PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı: fth-94 göndermiş. >

Kardeş fth-94 haklı.Yanılmıyorsam geçen hafta Pazartesi veya Salı günü linkleri silip "Haftasonuna" kaldı diye yazmışsın.Sen belli bir gün falan belirtmediğin için insanlar en yakın haftasonu olarak algıladı (Şahsen bende).Böyle anlamalarıda gayet normal.Millet bilemez ki senin farklı bi şekilde bi anlamla yazdığını.Sonrada ek olarak (Tabi tepkiler gelmeye başlayınca) yeni bir açıklama yapıp "Ben bu hafta sonu demedim ki...Herhangi bir haftasonu demiştim" diye buna benzer bi ifadede bulunmuşsun.Tabiki kimse kiseye zorla birşey yaptırmıyor.Tabiki olay mecburen beklemekse beklenir.Ama olaylar öyle gelişti ve bu şekilde olmasada söylemekte haklı.Onu bil kardeş...:oke:

Buraya gönderdiğim mesajı bulamadım. Sanırım göndere bastım göndermedi veya gönderdiğimi sanıyor olabilirim. Diğer foruma yazdığım mesaj aynen şöyle:

Arkadaşlar linkleri kaldırdım. Haftasonuna kadar yeni CFW'yi paylaşmayacağım. Benden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı CFW'de gözümden kaçan bir hata oluşmuş. Web bağlantısı gereken uygulamalar kilitleniyor(bazıları). Haftaiçi vaktim olursa eğer halletmeye çalışacağım olmazsa haftasonuna kalır ve o hafıza kartı ikonunu da kaldırırım.

PANDORA çok çektirdi :ehe Acele ettirmeyip zaman verseydiniz adam gibi birşey yapardım ama neyse :ehe

CFW'yi bir iki hafta içinde gözden geçirip yayınlayacağım. Bu sefer her yerini kontrol edip test edip paylaşacağım lütfen acele ettirmeyin sonra orası burası çalışmıyor geç farkediyoruz iş işten geçmiş oluyor. :pro: :ehe

Bilgilendirdiğimi sandığım halde bilgilendirmemiş veya bilgilendirememişim. Herkesten özür diliyorum. :ah

fth-94

Üye
Arkadaşın bu işten bir çıkarı yok. Fakat girdiğin sayfadan linklerin hafta sonu yayınlancağını söyleyince buna inanıyorumki 10 arkadaştan 9 u önümüzdeki hafta sonudur demiştir. Bu nedenle bekledik. Tekrar tekrar söylüyorum arkadaşın cfw çıkarma zorunluluğu yok. Ama mesaj attığı için beklentideydik.

uzmburak

uzmburak

Üye
sorun degil bekleriz brz daha:)

realdjferdy

realdjferdy

Üye
CFW okadar dandik ki inanın düzeltmeyle bitmez heryeri hata, her cihazda başka bir hatası çıkıyor, yapan arkadaş yine bu yazıma sert çıkışlar yapacak, sanki cihazımı o kurtarıyor:) neyse arkadaşlar bence beklemeyin zaten sizde yükleyince anlarsınız

uzmburak

uzmburak

Üye
kimse yuklemen cicin zorlamiyo seni begenmezsen yukleme para vermiyon zaten ne dertleniyon

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
CFW okadar dandik ki inanın düzeltmeyle bitmez heryeri hata, her cihazda başka bir hatası çıkıyor, yapan arkadaş yine bu yazıma sert çıkışlar yapacak, sanki cihazımı o kurtarıyor:) neyse arkadaşlar bence beklemeyin zaten sizde yükleyince anlarsınız

Kasıtlı mı yapıyorsunuz bunu? Yüzlerce kişi aylardır PANDORA kullanıyor ve böyle bir yorumu ilk defa sizden alıyorum. Kasıtlı yaptığınız anlaşılıyor. Hiçbir cihazda da farklı hatalar çıkmıyor. Kanıtı mesajlarda. Bilinen hatalar zaten adı üstünde herkes tarafından biliniyor ve şu an tek bir hata kaldı onu da yeni çıkacak CFW ile aşacağım inşallah :oke:

Yorumunuz için teşekkür ederim :oke:

realdjferdy

realdjferdy

Üye
Kasıtlı mı yapıyorsunuz bunu? Yüzlerce kişi aylardır PANDORA kullanıyor ve böyle bir yorumu ilk defa sizden alıyorum. Kasıtlı yaptığınız anlaşılıyor. Hiçbir cihazda da farklı hatalar çıkmıyor. Kanıtı mesajlarda. Bilinen hatalar zaten adı üstünde herkes tarafından biliniyor ve şu an tek bir hata kaldı onu da yeni çıkacak CFW ile aşacağım inşallah :oke:

Yorumunuz için teşekkür ederim :oke:

hiç bir kastım yok kendim fw yapmıyorum. bende hoşlanmıyorum zırt pırt flashlamaktan:) senin fw deki hatalarımı sıralayım,
1- film izlerken reset atıyor(bu bazı fw gördüğüm hata)
2- bazı iconları kalıyor isim değişik şekilde ama silinmiyor,
3- net bağlantılı hiç bir uygulama açmıyor,
4- uygulamalar klasörüne gireceğim esnada donuyor 10-15 sn sonra açıyor,

artılarıda yazayım haksızlık olmasın, kullandığım fw arasında en hızlısı ve şarjı en iyi gidendi.

sırf bu yüzden v52 ye geçtim yinede sorunlar bitmek bilmiyor program atıyorsun ***** atınca ikisi ayrı uygulama oluyor:D vs vs umarım güncellemen sıkıntısız olur

iyi çalışmalar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
merhaba arkadaslar paylaşım için tşk. ediyorum fakat bilginiz olsun 3 tane bug mevcut cfw de belirtmek isterim
4 kere format attıgım halde bu sorunlar Aynı bendesizlerde de böylemi sorunlar varmı ?
1 - bluethoot ile diger telefondan sarkı gonderıyorum Gelen kutusundakı parcayı tele kaydettıkten sonra (geri) tuşunu kullandıgımda Program menü ye atıyor. uygulamada acık gorunuyor.
2 Java Uygulamaları telefon yukluyorum fakat java çalışmıyor Javarun time 2.1 kurdugum halde java oyunlar ve Programları kullanamıyorum
3 Kamerada resim cektikten Sonra Kamera kullanılıyor Hatası verıyor

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
hala pandora'yı bekliyoruz duyrulur :)

By Savliusta

By Savliusta

Üye
v52 linkini indirdim tel çöktü :D tekrar orjinal yazılım attımk düzeldi ne iş bu :D

uzmburak

uzmburak

Üye
ne afa indirdin nerden indirdin çıkmadıki daha:d

topal_solucan

Üye
%100 turkce değil
t9 berbat tuekce dil yok sms te....
yinede elinize saglık

By Savliusta

By Savliusta

Üye
v51 ye nasıl olduysa kurdum ister inan ister inanma arkadasın dediği gibide t9 berbat :D

uzmburak

uzmburak

Üye
ha!? Bunun bilmediğimiz bi taktiğimi var yoksa ben baktığım zaman linkleri flnmı kaldırıyonuz adamlar yüklüyo birde hatalarını söylüyo:s

sade3458

Üye
windows7 de yukleyemiyoruzz.bulunamıyor teller.biride bunu anlatsa..ve artık v52 ye gecmedimi millet v52 uzerine kurulsa hiç karışmasa oalylar..uğraşan herkese teşekkur ediyorum..herkes birşey yapmaya çalışıyor..site super.

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
Aang67 sana bişey sorcam dostum biz şimdi v52 kullanamıyoruz. sen link eklenme zamanı belli değil demişsin. de konu hala açık we bi sürü insan seni beklio. ben mi yanlış anladım yoksa şu an fwni kullanılamaz halde mi?

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım İngilizce diyen arkadaş. İngilizce olan bir kısım bile yok olmayan linki nereden indiripte kurdun?

CFW Bu haftasonuna geliyor. Hazır ve şu an kullanıyorum. Yalnızca bir sebepten ötürü bekliyorum.Haftaiçi uygun değilim zaten.

Bilinen dahili hatalar haricinde kalan buglar temizlendi. Yazılım hızlandı, ve tamamiyle N8 ikonlarına sahip olacak. Kalan yerler bile..

Üst Alt