Forumda Herkes Rengarenk Ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
amannn ne çok yönetici olmak isteyen varmış?:hmmm:hmmm

Burak

Üye
çok iyi üye banlarım :naughty:
acıma yok :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
İnanma bakalım..

zaza

zaza

Üye
inanmayacan ama bende kabul ederim :kop:
çok kolay zannediyorsunuz dimi hergün sanki işe gelir gibi sitede belli bir zamanınızın olması lazım ki herkes öyle kolay kolay gelemez özelliklede okuyanlar:naughty:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
çok kolay zannediyorsunuz dimi hergün sanki işe gelir gibi sitede belli bir zamanınızın olması lazım ki herkes öyle kolay kolay gelemez özelliklede okuyanlar:naughty:
lan ben zaten sabah akşam sitedeyim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Sefacim online olunarak yonetici olunmuyor. Gercek anlamda aktiflik gerekiyor :) suanki her mod gorevlendiriligi bölümde büyük emekler harcayarak oranın mod U oldu :)

--------------- Ekleme ---------------

Ve Isa okulla alakası yokki. Enes lise4 ve kendi bölümünu başarılı bir sekilde yönetiyor.
Önemli olan forumdaki aktiflik.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
aman ya kabul etmiyorum tamam :ehe

zaza

zaza

Üye
Sefacim online olunarak yonetici olunmuyor. Gercek anlamda aktiflik gerekiyor :) suanki her mod gorevlendiriligi bölümde büyük emekler harcayarak oranın mod U oldu :)

Ve Isa okulla alakası yokki. Enes lise4 ve kendi bölümünu başarılı bir sekilde yönetiyor.
Önemli olan forumdaki aktiflik.
forumda çok takılmak %90 derslerde bir etki yapar:islik

Revengeful

Emekli Yönetici
Artık o üyenin bileceği is ;)

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Sitem var yönetici olmaya gerek yok

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ayın üyesi, maxistar gibi rütbe alan arkadaşlara birşey demiyorum ben ama bizim nick rengi gri ya soluk bir renk en azından normal üyelerin renkleri değişse daha canlı bir renk olsa ne güzel olurdu:)

zaza

zaza

Üye
ayın üyesi, maxistar gibi rütbe alan arkadaşlara birşey demiyorum ben ama bizim nick rengi gri ya soluk bir renk en azından normal üyelerin renkleri değişse daha canlı bir renk olsa ne güzel olurdu:)
bencede :naughty:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Yahu madem o kadr renk istiyorsunuz; paylasimci olun ayın üyesi olun, popüler olun maxistar olun, bunların hepsi olun yonetici olun :)

mert hiç paylaşım yapmadan ayın üyesi olan var mıdır :ehe

gayet güzel bir sistem var şuanda bana göre.

eğerki sende kırmızı veya mor veya sarı,turuncu olmak istiyorsan çok çalısmalısın. :)
zaman gerek

ne kırmızı ne mor ne sarı ne de turuncu olmak istiyorum ama ruhsuz bir renkte olmak istemiyorum :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Nadiren çıkıyor. Ama o zamanda kimse aktif olmuyor. O kiside aralarındaki en aktif kisi oluyor :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Benim başım kel mesela. :) :) siyah da güzel bir renktir neden sevmezsiniz o rengi. İçimizde renk solmasın yeterki. Hep cıvıl cıvıl renga renk olsun sözlerimiz, yüzümüz, gönlümüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt