wave verilip wave2 alınırmı sizce

Sponsorlu Bağlantılar

senam38

Üye
    Konu Sahibi
wave verilip wave2 alınırmı sizce
arkadaşlar wave2 yi teknosada gördüm çok büyük ve çok kalın geldi kaba yani ama yeni cikan bir model olduğu için insan ister istemez kayıyor yeniliklere benim wavem var çokta menmunum iphone4 olsa belki bu kadar beni menmun etmez iphone4 cülerin 1600tl ye yaptıkları işi ben 900tl ye yapıyorum beni memnun eden bu işte ama ben yenilikleri teknolojiyi seven biriyim wave mi satıp sizce wave2 almalımıyım birde şu kanaatdeyim samsung wave serisini 1 2 3 4 5 diye iphone gibi devam ettirmeli diye düşünüyorum çünkü çok başarılı ve tutulan bir model oldu birde superamoled sorunlu deniyor ama samsungun yeni cikan ve çıkacak olan ust sınıf modellerinde hep super amoled var bu tuhaf geldi bana bilmiyorum çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
3.3 inç ekran sana küçük geliyorsa al ama bak süper amoled wave 2 nin super clear lcd ekranından daha iyidir bunu unutma.

senam38

Üye
    Konu Sahibi
3.3 inç ekran sana küçük geliyorsa al ama bak süper amoled wave 2 nin super clear lcd ekranından daha iyidir bunu unutma.
şuana kadar kullandığım en büyük ekranlı telefon wave 3.3 inçlik bir ekranın bana yetmemesi gibi bir durum yok ama yeni cikan bir cihaz sana katılıyorum samoled ekranın üzerine ekran yok piyasadaki cihazlarda

matrax-0052

Üye
wave2 verilip wave alınır bence:ehe çok kaba bir tel özelliklerde aynı.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kaba değil ya aslında ekranın büyük olması her zman iydir biri 3.3 diğeri 3.7 çok fark var.

ronarda

Üye
İkisi arasında çok büyük donanımsal farklılıklar yok ama daha yeni bir telefon ve daha büyük bir ekran istiyorsan alabilirsin tabii.Karar senin.

mavrick

mavrick

Üye
alınmaz sen biraz daha bekle samsung 2011 de patlıcak

zmatyar

zmatyar

Üye
ekran boyutu haricinde pek değişiklik yok bence değmez

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
[RedaLöRd]#;3046792' Alıntı:

ekran büyüklüğü ve ekran özelliği haricinde hiçbir fark yok süper amoled ekranlarda hep sorun çıktığı için lcd ekranları kullanmaya geçmedi samsung firması süper amoled üretimini artırmak için yeni fabrikalar açtı
milyonlarca ekranı üretip depolamak ve yeni cihazlara monte edip piyasa sürmek öyle bir kaç günlük iş değil elimde ekranım kalmadı piyasadan çekiliyorum demesi imkansız birşey zaten :evet: zaman kazanmak için ve piyasadaki tutunuşunu sürdürmek için wave 2 yi lcd ekranda çıkardı süper amoled ekranlarda sorun çıktığına katılıyorum ama her teknolojik üründe bazı üretim hataları olabiliyor bunu tüm süperamoled ekranlar yaşayacak diye birşey yok galaxy s te olduğu gibi bundan sonraki üst modellerinde de samsung firması süperamoled ekranı kullanacaktır

yazılımsal olarak wave 2 bada 1.2 yi kullanıyor swype özelliğide var ama wave alıdığında da bada 1.2 ye yükseltebilirsn

senam38

Üye
    Konu Sahibi
ya ekran süper amoled kadar canlı ve güzel olmasada güzel bir ekranı var aslında ama buda telefonu çok kaba yapmış çünkü normal ekranlarda 3 katman varken süper amoledde 1 katman var buda telefonu ince ve kibar hale getiriyor bence her ikisinnde üstün yanı biri 3.3 süper amoled diğeri 3.7 süper clear lcd birbirini tamamlayan şeyler bunlar

Noks

Noks

Üye
saçmalama arkadasım :D süper amoled bırakılırmı ya :D

nikotti

Üye
bugün teknosaya uğradım wave 2 nin fiyatı 899 wave in fiyatı 999.neden daha ucuz olduğunu sordum maliyeti daha düşük olan lcd ekran kullandıkları için dediler.bu durumda amoled ekranlı telefonun değiştirmek istemezsin herhalde:)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
samsung wave 2 ye super amoled koysaydı hemen alırdım :ehe

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
beyler bende wave 2 yi cazıp görüp teknosa yolunu tutanlardanım wave 2 yi acıp ıncelediğimde ilk yaşadğim sey sadece hayal kırıklıgı
wave 2 elıme aldm baktım hos güzel biraz kaln ama güzel yanı sonra açtım ekranda güzel gözüktü takiii cebimden wavemi çikartıp yanına koyanadek...
ona ne siyah siyah degl sari sari değil. o nasıl bı ekran farkıdr apartopar cıkartıldıgı cok bellı... sankı wave 2 nn ekranı sankı alttan lamba tutulpta aydınlatılıyoms gibi. herseyine baktım. hos olan 2 şey gözüme çarptı. 1.si ekrana gelen klawye tusları beyaz zemınlı yanı sanal tus takımı sıyah degl beyaz diğeri ise menü tuşu yumascık :D ve ufak.
Anlayacagınz bence wavenın dünyanınn en kaliteli ekrana sahip olan tel karizmasini çizmisler...Uzuldm

caner90

caner90

Üye
amoled ekrandan wazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

silver021

silver021

Üye
amoled değil sadece super amoled dioruz. :) youtubeda videosu vardı :D izlenmesi gereken. süper amoledin diğer tüm ekranlara attığı farkı en ince ayrıntısına kadar anlatıorlar. bir videodada çekiçle TFT ve amoledi kırıyorlar ama süperamolede işlemior bile. :D
Wave 2 gerçekten batırdı. hiç tasvip etmiorum. alıcak olanlar çıkabilir. wave 2 kötümüdür. hayır tabikide. ama süperamoled devrinde yaşıoruz artık. devir bunların devri. devir samsungun dünyaya el koyduğu devirdir. helal olsun yürü be samsung :D Batır şu nokiayı iphoneuda bi rahat edelim.

cattr70

Üye
Hiç değmez değiştirmeye, bence Wave çok daha üstün, hata olur bile diyebilirim.

Bütün yazılanlara ek olarak; unutmayın iki telefonun da ekran çözünülürlüğü 800x480px ama Wave'in ekran boyutu daha küçük olduğu için renklerin ve resimlerin netliği de daha iyi...

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Hiç değmez değiştirmeye, bence Wave çok daha üstün, hata olur bile diyebilirim.

Bütün yazılanlara ek olarak; unutmayın iki telefonun da ekran çözünülürlüğü 800x480px ama Wave'in ekran boyutu daha küçük olduğu için renklerin ve resimlerin netliği de daha iyi...

katılıyorum :oke: