• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPad'e yeni kavuştuk iPad 2 ise yolda !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lusians

Üye
    Konu Sahibi
iPad'e yeni kavuştuk iPad 2 ise yolda !
iPad piyasaya çıktığından bu güne eletirildi , övüldü ve gündemden hiç düşmedi.Her zaman üst sıralarda kendine yer bulan iPad'i sadece ismi için alanlar bile oldu. iPad 2 haberi ise Çin kaynakları tarafından bir kez daha ortaya atıldı. Cihaz hakkında pek bilgi olmasada tek bilinen cihazın tıpkı iPad gibi 9.7 '' bir ekranı olacağı.Söylentilere göre cihazda ''wide-range-speaker'' özelliğine sahip olacak . Yani cihazda ses konusunda bir değişiklik olacak , cihaz sesi dışarıyada verebilecek. Ölçülerde ise küçük değişiklik var ; iPad 242.8 X 189.7 ebatlarında fakat iPad 2 is 239 X 186 mm'lik boyutta olacak.
İkili kamera sisteminden pek bahsedilmesede analizciler bir arka birde ön kamera olacağına kesin gözüyle bakıyorlar.
Son olarak cihzın Ocak ayının sonlarına doğru üretime geçmek üzere fabrikalara verileceği.

• Beğen
Tepkiler: Necmati

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teknoloji işte daha bi tanesi yeni yeni moda oldu hemen öbürü çıkıyor....

Necmati

Necmati

Üye
geçen gün bir sitede gördüm iPad'dan daha küçük olacak ve daha hızlı olacakmış :)

f_torres44

f_torres44

Üye
işallah çok hızlıdır:d:

ejimemo

ejimemo

Üye
bu site çokgüzel... :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
adamlar neler yapıyolar.. bende ilerde öyle bi telefon / makina yapcam ki dünyayı sallayacak.. :D

jeshogh

jeshogh

Üye
ipad in ilk çıkardıgı modelde fazlada özellik yok wifi si sorunlu gidip geliyor sarjı çabuk bitiyor v.b seyler ama bu yeni çıkardıgı model gayet iyi gibi...

15097

15097

Üye
ipad 3 çıktı beyler :D

kaan4554

Üye
15097 konuyu neden hortlatıyorsun? Görmüyormusun en son mesaj 2011'de yazılmış.Haber ise 2010'da.

esokmen

esokmen

Üye
:D :D arkadaş hergün birşey çıkıyor artık telefon almıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt