samsung s8003 jet yardım lütfen..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bycnn

bycnn

Üye
    Konu Sahibi
samsung s8003 jet yardım lütfen..!
arkadaşlar telefonuma bugun firmware yükledim fakat easy java özelliği gitti yani telefona oyun yada program atamıyorum .jar uzantılı dosyayı tıklıyorum fakat dosya desteklenmiyor hatası veriyor pc studiodanda atmayı denedim yükle kaldır kısmına giriyorum telefonunuz bu özellği desteklemiyor diye bi uyarı cıkıyor başka nasıl jar dosyasını kurabilicem yardımcı olursanız sevinirim.

kol@j

kol@j

Üye
firm ware bozuk olmasın... başka yerden bulup tekrar yükle olmaz ise
eski versiyon...
hayırlı olsun...

bycnn

bycnn

Üye
    Konu Sahibi
frimware bozuk değil wap sitelerine girip indirip kuruyo fakat kendim atamıyorum bunun çözümü varmı

bycnn

bycnn

Üye
    Konu Sahibi
bi çözüm bulan yokmu arkadaşlar lütfen yardım edin..

5834

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum . telefonu yeni aldım hiçbi uygulama yükleyemiyorum pc den.. bilen varsa yardımcı olablir mi .?

kontsergen

Üye
hiç kimse yardım etmiyor :( aynı sorun bendede var Allah rızası için yardım edin.

asrack

Üye
garanti yolları görünüyor demektir.

sunazmikaya

Üye
arkadaşlar aynı sorunu bende yasadım fakat pc ve teknoloji ile okadar içli dişlı oldugum halde bır çözüm bulamadım servıse gönderdım kargo ile sorunu bır kagıda not yazdım onlar hallettıler sanırım işletim sistemini yenıden yüklüyorlar nasıl anladım şöyle baktımkı bır sürü yenı oyunlar koymuslar oradan anladım tavsıye ederım servıse yollayın pısman olmayacaksınız!

ceycey1970

Üye
arkadaşlar jad maker programı ile dosyanın jar ve jad ını oluşturup bir klasöre her iki dosyayı kopyalayın.Daha sonra TK file explorer programını kullanarak klasörü phone/user/mass/java/games içine kopyalayın. yönetici kodlarını kullanarak java debug update işlemini yapın. oyun ve uygulamalara girerek oyununuzu oynayın. saygılar

• Beğen
Tepkiler: BRaVeLEoN
TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
[sıze=4]senin telefonunda orjinal oyunları varmı acaba o oyunlar calışıyorsa senin java prgoramında sorun yok demektir sorunu olan şey int de aradıgın oyuunllar yada programlar ona uygun degldir demek [/sıze]

serhatakay89

Üye
arkadaşlar jad maker programı ile dosyanın jar ve jad ını oluşturup bir klasöre her iki dosyayı kopyalayın.Daha sonra TK file explorer programını kullanarak klasörü phone/user/mass/java/games içine kopyalayın. yönetici kodlarını kullanarak java debug update işlemini yapın. oyun ve uygulamalara girerek oyununuzu oynayın. saygılar

hocam herşeyi yaptım fakat en sonda yani java debug update işlemini yapamadım, bunu biraz daha açıklayabilirmisin ltfn

ceycey1970

Üye
arkadaşım telefonun tuş takımından *#5239870*# yapıyoruz çıkan ekrandan 4 internals seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra Master soracak orayada *#7092463# yazıyoruz. kaydet ve onayla diyoruz. çıkan ekrandan 6. seçenek storage settings seçiyoruz. yine çıkan ekrandan 3 numaralı seçenek update java db yi çalıştırıp telefonu kapatıp açıyoruz.

--------------- Ekleme ---------------

master hatalı yazmışım pardon düzgünü burda . Master soracak orayada *#7092463*# yazıyoruz

serhatakay89

Üye
hocam işlem tmm, tşkkrler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt