Pinphone 32 gb 3gs (yeni/ayrıntılı tanıtım)

Sponsorlu Bağlantılar

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
Pinphone 32 gb 3gs (yeni/ayrıntılı tanıtım)




ORJİNAL KUTUSUNDA TÜM AKSESUARLARIYLA BİRLİKTE

KUTU İÇERİĞİ
1 - İPHONEYE EN ÇOK BENZEYEN TELEFON
2 - USB KABLOSU
3 - ŞARJ ALETİ
4 - ÇİZİLMEZ AYNALI CAM FİLMİ
5 - DERİ KILIFI











ORJİNALİNE ENÇOK BENZEYEN


HEM KASA İTİBARİYLE


HEM YAZILIM İTİBARİYLE


HEM DOKUNMATİK HASSASİYETİ İTİBARİYLE


TEK MODEL BUDUR....






ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN ÜRÜNÜ İNCELEDİK VE ÜRÜNE AİT ÖZELLİKLERİ AŞAĞIYA YAZDIK.


EĞER TELEFON ALACAKSANIZ LÜTFEN 5 DK nızı ayırın ve ürünün özelliklerini tek tek okuyun.


(Bu model piyasada PİNPOHE, PİPHONE başlıkları altındada satılmaktadır.)
REHBER: Telefonun kendi REHBER hafızası : 2000 kişiliktir. Orji Arayan kişinin Adı soyadını, iş telefonunu, Şirket adını, e posta adresini,İş telefonunu, Fax numarasını, ARAYANIN RESMİNİArayana özel zil sesi ekleyebilirsiniz. (Orjinalde olduğu gibi) Telefon rehberinden isim bulmak aynı orjinalde olduğu gibi parmağınızla kaydırarak çok kolay bulabileceksiniz.

WİRELESS - Wİ-Fİ: Telefonun üzerinde OPERA 4.1 Tarayıcısı bulunmaktadır. Size OPERA 5.0 versiyonunu gönderiyoruz. Bu versiyonla internette hıza inanamayacaksınız. Diğer bu tarz telefonlardan farkıda internette çok hızlı olmasıdır. Aynı orjinaldeki gibi hızlı bir şekilde internette sörf yapabileceksiniz.
bilgisayarda girdiğiniz tüm sitelere bu cihazla girebilirsiniz.

ARAMA: Cihaz TEK HATLI dır. Hattınızla konuşma yaparken telefonu kapatmadan başka bir kişiyi aramanız icap ettiği zaman hemen konuşma yaptığınız hattı beklemeye alarak başka bir kişiyi arayarak görüşme yapıp beklemede bıraktığınız kişiye tekrar dönebilirsiniz. Tabiî ki bu arada diğer yaptığınız görüşmeyi beklemedeki kişi duyamaz. Örneğin Babanızla telefonla konuşurken Babanızı beklemeye alarak hemen Annenizi arayarak annenizle görüşme yapabilir görüşme bittikten sonra tekrar Babanızla görüşme ye dönebilirsiniz. Bu özellik sadece bu telefonda vardır. (Konferans görüşme değildir.)
GELEN ARAMAYA CEVAP VERME:Öncelikle gelen aramaya cevap verebilmek için ekranın ortasında beliren mavi daireyi parmağınızla sürükleyip, cevaplama butonunun üzerine taşımanız gerekmektedir. Arama esnasında hep bu mavi daireden faydalanacağız. Mavi daire koymalarındaki amaç, telefon dokunmatik olduğu için konuşma esnasında, yüzümüzün, kulağımızın ekrana değerek aramayı sonlandırmasını engellemek veya arama bekletme vs gibi seçeneklerin aktif edilmesini engellemek. bir nevi TUŞ KİLİDİ özelliği sadece BU CİHAZDA var.
YAZILIM: Yazılım hatası diğer modellerde olduğu gibi bu modelde böyle bir yazılım hatası sözkonusu değildir. İşletim sistemi aynı olmamakla birlikte ürünümüz JAVA desteklemektedir.



