Assassin's Creed HD s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
ya hala knuşuyorsun tebrikler sana acaba hatanı anlarmısın diye o kadar şey yazdım ama yok.... Ama buda bir meziyet brova

--------------- Ekleme ---------------

bu konu hala burda kalcakmı nadir bey

ya arkadaşım ben eger konu yanlıs yerdeyse gerçekten özür dilerim bi an herkes teşekkür edince kesin s60v5 içindir dedim ama bilirsin s60v5in içine 5800 dışında x6,n97 gibi telefpnlar da girer onlardan da yoru yazan olmayınca emin olamadım

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
ramı yetmiyor bendemedim ii oku yorumları

savaronajointed

savaronajointed

Üye
eyvallah garam bende de var ben indirmeden teşekkürettim sana ama paylaşım paylşımdır

ramı yetmiyor bendemedim ii oku yorumları

Bunu asi ruh dedi benim üzüldüğüm yerde orasımoldu zaten neyse ne yapalım 5800 iş yok bu telefonda i phone nexus one htc samsung çoşuyor nokia bakıyor asi ruh bir şey paylaşmış diye adamın canınımı alacaz birde yani paylaşmayabilirdide...

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah garam bende de var ben indirmeden teşekkürettim sana ama paylaşım paylşımdır

Bunu asi ruh dedi benim üzüldüğüm yerde orasımoldu zaten neyse ne yapalım 5800 iş yok bu telefonda i phone nexus one htc samsung çoşuyor nokia bakıyor asi ruh bir şey paylaşmış diye adamın canınımı alacaz birde yani paylaşmayabilirdide...

bende 5800 almayı düşünüyodum ne alsam ki tekrar düşünmek zorunda kalacagım

savaronajointed

savaronajointed

Üye
bende 5800 almayı düşünüyodum ne alsam ki tekrar düşünmek zorunda kalacagım

Bada işletim sistemli oldukça güzel karizmatik bir telefonu var samsungun 8500 wave hem hızlı hemde ıphone 4 le yarışır garam bir araştır derim 700 tl civarında satılıyor nette veya htc hd2 var nexus one var google nin telefonu onlara bak bu saydıklarım telefonun çok üstünde ıphone 3 ve 4 de harika benim diğer telefon ıpone4 yapmadığı yok o derece

Perfect!

Üye
5800 açmıyor, zaten 5800 3D,HD oyunları ram ve grafik işlemcisi yetersiz olduğu için açamıyor

KELGER

KELGER

Üye
n97 açılmıyor sahtekar.s60v3 ün oyununu getirmişsin bize gagalıyacan.
ram yetmiyor falan değil uyumlu olmadığı için açılmıyor.n95 in ram ı çok mu sanki onda hiç kasmadan açıyordu

Perfect!

Üye
oyun sadece Sony Ericsson Satio, Samsung i8910 için oyüzden açılmıyor

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Paylaşim için Teşekkürler

shadow_170

shadow_170

Üye
oyun sadece Sony Ericsson Satio, Samsung i8910 için oyüzden açılmıyor
arkadaşım satio için olsa vivaz dada açar bu oyun s60v3 oyunu yani ram yetmezliği grafik yüksekliği değil benim telefonum vivaz ram 256 grafik hızlandırıcıda var işlemcide 720 mhz (bunlar iphone 3gs den ve n8 den yüksek) sadece uyumlu değil yeter artık bu konu kapansın ayrıca yada s60v3 e taşınsın :nono:

zxcf

zxcf

Üye
ya bu benim telefona yükleniyor oyuna tıklıyorum açılmıyor

gmkanca

gmkanca

Üye
:tşk:

i0rii

Üye
teşekkürler eline sağlık :)

'Şeref'