N8 3 g hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

besir06

Üye
    Konu Sahibi
N8 3 g hakkında
simmdi arkadaşlar size bir sorum olacak bn n8 telefonuma vodafone 3gli hattıma takınca 3g ile değil edge bağlantısı kuruyor ancak arkadaşımın telefonuna takınca 3g bağlantı kuruyor ayarlarda tam ancak problem ne anlamadım internet bundan dolayı yavaş varmı cözümü bilen .S

Uruloki

Uruloki

Üye
ayarları aç ordan bağlantıyı aç sonra ağ var onu aç orda yazar şebeke modu onu çift mod yap (ama sürekli çeken bi yerdeysen çünkü çekmezse şarj yer) o değişir

besir06

Üye
    Konu Sahibi
ayarları aç ordan bağlantıyı aç sonra ağ var onu aç orda yazar şebeke modu onu çift mod yap (ama sürekli çeken bi yerdeysen çünkü çekmezse şarj yer) o değişir

kardeş yine edge :S 3g cekmiyor pederin telefonda 3g bnde edge

Uruloki

Uruloki

Üye
valla benim bilgim bu kadar ama beni bulunduğum yerde turkcell 3g vodafone 3.5g olarak çekiyor ben ona hayret ediyorum şahsen he bide direk 3g yi seç bide 3g aboneliğin açıkmı

besir06

Üye
    Konu Sahibi
abonelik açık sorunu halletim hattı takıp cıkardım ayarlardan sonra halloldu çok saol ya :D

boydanger

Üye
Aslında sorun falan yok şebeke ayarlarına girdiğinde çift mod yapmayın öyle yaptığınız sürece 3g şebeke gidip gelecektir şebeke seçeneklerinde UMTS olması lazım onu yapın hiçbir şekilde sorun olmuyor çeken bir yer olduğu sürece net hızlı :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
onemli olan 3g baz istasyonun saqlam olması

selly1310

selly1310

Üye
Aslında sorun falan yok şebeke ayarlarına girdiğinde çift mod yapmayın öyle yaptığınız sürece 3g şebeke gidip gelecektir şebeke seçeneklerinde UMTS olması lazım onu yapın hiçbir şekilde sorun olmuyor çeken bir yer olduğu sürece net hızlı :oke:

selam.
arkadaşım bu umts nasıl yapılıyoy.Şebeke seceneklerini nerde ve nasıl bulurum.Bu UMTS Biraz daha acarsan sevinirim.
saygılar

balkonkusu

balkonkusu

Üye
arkadaşım şimdi menu , ayarlar , bağlantıya gel aşağıda yönetim ayarları var ona gir sonra paket veri var ordaki seçeneği aç

paket veri bağlantısı
erişim noktası
yüksek hızlı paket erişimi diye seçenekler var ordan ayarlar
en sonuncuyu etkin yap

Takipçi Satın Al

Üst Alt