1. Maxicep Maxi-Mani Yarışması [ KATILIM ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
bu yazıları oyunda yassaydınız bari burayı bozmuşsunuz :)

zaza

zaza

Üye
Necmati™;3043362' Alıntı:
bende öyle dedim ama acaba karşı taraf duracakmıydı:islik

gaffarson

gaffarson

Üye
Necmati™;3043362' Alıntı:

bozacak bir şey yok Necmi sonuçta mesajımızı yazıyoruz bunu ister düz cümle kurarak ister mani ister şiir olarak da yazarız dedik :D Zaten katılım manileri başka konuda yer almayacak mı oylama için burası başvuru sayfası ve biz de başvurduk hem de konuyla alaklı hünerlerimizi gösterdik fragman gibi düşün :ehe

o youndan haberim yok şahsen pek niyetimd e yok :D
Necmi ben yolladım manimi özel mesaj ile sen de istersen yolla ya da paylaş yollamış da olabilirsin tabi:D artık son bulsun şu başvuru kısmı :D

zaza

zaza

Üye
konuyu açan kişiyemi yolluyoruz?

gaffarson

gaffarson

Üye
yok dileyen direkt paylaşıyor paylaşmış olanlar gibi dileyen ona yolluyor fark etmez yani ama arkadaş yok henüz sanırım yoksa zaten açar hemen konuyu da. Yani sorun yok burada da olması birsey değiştirmiyor

zaza

zaza

Üye
yok dileyen direkt paylaşıyor paylaşmış olanlar gibi dileyen ona yolluyor fark etmez yani ama arkadaş yok henüz sanırım yoksa zaten açar hemen konuyu da. Yani sorun yok burada da olması birsey değiştirmiyor
bence bizim sataşmaları görünce hangisini ekliyecem diye şaşırır:ehe:kop:

gaffarson

gaffarson

Üye
zaza

zaza

Üye
ben garantiye alıp özel mesaj attım:ehe

maxicep' teyim gece ve gündüz
severim üyeleri çünkü büyüğüz
burada olmak istersen koçum
üyelik yap çünkü bura pürüzsüz

abi oyun başlamadan bir kere değiştirme hakkım var bu nasıl peki

gaffarson

gaffarson

Üye
ben garantiye alıp özel mesaj attım:ehe

maxicep' teyim gece ve gündüz
severim üyeleri çünkü büyüğüz
burada olmak istersen koçum
üyelik yap çünkü bura pürüzsüz

abi oyun başlamadan bir kere değiştirme hakkım var bu nasıl peki

öncelikle rakibin olduğumu hatırlatmak isterim :ehe
diğeri de güzel bu da güzel ama bir kez değiştirme hakkın olduğunu unutma ona göre ver kararını ancak kasmanın önemi yok amacımız eğlenmek sadece fark etmez yani istersen hiç değiştirme ilk orjinali neyse o kalsın bak işte kafana göre ikisi de birbirinden iyi bence

ben de mesela yarışmaya katıldığım maniyi inan en kötü anımda yazdım ve değiştirsem belki mükemmel şeyler çıkartırım ama önemsemedim neyse dedim o orjinal hali kalsın sorun değil yani

zaza

zaza

Üye
yav ilk defa katılıyom yarışmaya bari ilkte birinci olalım diyorum:ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
Kazanmak için yarışırsan kaybedersin ama eğlenmek için yarışırsan kazanma şansın vardır felsefe bu :ehe

zaza

zaza

Üye
benim felsefemde
kimseye papuç bırakmayacan
hep en iyisini yapıp kazanacan
çünkü hala bu yüzden hayattayım
bu yüzden operasyonlarda başarılıyım:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

neyse eskisi kalsın artık bidahakine hepsini bir anda sollarım:ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
Yahu Miss 2010 seçilip taç kazanmayacaksın rahat ol hırsa gerek yok :D
ayrıca azimle hırs farklıdır azim iyi ama hırsın fazlası zarar getirir keskin sirkenin kübüne getirdiği zarar misali :D

arslansem

arslansem

Üye
Yurdum insanının hepsi yetenek :ehe

zaza

zaza

Üye
Yahu Miss 2010 seçilip taç kazanmayacaksın rahat ol hırsa gerek yok :D
ayrıca azimle hırs farklıdır azim iyi ama hırsın fazlası zarar getirir keskin sirkenin kübüne getirdiği zarar misali :D

olsun o kadar ilk yarışmam kazanmak istiyom hem sirke ne kadar keskin olsada o küp hep dayanır :naughty:

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR YARIŞMAMIZIN KATILIMI SONA ERMİŞTİR .. 2 ARKADAŞIMIZIN MANİSİ BANA ULAŞTIĞI AN OYLAMA BAŞLIYACAK... ANCAK EĞER YARIN SAAT 19:00'A KADAR MANİLERİNİ ULAŞTIRMAZLARSA 2 YEDEK ARKADAŞIMIZ ONLARIN YERİNE KATILACAK...
_______________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar 2 tane yedek katılımcı bekliyoruz .. Esas katılımcılar tamamlanmıştır 2 tane yedek katılımcı bekliyoruz...(yedek katılımcılar kesin katılacak diye birşey söz konusu değildir)

gaffarson

gaffarson

Üye
Katıldığını belirtip de manileri hala ulaştırmamış olan son 2 kişi kim ?

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
The_Gespent kaldı birtek ...

Necmati

Necmati

Üye
benimki tamam dimi :)

gaffarson

gaffarson

Üye
Hakan gelmiş ama foruma bu gece zaten profilinde saat 21 de burada görünüyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt