restore ve jb sonrası telefon çekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
restore ve jb sonrası telefon çekmiyor
iphone 3g'yi 4.2.1'e yükselttim jb yaptım ama telefon çekmiyor. tek çizgi var, avea yazmıyor. ayarlar kısmından "hakkında" bölümüne bakıyorum orada da operatör görünmüyor. napıcam bunun için?

--------------- Ekleme ---------------

tekrar 4.2.1 ile itunes'tan restore ettim jb yüklemeden, düzeldi. jb yapmaya korkuyorum şimdi :S

jb olmadan 4.2.1 çok güzel çalışıyor aslında. çok hızlı. ama multitasking yok ve menüye duvarkağıdı koyamıyoruz off

maxirabit

maxirabit

Üye
Bende jb yapmıom başıma gelecekleri biliyorum:ah

maktama

maktama

Üye
iphone 3g'yi 4.2.1'e yükselttim jb yaptım ama telefon çekmiyor. tek çizgi var, avea yazmıyor. ayarlar kısmından "hakkında" bölümüne bakıyorum orada da operatör görünmüyor. napıcam bunun için?

tekrar 4.2.1 ile itunes'tan restore ettim jb yüklemeden, düzeldi. jb yapmaya korkuyorum şimdi :S

jb olmadan 4.2.1 çok güzel çalışıyor aslında. çok hızlı. ama multitasking yok ve menüye duvarkağıdı koyamıyoruz off
aynı sorunu dün ben de yaşadım, sorunun çözümü çok basit aslında. Gerçi ben cfw yükledim, basebandini yükseltmediği için.
Telefonunu jailbreak yükle, sonra bilgisayarına redsn0w_win_0.9.6b6 indir. Orjinal 4.2.1 fwi redsnowa göster,sonra gelen ekrandan sadece de-activate'i seç ve yönergeleri takip et. (Telefon kapalı olsun falan diyor, sonra dfu moda almayı falan adım adım gösteriyor, ddediği süreler içinde ekranda yazılanları uygula, ingilizce yazıyor) Sonra bişiiler yapıca bilgisayarda, daha sonra bilgisayardaki program finish diyecek ama telefonda bişiler yapıcak, korkma tırsma, telefonla işi bittiğinde tekrar açılacak ve itunes' bağlamanı isteyecek. Bağlayınca aktive edebilirsin itunes ile.
Sen basebandini yükselttiğin için belki olmayabilir, araştırmadım şimdi orsını, ama dene, birşey kaybetmezsin, nasıl olsa orjinal 4.2.1 yüklemişsin, çalışmazsa tekrar orjinal 4.2.1 yüklersin.

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunu dün ben de yaşadım, sorunun çözümü çok basit aslında. Gerçi ben cfw yükledim, basebandini yükseltmediği için.
Telefonunu jailbreak yükle, sonra bilgisayarına redsn0w_win_0.9.6b6 indir. Orjinal 4.2.1 fwi redsnowa göster,sonra gelen ekrandan sadece de-activate'i seç ve yönergeleri takip et. (Telefon kapalı olsun falan diyor, sonra dfu moda almayı falan adım adım gösteriyor, ddediği süreler içinde ekranda yazılanları uygula, ingilizce yazıyor) Sonra bişiiler yapıca bilgisayarda, daha sonra bilgisayardaki program finish diyecek ama telefonda bişiler yapıcak, korkma tırsma, telefonla işi bittiğinde tekrar açılacak ve itunes' bağlamanı isteyecek. Bağlayınca aktive edebilirsin itunes ile.
Sen basebandini yükselttiğin için belki olmayabilir, araştırmadım şimdi orsını, ama dene, birşey kaybetmezsin, nasıl olsa orjinal 4.2.1 yüklemişsin, çalışmazsa tekrar orjinal 4.2.1 yüklersin.

hız olarak nasıl peki? jb'siz çok güzel çalışıyor çünkü. 4.1'deki gibi yavaş çalışmasını da istemiyorum.

maktama

maktama

Üye
hız olarak nasıl peki? jb'siz çok güzel çalışıyor çünkü. 4.1'deki gibi yavaş çalışmasını da istemiyorum.
Ben 4.1'i jb'siz hiç kullanmadığım için jb'siz 4.1 ile kıyaslayamam. 4.1'e de 4.2'ye de direkt jb'li olarak geçtim. jb'li olarak çok bir farkları yok, ama bence yavaş da değil. 3.1.2 versiyonu gibi hızlı değil tabiki ama yavaş da değil açıkçası.

maxirabit

maxirabit

Üye
başına birşey gelmicek jailbreaksiz iphone iphone değildir

Bana jb yaramıyor gerek duymuyorum.Ha jb yapılmış ha yapılmamış iphone iphonedir.Telefonla çok ugraşmıyacan bi gün ayağın kayar ayağını toplıyamazsın.

maktama

maktama

Üye
Bana jb yaramıyor gerek duymuyorum.Ha jb yapılmış ha yapılmamış iphone iphonedir.Telefonla çok ugraşmıyacan bi gün ayağın kayar ayağını toplıyamazsın.
çok paranız var da programları parayla alıyorsanız ve bunları efektif kullanıyorsanız iphone iphone'dur(bir gün bu durumda olurum umarım).
Jb yapıp istediğiniz programları kurup telefonun suyunu çıkarıyorsanız iphone iphonedur.

Telefonla çok uğraşmayacaksan , iphonun gpsini, kablosuzunu mail alımını kullanmayacaksanız iphone telefondur, iphone değil.
Ofis, teamwiever, blacklist ve birçok bunlar gibi programları kullanmayacaksanız iphone telefondur, iphone değil.
Çünkü telfon olarak kullanacaksanız çok daha hızlı, ucuz ve pili çok giden telefonlar var. Bu durumda iphone'a verdiğiniz paraya yazıktır.
iphone'u "bak benim iphonum var " diye alıyorsanız iphone iphonedur ama artistlikten başka bir işe yaramaz benim gözümde(gerçi onun da getirileri var sanırım :) ).

Şimdiye kadar elime geçen telefonların suyunu çıkarana kadar kullandım hep ve ayağım kaymadı, zira kaysa da bu alınabilecek bir risk benim gözümde ve şimdiden getirileri saymakla bitmez.

Bunların hepsi kişisel görüşümdür, kimseyi bağlamaz, kimseye de dayatmam. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
jb'siz iphone iphone değildir lafına ben de katılmıyorum :) jb varken de ücretsiz uygulama yükleyebiliyodum sadece, onun dışında ek olarak sms iletim raporu programı vardı. başka da bi şeye yaramıyodu. açıkçası ücretli uygulamalar içinde beni çok cezbeden fazla bi şey olmadı jb varken. oyunlarla çok içli dışlı değilim. sadece fotoğraf programlarından 1-2 tanesi güzeldi ücretlilerin içinde. bu jb durumlarında iphone'a güven olmuyo gerçekten, ben çok çektim bunlardan. eski iphone'um da kafayı yemişti zaten, sürekli yeni, değişik bi sorun çıkıyor :) ya elmada kalıyor, ya hiç açılmıyor, eskiye dönmüyor vs. insan bi süre sonra korkuyor artık bi şey yapmaya. şimdilik dursun, jb'siz de kullanabiliyorum :) hem de 3.1.3 kadar hızlı :)

greyvolf01

Üye
Arkadaslar bir arkadasımın 3gs 16 gb tını yanlısla resimlerini silmek için I tunes ten 4.2.1 versiyonu na
Güncelledim
Servis Yok sorunu yaşiyorum Galiba Cihazda Dişardan gelmiş
MCKS.gov'a baktığımda
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2011/5955 soruşturma numarası ile haberleşme bağlantısı kesilen IMEI

Bu durumda

Arkadaslar Bir Arkadasımın Iphone 3 gs 16gb tını I tunes ten Resimlerini silerken yanlısla 4.2.1 versiyonuna Güncelledim
Simdi telefon cekmiyor
MCKS.gov dan baktığımda da
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2011/5955 soruşturma numarası ile haberleşme bağlantısı kesilen IMEI
yazıyor
Iphone da acemiyim ama Pc den Anlarım Bana İzleyeceğim ADımları anlatabilirmisiniz. Lütfen

maktama

maktama

Üye
Arkadaslar bir arkadasımın 3gs 16 gb tını yanlısla resimlerini silmek için I tunes ten 4.2.1 versiyonu na
Güncelledim
Servis Yok sorunu yaşiyorum Galiba Cihazda Dişardan gelmiş
MCKS.gov'a baktığımda

Bu durumda

Arkadaslar Bir Arkadasımın Iphone 3 gs 16gb tını I tunes ten Resimlerini silerken yanlısla 4.2.1 versiyonuna Güncelledim
Simdi telefon cekmiyor
MCKS.gov dan baktığımda da
yazıyor
Iphone da acemiyim ama Pc den Anlarım Bana İzleyeceğim ADımları anlatabilirmisiniz. Lütfen
Resim silmek için nasıl 4.2.1 sürümüne yükselttiniz anlamadım zaten, gelen uyarıya " cancel/iptal" demeniz yeterliydi.

daha önce yurt içinde kullandığına göre imei kaydı yapılmıştır telefonun. imei ile alakanız yok, sadece cihazınız simkilitli duruma gelmiş.

Şimdi cihazı ilk önce jailbreak sonra da unlock yapmak için uğraşıcaksınız, şansınız varsa arkadaşınız jb'li kullanıyordur telefonu ve Cydia'dan shsh kaydını almıştır da eski baseband'e döndürüp tekrar unlock yapabilirsiniz(arkadaşınıza sorun shsh kaydını alıp almadığını, haberi var mıdır bundan bilmiyorum ama...). Zira 4.2.1 ile yeni baseband yüklenmiştir, shsh kaydını cydiadan yedeklememişse ya da kendisi bilgisayarına umbrella programı ile almamışsa şu anda onu unlock yapmanın yolu ipad basebandi yüklemekten geçiyor bildiğim kadarıyla ve bu durumda GPS çalışmıyor. Çok detay veremiyorum, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler.

Forumda bu konuda otorite(benim görüşüme göre) hakankurban nickli arkadaşımızdır, ondan yardım isterseniz gerekli bilgiyi size vericektir sanırım.
Tavsiye olarak bu işleri bilen birisiyle girişin, kendiniz yapacaksanız olayları tam anlatan olmadığı sürece birçok forum sayfası okumak durumunda kalıcaksınız.

carantinas

carantinas

Üye
herhangi bir telefoncuya gotur imei numarasını değiştirsinler telefoncu arkadaslarım var onlar oyle yapıyor cunku =)

hakankurban

hakankurban

Üye
3gs nin mi imei ni değiştirecek telefoncular..elinden öperim değiştirirlerse..

mailinator1

Üye
jailbraek sonrası şebekesi çekmeyen arkadaşlar Cydiadan Manage kısmından repo666.ultrasn0w.com adresini ekleyin sonra telefonu açıp kapayın düzeliyor.noe:2 gündür uğraştım ve ancak böyle çözebildim

mailinator1

Üye
jailbraek sonrası şebekesi çekmeyen arkadaşlar Cydiadan Manage kısmından repo666.ultrasn0w.com adresini ekleyin sonra telefonu açıp kapayın düzeliyor.noe:2 gündür uğraştım ve ancak böyle çözebildim
bu siteden sonra ultrasnow yükleyin

Üst Alt