İphone 3 Gs mi HTC Desire mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3 Gs mi HTC Desire mi?
3 senedir kullanmakta oldugum iphone dan artik baska telefon kullanmak istedigim icin vazgeciyorum yanliz iphone sattigima pisman olmak istemiyorum elime gecen HTC nin Desire modelini inceledim daha onceden kullandigim tatto ve touch tatto 2 modelineden daha cok hosuma gitti ozelliklede tlf wifi modem gorevi ustlenmesi ve ekran kalitesi ve yuksek islemci gucu(iphone 4 daha iyi ama)hicte kucumsenmeyecek ozellikleri yanliz sorun surda bu cihaz henuz tr de yok bu cihazlarin ariza yapmasi durumunda genel hatalari nelerdir yani donanimsal yada yazilim ile giderilebilir mi yoksa 4 gibi hardware sorunlari var mi ekran dokunmatigi ne bilim titresim modu felan?bu telefon iphone hakki ile kullanan bir insani ne kdr mutlu eder apple store gibi androidler icinde magza var mi itunes gibi programimi var yada yazilimlar ucretli mi jb oluyor mu asya htc alma abd htc sini al dediler asyada versiyon yukselmiyormus bu cihazlarin asya amerika yada avrupa oldugunu nasil anlayacaz bunun hakkinda fikri olan varsa sevinirim

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bataryayı çıkarıp arkadan nerede üretildiğine bak :D bide genel olarak iOS 4 yükle iPhone una eğer hoşuna gitmezse HTC al derim Desire nin özellikleri iPhone 3GS den daha iyi

sekmenci

Üye
Bence Sony Ericsson Xperia x10.. =) Alıcam 1 Hafta İçinde

alcm1

alcm1

Üye
Bence wave veya galaxy S al ben wave kullanıcısı olarak sana şiddetle öneririm :) hiç bir farkı yok ekran kalitesi çok qüzel istediqin filmi direk at izle özlelliklerle kullanırsan 2 qün az kullanırsan 5 qün gidio bence wave al paran cebinde kalsın :))

faruk12

Üye
samsung galaxy serisine bakabilirsin mesela galaxy s

Noks

Noks

Üye
Htc Desire tabiki İphone boy ölçüşemez...

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
karar değiştirdim ya wave ya galaxy S :box

forbidden01

Üye
Htc desire

campsnac1

Üye
slm..bende iphone dan döndüm..niye sen o kadar para ver bir gün şarjı gitsin ve iphone artık herkes te var:(
galaxy s almak bana mantıksız geliyor..çogu kişi android konusunda şikayetçi...ve samsung a göre çok para 1475tl...
ben wave ile htc desire arassında kalmıştım...vodafone kampanyalı kontratlı satışlara başladı...
elemanda vardı inceledim.telefon android oldugu için herşey var menü yıkılıyor..:)
şöyle birşey de var..wave in dokunmatiği foto kamerası daha iyi gibi geldi bana..yani desire kötü demiyorum wave daha rahat..ama 950tl neyse wave e para verilceğine üste 200tl daha koyup android li telefon almak daha mantıklı geliyor.wave in menüsünde flash 10 msn ebuddy yok...her siteden video izliyemiyorsun..
yani htc desire alıcam heral..vodafone dan yada 1 ay sonra peşin...

urcan

Üye
ne kadar boş konuşuyorsunuz ben hem iphone 3gs hemde desire kulanan biri olarak desireyi tek gecerim hatta iphone 4 ten bile üstün test yapıptamı burada yorum yapıyorsunuz ben test yaptımda yorum yapıyorum şimdide htc desire hd kulanıyorum onuda daha cıkmayan iphone 5 ile kıyaslıyorum

Su13Z3Ro

Üye
HTC Desire​

onrymrts

Üye
Şahsen ne Desire, Ne iPhone kullanmak bana cazip gelmiyor.
HTC HD2 kullanıyorum, cihaza istediğim her android versiyonunu yükleme imkanına sahibim. Yeni çıkan nand-android versiyonunu tercih ettiğinde ise tam bir android canavarı oluyor ;)
Hız, Ekran, ram gücü tartışılmaz. Şuanda iPhone market uygulamaları kısa zamanda geride kalacak. Andorid market her geçen gün zenginleşiyor.
HTC HD2 ile kullanacağın android ile GalaxyS den daha iyi sonuç alacaksın. Biraz araştır derim.

MERT_TR

MERT_TR

Üye
htc desire kullanıyorum ve çok memnunum...

ozan387

Üye
HTC Desire' ı tercih et derim elbette. Bana sorarsan android dünyası gerçekten çok güzel ve rahat. Galaxy S, Desire, Desire Hd, HD2 pek fark etmez. Üst düzey android telefonlarda yapabileceklerini görünce gerçekten hayran kalacaksın. Bende zamanında çok çelişkide kaldım hangisini alayım diye. Sonuç olarak Galaxy S'i aldım ve gayet memlunum. Android 2.2+One click lagfix+Voodoo kernel+1.2Ghz ile şuan telefon çok iyi bir performans veriyor. Sakın marka takınlığı yapma ve ikilemde kaldığın telefonları eline al ve incele.

ne kadar boş konuşuyorsunuz ben hem iphone 3gs hemde desire kulanan biri olarak desireyi tek gecerim hatta iphone 4 ten bile üstün test yapıptamı burada yorum yapıyorsunuz ben test yaptımda yorum yapıyorum şimdide htc desire hd kulanıyorum onuda daha cıkmayan iphone 5 ile kıyaslıyorum

Bu mesaja yorum yapmadan duramicam. :d: Merak ediyorum, acaba nasıl oldu da hiçbir bilgi sahibi olmadığın telefonu piyasadaki bir telefonla kıyaslıyorsun? :bilmm :naughty: (Yeni telefonun adının iphone 5 olacağı bile kesin değil :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...