wave verilip wave2 alınırmı sizce

Sponsorlu Bağlantılar

senam38

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar buradaki yorumlarınız herkeze yol gösterir inşallah sağolun

m.uti

Üye
bence bir dene derim hem bizde senden öğreniriz eksileri artıları eger hassasiyeti amaled kadar hassassa bence değer 3.7 ekran bence çok işe yarar nette

senam38

Üye
    Konu Sahibi
bence bir dene derim hem bizde senden öğreniriz eksileri artıları eger hassasiyeti amaled kadar hassassa bence değer 3.7 ekran bence çok işe yarar nette
wavemden çok menmunum çok şükür eğer wave2 den menmun kalmazsam çok pişman olurum arkadaşlar

frager

frager

Üye

Şu resimdeki ekranlara bak wave in ekran spr
wave 2 nin ise sanki üstünde mavi bi tabaka var
Super amloed artık kullanılamicak super amoledin hammaddesi çok zor bulunuomuş ve galiba tükenmiş
Hoş daha yeni bulunmuştu ama :D

o yüzden bıraktılrar super amoledi
sen sen ol wave 1 den şaşma (wave 1 xD)

silver021

silver021

Üye
Şu resimdeki ekranlara bak wave in ekran spr
wave 2 nin ise sanki üstünde mavi bi tabaka var
Super amloed artık kullanılamicak super amoledin hammaddesi çok zor bulunuomuş ve galiba tükenmiş
Hoş daha yeni bulunmuştu ama :D

o yüzden bıraktılrar super amoledi
sen sen ol wave 1 den şaşma (wave 1 xD)

nerden çıkartıorsunuz siz arkadaşım böyle şeyleri. ! aklınızca uydurma şeyler yazmayın.
samsung süperamoled yetiştirmekte zorlandığı için wave 2 yi çıkardı. yeni bir üretim merkezinde süperamoled üretimlerine ağırlık vericek. zaten farkettiyseniz çoğu çıkan artık yeni modeller capcative gibi süperamoledli cihazlar piyasaya sürülüyor.
süperamoled devri daha yeni başlıor ve yakında tüm ceplere entegre edilicek.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
yanii felaket senaryoları yazmayın ondan sonra nokiacılar da gerçek sanıyor başlıyolar samsung sorunları işte diye :D samsung 4g li telefonunda da bu süperamoled ekranı kullanacak internetten araştırıp bakabilirsnzde

ozan2020

ozan2020

Üye
bence wave 2 alınır cnki bada 2.0 da samsung galaxy s gibi temalar dalga falan olcak adroid gibi olcak sadece amoled varkı var ama tabi bu teknolojiye yetiişlmezz bu ekran çıkar yarın başka

ferobay33

Üye
çok doğru arkadaşım şuan en iyi ekran süper amoled dediğin gi yetiştirmekte zorlanıyor zira htc ye süper amoled ekran satışını durdurmuş şun sadece samsung üretebiliyor bu ekranı yani rakipsiz ekran ben ipohone 4 ile birebir kıyaşladım arada bariz kontras farkı var

a123bc

Üye
arkadaşlar ben bugün arkadaşımda olan wave 2 yi birazda olsa kurcaladım. fakat iki telefonu yan yana getirdiğimizde fark ortadaydı. ben söylemeden arkadaşım direk söyledi keşke senin telefonundan alabilseydim diye. evet ekran olarak büyük fakat wave den sonra wave 2 bana basit gibi geldi. yazılım olarak ben fw yükledim ikiside 1.2 bana şuan üstüne para verseler kullanmam tabi tercih sizin yinede wavenin duruşu yetiyor bence...

01firtina

01firtina

Üye
Wave 2 kullanıcısıyım.Ekran olarak abartmayın wave 2 nin ekranıda güzel.Sizlerin elinde wave var diye Wave 2 yi karalamayın lütfen.Bir kere adı üstünde wave 2 wave den bazı özellikleri üstün.Artısı bada 2 geldiğinde zaten arasındaki fark çok çabuk açılacak.Bütün güncellmelerde wave 2 için çıkacak flaş player 10 gibi özellikler wave 2 yi diğer waveden daha üstün kılacak.Ekranı geniş,görüntü kalitesi net yani süper amoledle arasında çok fark yok iyice bakacanda aradaki farkı anlıyacan.Hızlı güzel karizması var.Wave lerin süper amoled ekranlarında yanma olduğunu duydum ve bu yanmadan dolayı samsung süper amoledden vazgeçiyormuş.Birde süper amoledin masrafı diğerine göre çok daha pahalı yani bir ekran için o kadar para vermem.Sonuçta wave de kullandım ekran görüntüs arasında çok belirgin bir fark görünmedi bana.İnternette falan geniş ekranın farkı bariz açık bir şekilde göreceksiniz.Siz birde bada 2 gelince görün wave 2 yi.ALACAKLARA TAVSİYEM HEMEN ALIN.YENİLİKLERDEN UZAK KALMAYIN WAVE 1 in hatalarını görmüşlerki wave 2 yi çıkarmış adamlar durduk yere WAVE2 niye çıksın.Süper amoled ekranlarda yanma problemi olduğunu bildikleri için süper clear lcd ekranı çıkardılar.Bence ekranda resimdeki gibi bariz bir fark yok mavilik olayı hiç yok yani bakınca hemen belli olmuyor çok yerden yere vurmuşsunuz WAVE 2yi.

a123bc

Üye
ben bugün yaşadıklarımı paylaşmak istedim. ben wave 2 kötüdür demiyorum özellikler bakımından wave ile aynı o konuda da hem fikiriz ben sadece telefona baktığımda hissettiklerimi ve arkadaşımın bana sölediklerini ilettim amacım bir şeyleri karalamak yada o telefon üstün bu telefon üstün demek değil. sadece alacak arkadaşlara yardımcı olmak istedim yanlış anlaşılmak istemem açıkcası ekran konusuna gelincede eğer ikisini yan yana getirim sen yinede wave 2 dersen sana helal olsun derim...

01firtina

01firtina

Üye
Aynen wave 2 diyorum başka bişe demiyorum.Belki süper amoled ekran biraz daha canlıdır pratikde fakat bana göre aynı çünkü hiç bir fark görmedim.Senin dediğin gibi farklılığı görmem için çok abartılı ve yanlı bir şekilde bakmam lazım.İDDİA da ediyorum aralarında çok bariz bir ekran görüntü farkı yok.Ayrıca belirttiğim gibi amoled ekranlarda yanma sorunu var ve bu sorun muhakkak senin telefonundada oluşacak(inşallah yanılırımda oluşmaz çünkü çok üzülürüm)bu bile wave 2 ye geçmeme neden.Bada 2 bile WAVE 2 ye gelecek wave için hiç bir çalışma yok.Görüntü olarak daha kibar görünebilir ama asla bu yüzdende daha teknolojik wave 2 yi elimin tersi ile itemem.Sonuçta süper clean lcd ekranda çok kaliteli bir ekran.Bu arada her ikisini bir araya getirdim ben çünkü diğer telefonum wave 1 idi.Fakat ekran görüntüsü arasında bir fark görmedim yani insan gözüyle öle bariz farklar yok istersen karşılarştır.Süper amoledin eksisi bile var çünkü yakında servise ekran problemi için götüreceksiniz.Bu arada üstüne bişe alınma maksat senin düşüncelerine karşılık kendi düşüncelerimi belirttim.BENCE WAVE 2 diyorum ve bence telefonlarınızı hemen değiştirin derim.Bada 2 geldiğinde kendiliğinizden değişeceksiniz şimdi elinizde imkan varken ve waveler para ediyorken çıkarın elinizden.WAVE 2 çıkmış ise vardır bir bildikleri samsung durduk yere daha yılını doldurmadan WAVE 2 yi çıkarmaz benden demesi.

a123bc

Üye
bende senin düşüncelerine saygı diyorum WAVE 1 den başka bişey demiyorum. Bu arada telefoncuda wave 1'e rastladım 450 m dedi ? piyasası bu kadar düştümü yaa.. yoksa bir sorun mu vardır ?