MESAJ:Bu modelde mesaj yazmak öyle zevkli öyle kolay ki, bunu çektiğim videoda da görebilirsiniz. Mesaj yazma msn vari yazılmaktadır. Yani size gelen mesaja cevap verdiğiniz zaman gerek size gelen mesaj, gerekse de sizin yazdığınız mesaj, msn de olduğu gibi aynı ekranda görüntülenmektedir. Dilerseniz ekranı yan çevirin iki elinizle birlikte mesajınızı hızlı bir şekilde yazabilirsiniz. Mesajlarınıza artık çok kolay ulaşabileceksiniz. . Ayrıca Telefonla konuşma yaparken dilediğiniz kişiye mesaj gönderebilirsiniz. Örneğin Sevgilinizle telefonla konuşurken sevgilinize sürpriz yapıp konuşma esnasında mesaj gönderebilirsiniz. Yada bir başkasına mesaj gönderebilirsiniz.
DOKUNMATİK özellikleri: Dokunmatik parmak etine hassas olarak yapılmıştır. Kalem veya tırnakla çalışmaz parmağınızın et kısmıyla dokunmanız yeterlidir. Piyasada bu özellik sadece bu telefonda vardır.
Telefon yana doğru yatırıldığı zaman mesaj sayfası, hesap makinesi, resimler, videolar, internet sayfaları ve daha fazlası yatay ekrana çevrilir. Böylelikle internette sörf yapmak daha kolay hale getirilmiştir.


RESİM özellikleri: Multitouch özelliği parmak hareketleriyle resimler büyültülür ve küçültülür. Aynı orjinaldeki gibi parmağınızla resimleri ileri- geri izleyebilirsiniz. Kısacası muhteşem bir ürün. Kopyala - yapıştır özelliği bulunmakla beraber ekran ikonlarını (kısayolları), bir ikonun üzerine uzun süre basılı tutulması halinde ikonları sürükleyerek masaüstü üzerinde istediğimiz yere taşıyabiliriz.

VİDEO özellikleri: Piyasadaki diğer modeller sadece AVI destekler. Ancak bu ürünle AVI , RMVB, MP4,FLV, türlerini desteklemektedir.

MP3: MP3 dinlerken video klibi izleyebilirsiniz parmağınızla resimleri kaydırabilirsiniz.


PUSULA ile ilgili özellikler: Orijinal yazılımda olduğu gibi pusula sadece bu modelde bulunmaktadır.İstendiği zaman kalibrasyon ayarı yapılabilir. Telefonu döndürdüğümüz yere göre yönlerde değişir ve 360 dereceden oluşan açıyı da yöne göre rakamlarla ekranda gösterir ve pusula ibresi yönler doğrultusunda hareket eder. Diğer piyasada satılan modellere pusula yüklenerek kullanılmakta olup kullanımı oldukça zordur. Bu model %100 doğru sonuç veren bir pusulaya sahiptir. Ayrıca kullanımı son derece kolaydır.
TEMA özellikleri: Telefonun masaüstü ikonlarını yani temaları değiştirebilirsiniz. 3 farklı model sizin zevkinize sunulmuştur. Dilediğiniz temayı kullanabilirsiniz. . Bu güne kadar bu özellik hiç bir Dokunmatik telefonunda kullanılmamıştı. Su damla teması oluşturabilirsiniz. Herhangi bir ikonu tıkladığınız zaman su dalgası şeklinde görüntü oluşturabilirsiniz.

ENÇOK ARADIĞINIZ 12 NUMARA: Ana sayfada bulunan ikona ençok aradığınız 12 kişiyi ekliyorsunuz ve tek TIKLA arama yapabiliyorsunuz. Herseferinde rehberden arama yapmanıza gerek yoktur. Bu özellik işinizi çok kolaylaştıracaktır.

ANA MENÜ: Ana menü 2 sayfadan oluşmakta olup dilerseniz bu sayfayı çoğaltabilirsiniz.
KAMERA özellikleri : Fotoğraf çekimi 2 mp dir. Çekimleri diğer dokunmatik modellerden daha kaliteli. Bu üründe otomatik seri çekim vardır. Peşpeşe 3 veya 5 seri çekim yapabilmektedir. 1600x12000 çözünürlükte olup titremeyi engelleyici mod mevcuttur. Kamera açılırken iphonedeki gibi döner daire içerisinde açılmaktadır.

WORD-EXCELL-PDF : Dosyaları açabilirsiniz
FACEBOOK-SNAPTU: kısacası bilgisayarda girdiğiniz tüm sitelere girebilirsiniz.

KARA LİSTE - SES EFECTLERİ: Aramasını istemediğiniz kişilerin numaralarını telefonunuza girin sizi arayamasınlar. Bu özellik sayesinde rahatsız edilmekten kurtulursunuz. ARKA FON SES EFECTLERİ: Sizi aradıkları zaman dilerseniz kendinizi barda, restorantta, garda, motosiklette gibi arka fon sesleri verebilirsiniz.

NAVİGASYON (GOOGLE MAPS) Arkadaşlar Piyasada satılan GPS cihazları ile hiçbir ilgisi yoktur. Ancak GOOGLE MAPS sayesinde Çıkış noktanızı ve Varış noktanızı yazdığınız zaman size harita çıkarabilmekte ve yazılı olarak tarif etmektedir.

OPERA (SON VERSİYON) Cihazın üzerinde bulunan Opera tarayıcısının
sayesinde bilgisayardan girdiğiniz gibi tüm sitelere girebilirsiniz.

NAVİGASYON Kullanımı:(bir çok arkadas ürünleri navigasyonlu olarak satiyor ama nasıl kulanıldığı hakkında bilgileri yok sanırım) Size GOOGLE MAPS haritasi yüklenerek gönderilmiştir. Program Tamamen Türkçe olup kullanımı çok kolaydır. Bununla yol tarifi alabilir, gideceğiniz yer hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.İstediğiniz cadde sokak vs… detaylı şekilde gelmektedir.

TARAYICILARYoutube,facebook ,travian, netlog.gittigidiyor veya internet bankacılığı siteleri gibi diğer wireless` li tüm telefonların açamadığı tüm sitelere girebilmektedir.istediğiniz youtube veya benzeri video sitesinden video indirebilirsiniz




KONUŞMA ESNASINDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

YATAY EKRANDA MESAJ YAZMA


CİHAZIN ARKA TARAFININ GÖRÜNTÜSÜ

RESİMLERİ İZLEME (PARMAĞINIZLA KAYDIRARAK İZLEYEBİLME)

ARAMA GELDİĞİ ZAMAN ARAYANIN RESMİNİ EKRANA EKLEYEBİLME[/center


MESAJ OKUMA[/center


TELEFON REHBERİ

MASA ÜSTÜNE 12 KİŞİNİN TELEFONU KISAYOL ATAMA

MP3 DİNLERKEN VİDEO SEYREDEBİLME

FOTOĞRAF ÜZERİNDE OYNAMA PARMAKLA BÜYÜTME













Boyut: 3.5 inç

WIFI: 802.11b/g wireless internet
Birçok dili destekler (İng,Almanca,Fransızca,İspanyolca,Portekizce,)
E-Map
3D Yerçekimi Sensörü
Kopyala/Yapıştır özelliği
MSN
3.5mm standart kulaklık girişi
2.0 MP kamera
MMS
Ajanda, Yapılacak Listesi, Alarm, Dünya Saatleri, Kronometre
MP3 & MP4 player


3GP, AVI,MP4,VGA,RM,RMVB video formatı


AAC,MP3,MP3 VBR, AUDİO,AIFF,WAV ses formatı

2000 kişi telefon rehberi
Java
Bağlantı GSM 850/900/1800/1900 MHZ


20HZ - 20.000HZ radyo frekansı

Wi-Fi
GPRS


EDGE

Bluetooth
USB 2.0
Diller English/French/Russian/German/Spanish/Portuguese/ Italian/ Arabic/ Dutch/Danish/Polish/Turkish/Thai/Chinese/Swedish/Finnish

Arama Süresi:
240-360 dk
Bekleme Süresi:
240-320 saat
Sim Tek Sim


Renk Siyah


3.5 mm kulaklık çıkışı



Paket İçeriği


1 adet Piphone


3.5mm mikrofonlu kulaklık

USB PC bağlantı kablosu
USB girişli adaptör
1 adet EKRAN KORUYUCU ( aynalı ve çizilmez)


1 adet KILIF






















Gelmiş geçmiş en iyi dokunmatik ve orjinaline en çok benzeyen model - Capacitive sharp dokunmatik - Yan dönen mesaj klavyesi - Pusula - Herşeyi ile orjinal iphone benzerlik - 4gb Dahili Hafıza - Parmak hareketi ile resimleri büyütüp küçültme - 3 farklı tema seçeneği - Masa üstüne resim atama - 3.5" Dev LCD Ekran - Tek Hat - Opera Browser - Sensörlü Oyunlar - Süper Ses Kalitesi - WiFi (Kablosuz Hızlı ve Bedava İnternet) - 3D SENSÖR - EN YENİ YAZILIM - OPERA - OFFICE - MSN - FACEBOOK - SNAPTU - GOOGLE MAPS - EBUDDY - 32GB KART DESTEĞİ - 2 YIL GARANTİ - IMEI KAYITLI - FATURALI - FOTO EDITÖR - WORD - EXCELL - OYUN - TELESEKRETER - BLUETOOTH - INTERNET - MP4 - MP3 - 3GP - RADYO - MÜZİK - JAVA - HASSAS DOKUNMATİK - SLAYT - MMS - GPRS - E-KİTAP - HESAP MAKİNASI - ALARM - OYUN - ALBÜM - DÜNYA SAATLERİ - SLAYT - DÖNÜŞTÜRÜCÜ - YANILTMA EFEKTLERİ - HIZLI ARAMA - DÖVİZ KURLARI - KRONOMETRE - SESLİ MAİL - SES KAYDEDİCİ - VİDEO KAYDEDİCİ - CHAT - TELEFON REHBERİ - RADYO KAYDEDİCİ - RESİM - Ve daha birçok özellik sadece bu modelde.

TELEFONLARIN RENGİ SİYAHTIR ARKASINDA KENDİNDEN ELMA LOGOSU VARDIR.

Orjinal iphone ile aynı olan sadece parmak etine duyarlı dokunmatik ekran ile hiç bir modelde olmayan özellik.
Pusula: Gerçek pusula ile yönünüzü kaybetmeyin.
Tema: 3 Farklı tema seçeneği ile anında tema değiştirebilirsiniz.
Yan Tuş: Yandaki tuşu aşağı yaparak aynen orjinal iphone deki gibi cihazı sessize alabilirsiniz.
Mesajlarda Yan Dönen Klavye: Mesajlarda klavye telefonu yan çevirdiğinizde döner ve ekranı kaplar. Bu sayede çok büyük bir klavye de mesajlarınızı rahatlıkla yazabilirsiniz.
Rehber: 2000 Kişi Kapasiteli Telefon Rehberi.
3.5 mm Kulaklık Çıkışı: Bu sayede çok daha kaliteli kulaklıkları bulabilirsiniz.
Arayana Resim Atama: Sizi arayanların resmi aradıklarına ekranda çıkar. Numaralara resim atayarak arayanları görebilirsiniz.
Parmakla Resim Büyütme: Orjinal iphone olduğu gibi parmağınızla resimleri büyütüp küçülte bilirsiniz.
WiFi: Yüksek hızlı ve en iyi çekim gücü ile kablosuz internetin sınırsız imkanları ayaklarınızın altında. Youtube dan video izleyin, bankacılık işlemlerinizi yapın ve bilgisayar ile yapabildiğiniz hemen hemen bütün internet hizmetlerinden yararlanın.
Ekran: 3.5" yüksek çözünürlükte LCD ekran.
Sensörlü Oyunlar: Orjinal iphone daki gibi sensörlü yani hareket algılayıcılı oyunlar bu modelde.








ORJİNAL KUTUSUNDA TÜM AKSESUARLARIYLA BİRLİKTE

KUTU İÇERİĞİ
1 - İPHONEYE EN ÇOK BENZEYEN TELEFON
2 - USB KABLOSU
3 - ŞARJ ALETİ
4 - ÇİZİLMEZ AYNALI CAM FİLMİ
5 - DERİ KILIFI











ORJİNALİNE ENÇOK BENZEYEN


HEM KASA İTİBARİYLE


HEM YAZILIM İTİBARİYLE


HEM DOKUNMATİK HASSASİYETİ İTİBARİYLE


TEK MODEL BUDUR....



telefon kılıfında sadece 1 hafta kullanılmıştır. çiziksiz prıl prıl duruyor.



ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN ÜRÜNÜ İNCELEDİK VE ÜRÜNE AİT ÖZELLİKLERİ AŞAĞIYA YAZDIK.


EĞER TELEFON ALACAKSANIZ LÜTFEN 5 DK nızı ayırın ve ürünün özelliklerini tek tek okuyun.


(Bu model piyasada PİNPOHE, PİPHONE başlıkları altındada satılmaktadır.)
REHBER: Telefonun kendi REHBER hafızası : 2000 kişiliktir. Orji Arayan kişinin Adı soyadını, iş telefonunu, Şirket adını, e posta adresini,İş telefonunu, Fax numarasını, ARAYANIN RESMİNİArayana özel zil sesi ekleyebilirsiniz. (Orjinalde olduğu gibi) Telefon rehberinden isim bulmak aynı orjinalde olduğu gibi parmağınızla kaydırarak çok kolay bulabileceksiniz.

WİRELESS - Wİ-Fİ: Telefonun üzerinde OPERA 4.1 Tarayıcısı bulunmaktadır. Size OPERA 5.0 versiyonunu gönderiyoruz. Bu versiyonla internette hıza inanamayacaksınız. Diğer bu tarz telefonlardan farkıda internette çok hızlı olmasıdır. Aynı orjinaldeki gibi hızlı bir şekilde internette sörf yapabileceksiniz.
bilgisayarda girdiğiniz tüm sitelere bu cihazla girebilirsiniz.

ARAMA: Cihaz TEK HATLI dır. Hattınızla konuşma yaparken telefonu kapatmadan başka bir kişiyi aramanız icap ettiği zaman hemen konuşma yaptığınız hattı beklemeye alarak başka bir kişiyi arayarak görüşme yapıp beklemede bıraktığınız kişiye tekrar dönebilirsiniz. Tabiî ki bu arada diğer yaptığınız görüşmeyi beklemedeki kişi duyamaz. Örneğin Babanızla telefonla konuşurken Babanızı beklemeye alarak hemen Annenizi arayarak annenizle görüşme yapabilir görüşme bittikten sonra tekrar Babanızla görüşme ye dönebilirsiniz. Bu özellik sadece bu telefonda vardır. (Konferans görüşme değildir.)
GELEN ARAMAYA CEVAP VERME:Öncelikle gelen aramaya cevap verebilmek için ekranın ortasında beliren mavi daireyi parmağınızla sürükleyip, cevaplama butonunun üzerine taşımanız gerekmektedir. Arama esnasında hep bu mavi daireden faydalanacağız. Mavi daire koymalarındaki amaç, telefon dokunmatik olduğu için konuşma esnasında, yüzümüzün, kulağımızın ekrana değerek aramayı sonlandırmasını engellemek veya arama bekletme vs gibi seçeneklerin aktif edilmesini engellemek. bir nevi TUŞ KİLİDİ özelliği sadece BU CİHAZDA var.
YAZILIM: Yazılım hatası diğer modellerde olduğu gibi bu modelde böyle bir yazılım hatası sözkonusu değildir. İşletim sistemi aynı olmamakla birlikte ürünümüz JAVA desteklemektedir.



MESAJ:Bu modelde mesaj yazmak öyle zevkli öyle kolay ki, bunu çektiğim videoda da görebilirsiniz. Mesaj yazma msn vari yazılmaktadır. Yani size gelen mesaja cevap verdiğiniz zaman gerek size gelen mesaj, gerekse de sizin yazdığınız mesaj, msn de olduğu gibi aynı ekranda görüntülenmektedir. Dilerseniz ekranı yan çevirin iki elinizle birlikte mesajınızı hızlı bir şekilde yazabilirsiniz. Mesajlarınıza artık çok kolay ulaşabileceksiniz. . Ayrıca Telefonla konuşma yaparken dilediğiniz kişiye mesaj gönderebilirsiniz. Örneğin Sevgilinizle telefonla konuşurken sevgilinize sürpriz yapıp konuşma esnasında mesaj gönderebilirsiniz. Yada bir başkasına mesaj gönderebilirsiniz.
DOKUNMATİK özellikleri: Dokunmatik parmak etine hassas olarak yapılmıştır. Kalem veya tırnakla çalışmaz parmağınızın et kısmıyla dokunmanız yeterlidir. Piyasada bu özellik sadece bu telefonda vardır.
Telefon yana doğru yatırıldığı zaman mesaj sayfası, hesap makinesi, resimler, videolar, internet sayfaları ve daha fazlası yatay ekrana çevrilir. Böylelikle internette sörf yapmak daha kolay hale getirilmiştir.


RESİM özellikleri: Multitouch özelliği parmak hareketleriyle resimler büyültülür ve küçültülür. Aynı orjinaldeki gibi parmağınızla resimleri ileri- geri izleyebilirsiniz. Kısacası muhteşem bir ürün. Kopyala - yapıştır özelliği bulunmakla beraber ekran ikonlarını (kısayolları), bir ikonun üzerine uzun süre basılı tutulması halinde ikonları sürükleyerek masaüstü üzerinde istediğimiz yere taşıyabiliriz.

VİDEO özellikleri: Piyasadaki diğer modeller sadece AVI destekler. Ancak bu ürünle AVI , RMVB, MP4,FLV, türlerini desteklemektedir.

MP3: MP3 dinlerken video klibi izleyebilirsiniz parmağınızla resimleri kaydırabilirsiniz.


PUSULA ile ilgili özellikler: Orijinal yazılımda olduğu gibi pusula sadece bu modelde bulunmaktadır.İstendiği zaman kalibrasyon ayarı yapılabilir. Telefonu döndürdüğümüz yere göre yönlerde değişir ve 360 dereceden oluşan açıyı da yöne göre rakamlarla ekranda gösterir ve pusula ibresi yönler doğrultusunda hareket eder. Diğer piyasada satılan modellere pusula yüklenerek kullanılmakta olup kullanımı oldukça zordur. Bu model %100 doğru sonuç veren bir pusulaya sahiptir. Ayrıca kullanımı son derece kolaydır.
TEMA özellikleri: Telefonun masaüstü ikonlarını yani temaları değiştirebilirsiniz. 3 farklı model sizin zevkinize sunulmuştur. Dilediğiniz temayı kullanabilirsiniz. . Bu güne kadar bu özellik hiç bir Dokunmatik telefonunda kullanılmamıştı. Su damla teması oluşturabilirsiniz. Herhangi bir ikonu tıkladığınız zaman su dalgası şeklinde görüntü oluşturabilirsiniz.

ENÇOK ARADIĞINIZ 12 NUMARA: Ana sayfada bulunan ikona ençok aradığınız 12 kişiyi ekliyorsunuz ve tek TIKLA arama yapabiliyorsunuz. Herseferinde rehberden arama yapmanıza gerek yoktur. Bu özellik işinizi çok kolaylaştıracaktır.

ANA MENÜ: Ana menü 2 sayfadan oluşmakta olup dilerseniz bu sayfayı çoğaltabilirsiniz.
KAMERA özellikleri : Fotoğraf çekimi 2 mp dir. Çekimleri diğer dokunmatik modellerden daha kaliteli. Bu üründe otomatik seri çekim vardır. Peşpeşe 3 veya 5 seri çekim yapabilmektedir. 1600x12000 çözünürlükte olup titremeyi engelleyici mod mevcuttur. Kamera açılırken iphonedeki gibi döner daire içerisinde açılmaktadır.

WORD-EXCELL-PDF : Dosyaları açabilirsiniz
FACEBOOK-SNAPTU: kısacası bilgisayarda girdiğiniz tüm sitelere girebilirsiniz.

KARA LİSTE - SES EFECTLERİ: Aramasını istemediğiniz kişilerin numaralarını telefonunuza girin sizi arayamasınlar. Bu özellik sayesinde rahatsız edilmekten kurtulursunuz. ARKA FON SES EFECTLERİ: Sizi aradıkları zaman dilerseniz kendinizi barda, restorantta, garda, motosiklette gibi arka fon sesleri verebilirsiniz.

NAVİGASYON (GOOGLE MAPS) Arkadaşlar Piyasada satılan GPS cihazları ile hiçbir ilgisi yoktur. Ancak GOOGLE MAPS sayesinde Çıkış noktanızı ve Varış noktanızı yazdığınız zaman size harita çıkarabilmekte ve yazılı olarak tarif etmektedir.

OPERA (SON VERSİYON) Cihazın üzerinde bulunan Opera tarayıcısının
sayesinde bilgisayardan girdiğiniz gibi tüm sitelere girebilirsiniz.

NAVİGASYON Kullanımı:(bir çok arkadas ürünleri navigasyonlu olarak satiyor ama nasıl kulanıldığı hakkında bilgileri yok sanırım) Size GOOGLE MAPS haritasi yüklenerek gönderilmiştir. Program Tamamen Türkçe olup kullanımı çok kolaydır. Bununla yol tarifi alabilir, gideceğiniz yer hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.İstediğiniz cadde sokak vs… detaylı şekilde gelmektedir.

