C7 Silinen Ovi ve programları nasıl kurabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

knargun12

Üye
    Konu Sahibi
C7 Silinen Ovi ve programları nasıl kurabilirim ?
Nokia C7 de hoparlör sorunu yaşıyordum. Ses durumunun az gelmesi sol hoparlör çalışırken sağ çalışmıyordu. Ses dengesini yaptım denedim sağ hoparlörden hiç ses çıkmıyor diye hard format atmak zorunda kaldım Yazılımsal bir sorun dediler. Şuan Hoparlör aynı bi değişiklik olmadı ama ovi stroe vb programlar silindi onları nasıl kurabilirim ? :angry:
Veya Geri yükleme yapsam telefonun ayarları eskisi gibi olurmu

embome

embome

Üye
Kardeşim Telefona Hard Format at.
Neden mi?
N82 Kullandım 5800 Kullandım X6 Kullandım,Bunca Telefona Format Attım Bi Sıkıntı Vermedi ama C7,ye Format Atınca, Telefon Kafayı Yedi,Format At Telefon Açılacak ve Mini Uygulama Kaldırıldı Diye Bi Hata Verirse,Format Atmana Rağmen Halen Güncel Tarih ve Saati Gösteriyorsa,Bilki Bozuk Bir Telefon Kullanıyorsun,Sebebi ise Güncel Yazılımı Yüklemeye Kalktığında Telefonun Hep Kilitlenecek...
Benim Telefon Gelsin Anında Yine Hard Formatı Basacam,Ne zamana kadar düzelinceye kadar,900tl para verdim içim yanıyor,telefonum Garanti köşelerinde bekliyor...Zaten Ben Dua Ediyorum inşALLAH yapamazlar Paramı geri alırım...:off:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar inanın biz boşu boşuna uğraşıyoz biraz araştırdım, Benim Telefonum Teslim Tarihinden ilk 16 gün içerisinde Bozulmuş,Tüketici Haklarını Okudum 1 Ay içerisinde Bozulan ve Satıcıya Bildirilen Ayıplı Mal (Ki Elimde Genpanın Bana vermiş oldugu servis formu var) Değişim Hakkımızın Oldugunu Söylüyor...
Yarın Değişim Hakkımı Kullanacam...Bakalım Ne Olacak....

Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilanlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.
Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
eee benim n8 de de diyor o mini uygulama kaldırıldı diye :) arama widgeti bozuluyor bu web browserda felan olan google bing felan olan telefonu alalı 20 gün felan oldu benim de

knargun12

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonun elimde patlamasından korkuyorum. Yurt dışından gelme telefon bu durumda telefon elimdemi patladı ? Düzelme şansı hiç mi yok

juniorknn

Üye
Arkadaşlar benimde başıma geldi maalesef aynı olay.. C7mi aldığım gün (daha 1 hafta olmadı :) ) , nasıl oluyormuş hazırdaki turkcell ayarlarıda kayboluyormuymuş die bende sil ve ayarları geri yükle dedim :) :P: :)
dün akşam arastırırken buradaki bilgilere ve ovinn destek sayfasındaki bilgilere ulaşabildim..
Sonuç olarak kısa yoldan yapmanın yolu bu dosyayı telefona kurduktan sonra cihazı kapatıp açmak..
QT benzeri programları kurmakta oluyormuş sanırım.. ama başka programla denemedim ben..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt