iphone 4 4.2 unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nemesis230

Üye
Hakan Bey şimdi size bir sorum olacak.Ben 1 hafta önce Turkcell den İphone 4 aldım ve telefonu vodafone hattıyla kullanıyorum yani telefonum yurt içi alınmış telefon.Ben bu telefona jailbreak uygulasam acaba artı olaarak da unlcok uygulamam lazım mı?Yoksa unlock olayı sadece baseband le mi alakalıdır?Cevabınızı bekliyorum.Şİmdiden teşekkürler.

hakankurban

hakankurban

Üye
yurt içinden alınan cihazlara unlock yapılmaz gerekmez yani..jailbreak yapabilirsin

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman gelir bu inmizin offf offff

--------------- Ekleme ---------------

unlockkk

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Bnde 4.2.1 e yükselttim Baseband'ı 05.15.04 unlock yapamıcaz galba elimizde patladı telefon ;D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yılbaşından önce çıkacak deniyor beklemeniz gerekiyor...

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
İnternette baya araştırdım 1 2 aydır hep Bu hafta bu hafta diolar ama hep faso fiso çıkıyo inş yıl başından önce Çıkar yoksa fena kazıklanmş olcam ;D

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
salla aynen kardesim ins gelir ama Bahadır bu hafta bu hafta doklar su geohot su ısı cozsede rahatlasak...

ins gelir yakın zamanda...

hamsikoli

Üye
peki cydia otomatik yapmışsa bunu nasıl anlıcam

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Her nekadar nasıl yaptığımı hatırlamasamda Şuan AVEA çekiyor ;DD Baseband 06.15.00 a dönmüş nasıl old anlamadım 05.15.04 dü ;D nasıl oldu bilmem ama çok iyi oldu ;D

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
acaba nasıl oldu bizde baseband yükseltip kullanalım o zman olmazmı ki acaba

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
tamam nadir diyelimki yükslettim ki nasıl yapıcam bilmiyorum sonra tel unlock olucakmı ultras0w cözüyomu 06. yı

ki iphone 4 için konuşuyorum tabiki ...

nemesis230

Üye
Hakan sagolun ilginiz için.Peki ben 4.1 yüklü iPhone 4 e jailbreak yapabiliyor muyun su an.yoksa jailbreakde mı daha çıkmadı?

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar iphone 4 ve 3gs de ios 4.2.1 jailbreak sorunlu ama 4.1 e jailbreak yapabilirsiniz iphone 4 ve 3gs için ne 4.2.1 e yükseltmeyi nede yükselttiyseniz jailbreak yapmayı önermiyorum

Hakan sagolun ilginiz için.Peki ben 4.1 yüklü iPhone 4 e jailbreak yapabiliyor muyun su an.yoksa jailbreakde mı daha çıkmadı?

jailbreak yapabilirsin sorun yok 4.1 için

jailbreak yapabilirsin sorun yok 4.1 için

nemesis230

Üye
Baba Sagol aktardığın bilgiler için.Bide son olarak bana 4.1 jailbreak linki atar mısın.

derinruzgar

Üye
iphone 4 4.2 yı unlock yapabılırmıyım 01.59

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
yaparsın kardesım ama jb ten tel kapanırsa sürekli pcye baglayıp acman gerekir ama unlocku war...

derinruzgar

Üye
ıphone 4 4,2 unlock ne zaman basebandım 01.59

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt