Samsun55''
Üye
inanmayacan ama bende kabul ederimbeni yönetici yapmak isteseler nazik bir şekilde kabul ederim![]()
![]()

inanmayacan ama bende kabul ederimbeni yönetici yapmak isteseler nazik bir şekilde kabul ederim![]()
![]()

seni yönetici yapalım desek atlarsın![]()

Benim hakkımda böyle düşünüyorsun ya.. Artık teklif gelsede istemem merak etme![]()

çok kolay zannediyorsunuz dimi hergün sanki işe gelir gibi sitede belli bir zamanınızın olması lazım ki herkes öyle kolay kolay gelemez özelliklede okuyanlarinanmayacan ama bende kabul ederim![]()

lan ben zaten sabah akşam sitedeyimçok kolay zannediyorsunuz dimi hergün sanki işe gelir gibi sitede belli bir zamanınızın olması lazım ki herkes öyle kolay kolay gelemez özelliklede okuyanlar![]()

senin okulun yokmu lanlan ben zaten sabah akşam sitedeyim![]()

suanki her mod gorevlendiriligi bölümde büyük emekler harcayarak oranın mod U oldu 
forumda çok takılmak %90 derslerde bir etki yaparSefacim online olunarak yonetici olunmuyor. Gercek anlamda aktiflik gerekiyorsuanki her mod gorevlendiriligi bölümde büyük emekler harcayarak oranın mod U oldu
--------------- Ekleme ---------------
Ve Isa okulla alakası yokki. Enes lise4 ve kendi bölümünu başarılı bir sekilde yönetiyor.
Önemli olan forumdaki aktiflik.

yani ama ben olsam istemezdim şuan bile bana gözünü dikmiş müdürü bile görebiliyorumArtık o üyenin bileceği is![]()

bencedeayın üyesi, maxistar gibi rütbe alan arkadaşlara birşey demiyorum ben ama bizim nick rengi gri ya soluk bir renk en azından normal üyelerin renkleri değişse daha canlı bir renk olsa ne güzel olurdu![]()

Yahu madem o kadr renk istiyorsunuz; paylasimci olun ayın üyesi olun, popüler olun maxistar olun, bunların hepsi olun yonetici olun![]()

gayet güzel bir sistem var şuanda bana göre.
eğerki sende kırmızı veya mor veya sarı,turuncu olmak istiyorsan çok çalısmalısın.![]()
zaman gerek