı bu bug ?

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
sizi rahatsız etmek istemem. basit bi yoldan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. orijinal fw derken hiç bişey yapmadan direk nokia updater ile kurulumdan bahsediyorum. onda sorun yok. ama işte bu aradığım özellikler de yok.

kurlumu aynen yapıyorum ama kafama takılan ufak bi yer var. yaptığım adımları yazayım. bi göz atarsanız sevinirim.
- fw dosyalarından herhangibirini 5x4-4x4 indiriyorum. sonra navifirm'den indirdiğim dosyalarla birlikte p.files'ta nokia klasörü altında gerekli klasöre atıyorum. (tek burda bi merak ettiğim şey var. anlatımlarda eskileriyle değiştirilsinmi sorusuna ewet deyin diye yazıyor ama bende dosya isimleri farklı olduğu için hepsi kalıyor. bende aynı dosya uzantısına sahip dosyaların ismini değiştiriyorum. burdamı yanlış yapıyorum acaba?)
- JAF açıyorum. telefon kapalı. bb5 sekmesinde manuel flash, dead usb, use ini seçiyorum. CRT 308 iptal ediyorum. flash butonuna basıyorum çıkan iki pencereye eveet diyorum. telefonu arayınca açma tuşuna basıp çekiyorum sonra açıldığında hard format atıyorum.
- haa bir de orijinal fw ile alınmış yedeklemeyi geri yüklüyorum. ama bunu yapmadan önce yine sorunlar oluyor.

dediğim gibi fazla rahatsız etmek istemem. sadece bu yaptığım işlemlerde bi yanlışlık varsa söylerseniz sevinirm.

birşey daha. etkilermi bilmiyorum ama benim işletim sistemim win7. JAF win7 desteklemiyor uyumluluk modunda başlatıyorum...
dostum yanlıs kurlum yapıyorsun.
sadece 5*4 ve 4*4 dekı dosyaları kullanarak kurulum yapacaksın
bak nasıl yapcagını anlatıyorum.
ogm_jaf prgramını calıstır go de BB5 sekemsıne gel telefonu ofline seç .
manual flash. dead usb. normal mode ve factory set kutularına tik at sadece. crt 308 ve use ınının yanında tik olmasın.
şimdi ışıklarda MCU ya tıkla indirmiş oldugunuz dosya ıcındekı RM-356_52.0.007_prd.core.C0R adlı dosyayı secın
ppmye basıp RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 bu dosyayı secın
ape varıanta tıklayıp RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx bu dosyayı seçin ve direk flash tusuna basın cıkan uyarıya evet deyın ve hemen telefonun acma kapama tusuna basın program telefonunuzu algılayacak ve kurulum baslayacaktır.

swatches

Üye
peki bu prg yi yüklediğimizde istediğimiz zmn kaldırabilirmiyiz nasıl kaldırıcaz

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Mesajlardaki Saat Problemi Devam Ediyor..!

Üst Alt