TARAYICILARYoutube,facebook ,travian, netlog.gittigidiyor veya internet bankacılığı siteleri gibi diğer wireless` li tüm telefonların açamadığı tüm sitelere girebilmektedir.istediğiniz youtube veya benzeri video sitesinden video indirebilirsiniz




KONUŞMA ESNASINDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

YATAY EKRANDA MESAJ YAZMA


CİHAZIN ARKA TARAFININ GÖRÜNTÜSÜ

RESİMLERİ İZLEME (PARMAĞINIZLA KAYDIRARAK İZLEYEBİLME)

ARAMA GELDİĞİ ZAMAN ARAYANIN RESMİNİ EKRANA EKLEYEBİLME[/center


MESAJ OKUMA[/center


TELEFON REHBERİ

MASA ÜSTÜNE 12 KİŞİNİN TELEFONU KISAYOL ATAMA

MP3 DİNLERKEN VİDEO SEYREDEBİLME

FOTOĞRAF ÜZERİNDE OYNAMA PARMAKLA BÜYÜTME











Boyut: 3.5 inç

WIFI: 802.11b/g wireless internet
Birçok dili destekler (İng,Almanca,Fransızca,İspanyolca,Portekizce,)
E-Map
3D Yerçekimi Sensörü
Kopyala/Yapıştır özelliği
MSN
3.5mm standart kulaklık girişi
2.0 MP kamera
MMS
Ajanda, Yapılacak Listesi, Alarm, Dünya Saatleri, Kronometre
MP3 & MP4 player


3GP, AVI,MP4,VGA,RM,RMVB video formatı


AAC,MP3,MP3 VBR, AUDİO,AIFF,WAV ses formatı

2000 kişi telefon rehberi
Java
Bağlantı GSM 850/900/1800/1900 MHZ


20HZ - 20.000HZ radyo frekansı

Wi-Fi
GPRS


EDGE

Bluetooth
USB 2.0
Diller English/French/Russian/German/Spanish/Portuguese/ Italian/ Arabic/ Dutch/Danish/Polish/Turkish/Thai/Chinese/Swedish/Finnish

Arama Süresi:
240-360 dk
Bekleme Süresi:
240-320 saat
Sim Tek Sim


Renk Siyah


3.5 mm kulaklık çıkışı



Paket İçeriği


1 adet Piphone


3.5mm mikrofonlu kulaklık

USB PC bağlantı kablosu
USB girişli adaptör
1 adet EKRAN KORUYUCU ( aynalı ve çizilmez)


1 adet KILIF






















Gelmiş geçmiş en iyi dokunmatik ve orjinaline en çok benzeyen model - Capacitive sharp dokunmatik - Yan dönen mesaj klavyesi - Pusula - Herşeyi ile orjinal iphone benzerlik - 4gb Dahili Hafıza - Parmak hareketi ile resimleri büyütüp küçültme - 3 farklı tema seçeneği - Masa üstüne resim atama - 3.5" Dev LCD Ekran - Tek Hat - Opera Browser - Sensörlü Oyunlar - Süper Ses Kalitesi - WiFi (Kablosuz Hızlı ve Bedava İnternet) - 3D SENSÖR - EN YENİ YAZILIM - OPERA - OFFICE - MSN - FACEBOOK - SNAPTU - GOOGLE MAPS - EBUDDY - 32GB KART DESTEĞİ - 2 YIL GARANTİ - IMEI KAYITLI - FATURALI - FOTO EDITÖR - WORD - EXCELL - OYUN - TELESEKRETER - BLUETOOTH - INTERNET - MP4 - MP3 - 3GP - RADYO - MÜZİK - JAVA - HASSAS DOKUNMATİK - SLAYT - MMS - GPRS - E-KİTAP - HESAP MAKİNASI - ALARM - OYUN - ALBÜM - DÜNYA SAATLERİ - SLAYT - DÖNÜŞTÜRÜCÜ - YANILTMA EFEKTLERİ - HIZLI ARAMA - DÖVİZ KURLARI - KRONOMETRE - SESLİ MAİL - SES KAYDEDİCİ - VİDEO KAYDEDİCİ - CHAT - TELEFON REHBERİ - RADYO KAYDEDİCİ - RESİM - Ve daha birçok özellik sadece bu modelde.

TELEFONLARIN RENGİ SİYAHTIR ARKASINDA KENDİNDEN ELMA LOGOSU VARDIR.

Orjinal iphone ile aynı olan sadece parmak etine duyarlı dokunmatik ekran ile hiç bir modelde olmayan özellik.
Pusula: Gerçek pusula ile yönünüzü kaybetmeyin.
Tema: 3 Farklı tema seçeneği ile anında tema değiştirebilirsiniz.
Yan Tuş: Yandaki tuşu aşağı yaparak aynen orjinal iphone deki gibi cihazı sessize alabilirsiniz.
Mesajlarda Yan Dönen Klavye: Mesajlarda klavye telefonu yan çevirdiğinizde döner ve ekranı kaplar. Bu sayede çok büyük bir klavye de mesajlarınızı rahatlıkla yazabilirsiniz.
Rehber: 2000 Kişi Kapasiteli Telefon Rehberi.
3.5 mm Kulaklık Çıkışı: Bu sayede çok daha kaliteli kulaklıkları bulabilirsiniz.
Arayana Resim Atama: Sizi arayanların resmi aradıklarına ekranda çıkar. Numaralara resim atayarak arayanları görebilirsiniz.
Parmakla Resim Büyütme: Orjinal iphone olduğu gibi parmağınızla resimleri büyütüp küçülte bilirsiniz.
WiFi: Yüksek hızlı ve en iyi çekim gücü ile kablosuz internetin sınırsız imkanları ayaklarınızın altında. Youtube dan video izleyin, bankacılık işlemlerinizi yapın ve bilgisayar ile yapabildiğiniz hemen hemen bütün internet hizmetlerinden yararlanın.
Ekran: 3.5" yüksek çözünürlükte LCD ekran.
Sensörlü Oyunlar: Orjinal iphone daki gibi sensörlü yani hareket algılayıcılı oyunlar bu modelde.



 
  • Beğen
Tepkiler: ElDroid


CiqLeT

CiqLeT

Üye
bunların toptancısı nerdedir en ucuz nerden buluruz bi yardım etsen toptan değil tek alıcam ama aracıya para vermemek lazım
 
rapman

rapman

Üye
İnceleme için teşekkürler fakat her çin malı cihazınki gibi bunun da Türkçe çevirisi kötü.Mesela aramayı reddetmek için "asmak" var orda :)
 

kurtlar kafesi

Üye
fiyatı nedir
 

007mert1987

Üye
Slm ;
Arkadaslar bu telefonun default güvenlik kodu nedir?
Bilen varsa yazabilir mi.
[email protected]
şimdiden teşekkürler.
 

actombo

Üye
ben bu telefonu aldım, güzel telefon .. versiyon 1.1.9... çok para verdim söylemek istemiyorum.. internet fiyatı bile daha ucuz.. kendinizi akıllı sanmayın.. ben en akıllıyken yedim kazığı :) genel olarak bir sorun yok... şu sol yan üstteki sessiz düğmesi aşağı inmiyor o kadar, bence o mekanizma zaten aşağı inmez... bir de kötü tarafı program yükleme yok, itunes görmüyor. varsa yoksa resim, müzik, video, java yükle... diğer olaylar yok..

almak isteyenlerle her zaman tecrübemi paylaşırım... sorusu olan varsa...
 

morpheuse

Üye
yıldız kare 3234 kare
 
enescebeci

enescebeci

Üye
saolumn
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
pinphone eskiden sadece top olurdu aynı firma şimdide telefon mu çıkarmış...:kop::kop::d::d::kop2::kop2::kop2::kop2:
 

aslanpart

Üye
çok güzel telefon

--------------- Ekleme ---------------

bence yinedee en iyisi nokıa

--------------- Ekleme ---------------

nokıa üüstine telefon tanımam
 
SympHonicaLis

SympHonicaLis

Üye
su taklıtler bıtmez bu pıyasada
 

erncan

Üye
beyler bu telefonun fotograf çekim kalitesi nedir benim için en önemlilerden biri de o bide 3 tema diyor başka tema atamıyormuyuz
 

IronLaw

Üye
beyler bnde bu telefondan var java uygulamalarında cok kasıyor örn : Opera 4.2 ayrıca 50 kb lık tetriste bile kasyor ama normal kullanımı dokumatiği harika birde bluetootla kımseye bısı gonderemıom kımsede bna :S bna java konusunda bi çözüm bulun lütfen
 
rock83

rock83

Üye
Iphone almaya gerek yok :D
 


Üst Alt