pinphone 4 son fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdullah002

Üye
    Konu Sahibi
pinphone 4 son fiyat
JELATİNİNDE İPHONE 4 TELEFONUMU SATIYORUM. RESİMLER AŞAĞIDADIR. GÖRECEĞİNİZ ÜZERE 1.SINIF CİHAZDIR. WİFİ,PUSULA,MULTİTOUCH,VS BÜTÜN ÖZELLİKLER MEVCUTTUR. ORJİNAL DEĞİLDİR AMA ÇİN MALI DA DEĞİLDİR ÇİFT HATLI FALAN DEĞİL VE TV YOK. İMEİ KAYITLIDIR. FİYAT 400TL OLDU İSTEYEN PM ATSIN BEKLİYORUM

LİNKLER

R34Lw0rd

Üye
bin liradan fazlla bir paraya satılan mal neden 450 TL olmuş açıklarmısın ..

abdullah002

Üye
    Konu Sahibi
orjinal değil de ondan olabilirmi acaba???:))

Revengeful

Emekli Yönetici
Başlıkta orjinal olmadıgını belirtin lütfen :)

R34Lw0rd

Üye
Bak şimdi oldu orjinal degil yazmanız ...

abdullah002

Üye
    Konu Sahibi
başlıkta yazmadım ama konuda yazmışım görmüyo heralde arkadaş neyse

ukala_173

Üye
ben sana 300 liraya satayım aynısını fınlandıa malını sıfır üstelik

abdullah002

Üye
    Konu Sahibi
ben sana 300 liraya satayım aynısını fınlandıa malını sıfır üstelik

ya bu sitede herkesmi böyle? bi mal var elimizde satmaya çalışıyoruz almak isteyen ulaşır alır almak istemeyen de b.k atmaz kimse kimsenin malını kötülemesin yaa...

ayrıca bu cihazda sıfır ve kayıtlı ister 300 liraya satarsın ister 1000 liraya kimse niye bu fiyatı verdin demez. almak istemezsen almazsın bu iş bu kadar basit lütfen almak istemeyen boş boş yorum yazmasın

ukala_173

Üye
millete kazık atmak suc degilde benım dediüimmi suc ;)

abdullah002

Üye
    Konu Sahibi
kazık attığım yok atacak olsaydım sen bi burda bu cihazı orjinal zannederdin -ki orjinal değil diye yazdım zaten. neyse uzatma başka konulara musallat ol

Noxeble

Üye
Orjinal n95 ile takas düşünürsen pm at dostum

yildirimirkos

Üye
Sahibinden.com da ve dogubankta tahtakalede 149 tl ye almayani kovaliyorlar.Bu fiyata insanlari aldatmaya utanmiyormusun.Saticaksan koysana ebay.com yada sahibinden.com a.Niye cünkü orda bu paraya 3 tane alirsin.Adam gibi konu acin arkadaslar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt