Alıntı: fth-94 göndermiş. >
Kardeş fth-94 haklı.Yanılmıyorsam geçen hafta Pazartesi veya Salı günü linkleri silip "Haftasonuna" kaldı diye yazmışsın.Sen belli bir gün falan belirtmediğin için insanlar en yakın haftasonu olarak algıladı (Şahsen bende).Böyle anlamalarıda gayet normal.Millet bilemez ki senin farklı bi şekilde bi anlamla yazdığını.Sonrada ek olarak (Tabi tepkiler gelmeye başlayınca) yeni bir açıklama yapıp "Ben bu hafta sonu demedim ki...Herhangi bir haftasonu demiştim" diye buna benzer bi ifadede bulunmuşsun.Tabiki kimse kiseye zorla birşey yaptırmıyor.Tabiki olay mecburen beklemekse beklenir.Ama olaylar öyle gelişti ve bu şekilde olmasada söylemekte haklı.Onu bil kardeş...![]()
Arkadaşlar linkleri kaldırdım. Haftasonuna kadar yeni CFW'yi paylaşmayacağım. Benden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı CFW'de gözümden kaçan bir hata oluşmuş. Web bağlantısı gereken uygulamalar kilitleniyor(bazıları). Haftaiçi vaktim olursa eğer halletmeye çalışacağım olmazsa haftasonuna kalır ve o hafıza kartı ikonunu da kaldırırım.
PANDORA çok çektirdiAcele ettirmeyip zaman verseydiniz adam gibi birşey yapardım ama neyse
![]()
CFW'yi bir iki hafta içinde gözden geçirip yayınlayacağım. Bu sefer her yerini kontrol edip test edip paylaşacağım lütfen acele ettirmeyin sonra orası burası çalışmıyor geç farkediyoruz iş işten geçmiş oluyor.![]()
![]()

CFW okadar dandik ki inanın düzeltmeyle bitmez heryeri hata, her cihazda başka bir hatası çıkıyor, yapan arkadaş yine bu yazıma sert çıkışlar yapacak, sanki cihazımı o kurtarıyorneyse arkadaşlar bence beklemeyin zaten sizde yükleyince anlarsınız

Kasıtlı mı yapıyorsunuz bunu? Yüzlerce kişi aylardır PANDORA kullanıyor ve böyle bir yorumu ilk defa sizden alıyorum. Kasıtlı yaptığınız anlaşılıyor. Hiçbir cihazda da farklı hatalar çıkmıyor. Kanıtı mesajlarda. Bilinen hatalar zaten adı üstünde herkes tarafından biliniyor ve şu an tek bir hata kaldı onu da yeni çıkacak CFW ile aşacağım inşallah
Yorumunuz için teşekkür ederim![]()
senin fw deki hatalarımı sıralayım,
vs vs umarım güncellemen sıkıntısız olurv52 linkini indirdim tel çöktütekrar orjinal yazılım attımk düzeldi ne iş bu
![]()

Yok o bence sadece v52 dosyalarıyla flaşlamışDaha CFW'yi çıkarmadımki.. Çok güzel uyduruyorsunuz![]()