N900 Sım Kart ve Imeı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manewra

Üye
    Konu Sahibi
N900 Sım Kart ve Imeı Problemi
Öncelikle 2 gün önce telefonum sim kartımı görmemeye başladı ve sorunun ne olabileceğini araştırırken ımeı numarasını *#06# yapınca göremedim. Sitede çözümleriyle ilgili bir kaç başlığa baktım fakat değişik bir sorunum var. Telefonu aldığım kişi kasasını değiştirmiş ve üzerinde imei numarası yok. Bu yüzden de uptade dosyalarının nokia dan indiremiyorum. Ayarlar - Ürün Hakkında dediğim zamanda yine imei numarası yok. Bu konuda lütfen yardımcı olun.

murattiy

murattiy

Üye
telefonun eski usul flash atılarak overclock edilmiş.Ancak PR1.3 dediğimiz yeni versiyon yazılımı flash yöntemi ile yüklediğinde imei numaranı görmeye başlarsın sadece kerneli yüklemen de yeterli olmalı

--------------- Ekleme ---------------

N900 | PR1.3 Beta Hazır... İndir / Yükle / Download ( 1 2 3)

yukarıda açıklamaı yapılmış

tabi sen betayı kurma sadece flash 3,5 dosyalarını kullanman için

manewra

Üye
    Konu Sahibi
telefonun eski usul flash atılarak overclock edilmiş.Ancak PR1.3 dediğimiz yeni versiyon yazılımı flash yöntemi ile yüklediğinde imei numaranı görmeye başlarsın sadece kerneli yüklemen de yeterli olmalı

N900 | PR1.3 Beta Hazır... İndir / Yükle / Download ( 1 2 3)

yukarıda açıklamaı yapılmış

tabi sen betayı kurma sadece flash 3,5 dosyalarını kullanman için

Teşekkür ederim ilgin için. Verdiğin dosyaları nasıl flash yapacağıma dair bi link varmı acaba sitede ?

murattiy

murattiy

Üye
http://www.maxicep.com/nokia-maemo/maemo-5-guncelleme-yardim-354500.html
yukarıdaki linkte anlattım
orda güncellnemesi gereken dosyaları güncellmeyi unutma
bu arada linkte imesi istenmiş yazılı global versiyonu indir .sayfanın aşağısından başlarsan alttan 9.sıradakini indir
birde sana imei gerekirse yazılım indirmek için al sana uyduruk bir imei :356938030219999

manewra

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/nokia-maemo/maemo-5-guncelleme-yardim-354500.html
yukarıdaki linkte anlattım
orda güncellnemesi gereken dosyaları güncellmeyi unutma
bu arada linkte imesi istenmiş yazılı global versiyonu indir .sayfanın aşağısından başlarsan alttan 9.sıradakini indir
birde sana imei gerekirse yazılım indirmek için al sana uyduruk bir imei :356938030219999

dostum çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. tekrardan çok teşekkürler.

ILKIN512

Üye
selam bende nokia n900 internete girfiyim zaman ya da internetden file indirdiyim zaman benim numarama ulashilamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt