senam38
Üye
wave verilip wave2 alınırmı sizce
arkadaşlar wave2 yi teknosada gördüm çok büyük ve çok kalın geldi kaba yani ama yeni cikan bir model olduğu için insan ister istemez kayıyor yeniliklere benim wavem var çokta menmunum iphone4 olsa belki bu kadar beni menmun etmez iphone4 cülerin 1600tl ye yaptıkları işi ben 900tl ye yapıyorum beni memnun eden bu işte ama ben yenilikleri teknolojiyi seven biriyim wave mi satıp sizce wave2 almalımıyım birde şu kanaatdeyim samsung wave serisini 1 2 3 4 5 diye iphone gibi devam ettirmeli diye düşünüyorum çünkü çok başarılı ve tutulan bir model oldu birde superamoled sorunlu deniyor ama samsungun yeni cikan ve çıkacak olan ust sınıf modellerinde hep super amoled var bu tuhaf geldi bana bilmiyorum çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum
çok kaba bir tel özelliklerde aynı.
zaman kazanmak için ve piyasadaki tutunuşunu sürdürmek için wave 2 yi lcd ekranda çıkardı süper amoled ekranlarda sorun çıktığına katılıyorum ama her teknolojik üründe bazı üretim hataları olabiliyor bunu tüm süperamoled ekranlar yaşayacak diye birşey yok galaxy s te olduğu gibi bundan sonraki üst modellerinde de samsung firması süperamoled ekranı kullanacaktır
süper amoled bırakılırmı ya