Nokia 6700 slide sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HilalJA

HilalJA

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700 slide sorunu
Herkese iyi günler...

Ben 3 gün önce 6700 slide telefon aldım. telefon çok güzel ama henüz tam çözemedim o yüzden bir konuda yardım isteyecektim.

telefonun içine hafıza kartı taktım ve o hafıza kartının içinde çeşitli dosyalar var. mesela resimlerim-benim ve herşey diye 2 dosya var ama telfona taktığımda hafıza kartını bu dosyaları göstermiyor sanki ayrı dosyalar içinde değilde tek dosyaymış gibi hepsini bir arada gösteriyor galerinin içinde.bunun bi çözümü var mı. yani resimlerimi nasıl dosyalar halinde gösterebilirim. umarım anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum....

şimdiden teşekkürler....

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Dosyaları galeride görüntüleyemezsin galeride sadece resimleri gösterir. Galeride yeni klasör oluşturup resimleri içine atarsan istediğin şekilde görüntülenir. Başka bir yolu da Ayarlardan Dosya yöneticisine gir ordan hafıza kartını aç aynen bilgisayarda gördüğün gibi görürüsün.:oke:

Arkadaşlar bir teşekkürü fazla görmeyin.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada telefonun hayırlı olsun telefonunla ilgili sorunlarını burdan sorarsan cevaplandırmaya çalışırım:oke: http://www.maxicep.com/symbian-s60v...lgili-sorularinizi-sorabilirsiniz-414200.html

celibar

celibar

Üye
Herkese iyi günler...

Ben 3 gün önce 6700 slide telefon aldım. telefon çok güzel ama henüz tam çözemedim o yüzden bir konuda yardım isteyecektim.

telefonun içine hafıza kartı taktım ve o hafıza kartının içinde çeşitli dosyalar var. mesela resimlerim-benim ve herşey diye 2 dosya var ama telfona taktığımda hafıza kartını bu dosyaları göstermiyor sanki ayrı dosyalar içinde değilde tek dosyaymış gibi hepsini bir arada gösteriyor galerinin içinde.bunun bi çözümü var mı. yani resimlerimi nasıl dosyalar halinde gösterebilirim. umarım anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum....

şimdiden teşekkürler....

telefonun galerisi telefonda ve hafıza kartında ne kadar resim, müzik, video varsa hepsini bir gösterir.bunu değiştirmenin yolu yok.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
telefonun galerisi telefonda ve hafıza kartında ne kadar resim, müzik, video varsa hepsini bir gösterir.bunu değiştirmenin yolu yok.

Arkadaş telefonun fotoğraf galerisini kastediyor. Galeri içinde sen klasörlemedikçe fotoğrafların tamamını açık gösterecektir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
menü>uygulamalar>ofis>dosya yöneticisi.Bu kadar
İstersen dosya yöneticinin üzerine gelip secenekler>klasore taşi>kök klasor diyerek ana menuye atabilirsin

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Tamam işte aynı şeyi söyleyip duruyoruz başka yoruma gerek yok tek çözümü bu.

HilalJA

HilalJA

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çoook teşekkür ederim yardımlarınız için. denemedim henüz ama hemen deniyorum.
bu arada "aldığı teşekkür" bölümüne nasıl katkıda bulunucam bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın....hepinize tek tek teşekkür ederiiiim.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Önemli değil çözebildiysen sevindim:oke:

volkano81

Üye
nokia 6700 slide telefonumdan pdf dosyalarını açamıyorum yardım edebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt