kill4youfenerbahçe
Üye
İphone 3 Gs mi HTC Desire mi?
3 senedir kullanmakta oldugum iphone dan artik baska telefon kullanmak istedigim icin vazgeciyorum yanliz iphone sattigima pisman olmak istemiyorum elime gecen HTC nin Desire modelini inceledim daha onceden kullandigim tatto ve touch tatto 2 modelineden daha cok hosuma gitti ozelliklede tlf wifi modem gorevi ustlenmesi ve ekran kalitesi ve yuksek islemci gucu(iphone 4 daha iyi ama)hicte kucumsenmeyecek ozellikleri yanliz sorun surda bu cihaz henuz tr de yok bu cihazlarin ariza yapmasi durumunda genel hatalari nelerdir yani donanimsal yada yazilim ile giderilebilir mi yoksa 4 gibi hardware sorunlari var mi ekran dokunmatigi ne bilim titresim modu felan?bu telefon iphone hakki ile kullanan bir insani ne kdr mutlu eder apple store gibi androidler icinde magza var mi itunes gibi programimi var yada yazilimlar ucretli mi jb oluyor mu asya htc alma abd htc sini al dediler asyada versiyon yukselmiyormus bu cihazlarin asya amerika yada avrupa oldugunu nasil anlayacaz bunun hakkinda fikri olan varsa sevinirim
bide genel olarak iOS 4 yükle iPhone una eğer hoşuna gitmezse HTC al derim Desire nin özellikleri iPhone 3GS den daha iyi
hiç bir farkı yok ekran kalitesi çok qüzel istediqin filmi direk at izle özlelliklerle kullanırsan 2 qün az kullanırsan 5 qün gidio bence wave al paran cebinde kalsın 

Merak ediyorum, acaba nasıl oldu da hiçbir bilgi sahibi olmadığın telefonu piyasadaki bir telefonla kıyaslıyorsun?
(Yeni telefonun adının iphone 5 olacağı bile kesin değil