iphone 4 4.2 unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 4.2 unlock
arkdaşklar iphone 4 4.2 yi yükledim jailbreak yaptım ( dorumu emin degilim ) ama hat olayını cözemedim yeniyim bu işlerde ultrasn0w u yükledim ama yinede acamadım pin kodunu giriyorum ama aranıyor dio bulmuo yardımcı olursanız cok sevinirim...:ah

hakankurban

hakankurban

Üye
iphone 4 için 02.10 ve 03.10 basebandları için unlock henuz çıkmadı basebandınızı kontrol edin

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
hakan yardımın ıcın saol haklısın basebandım 03.10 peki 4.1e donmek ıcın ne yapmam gerekioo.
yardımcı olabilirsen sewinirim...:)

hakankurban

hakankurban

Üye
ios 4.1 e düşsen bile basebandın düşmeyecek geohottan 1-2 saat önce 02.10 dan 01.59 a downgrade çıkacak yakında diye bi yayın geldi ama ne zaman gelir

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
yani şimdi söle söliyim tamam istemiyorum 4.2 falan:)
4.1e dönme sansım yokmu hakan tel kitli 2 gündür ugrasıyorum:/

hakankurban

hakankurban

Üye
shsh kaydın varsa umbrella ile aldıysan rahatlıkla dönebilirsi 4.1 e kaydın varmı..ne işlemler yaptın ne hatalar aldın

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
walla dürüst olmak gerekirse hakan teli yeni aldım yani kaydım falan yok ne yapmam gerekio 4.1shs kaydımı almam gerekio yada herneyse şimdiden cok saol hakan...

hakankurban

hakankurban

Üye
4.1 e dönebilirsen dön 4.2.1 de kalırsan jailbreak yap ama sadece ipod olarak kullanabilirsin

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
işte 4.1 e nasıl dönecegimibilmiyorum ugrasıyorum sabahtan beri ama...

hakankurban

hakankurban

Üye
googleye umbrella proğramı var tinyumbrella yaz o proğramı indir orda start shsh server var ona tıkla arka planda çalışsın itunesten 4.1 i göster restore et

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesşm saol ins olur...

--------------- Ekleme ---------------

hakan cok oluoyurm ama dorumu anladımşimdi:)
umbrellayı actım arkada start yaptım duruo ıtunes u actım shift+restore yaptım 4.1 ı sectim sonra dorumu gidiyorum acaba sonbi yardım wala kafayı yicem...

bide shs bulana kadar beklemem gerekiomu acaba:/

restore yaparken beklio beklio hata werio:vur1604 couldbenot restoredd

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım birde burdan irebi indir
1-itunes 10.1 olacak itunesi aç ve telefonu dfu moda al
2-dfu moda aldıktan sonra itunesi kapat ve irebi aç
3-irebdeki chaz modelini seç işlem sonunda
4-itunesi aç ve shift+restoreye tıkla açılan pencereden 4.1 seç birde öyle dene
yapamazsan cihazı bana gönder ben yaparım

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
hakan cok saol yardımların ıcın versiyonu dusurdum sayende:)
şimdi sadece unlcok yapamıyorum basebandım 0.3 ultrasn0w u yüklüyorum arıyor bulamyor veya sim kilitli dio cihazda kayıtlı şimdi ne yapmam gerekir acaba:/

hakankurban

hakankurban

Üye
03.10 basebandı için unlock çıkmadı yılbaşından önce çıkması bekleniyor beklemen gerekecek

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
forumlardan okudugum kadarıyla unlock ıcın baseband yukseltmem gerekiomus dorumu acabahakan doruysa nasıl yapabilirim...

hakan saol yardımların ıcın 0.3 baseband ıcın unlock yok inş yakın zmanda gelir bişe deil gelmzse cihaz elimizde patlıcak
:hmmm

ferhatdemir

Üye
merhaba.os 4.1'e donsen bile unlock yapamazsin.biraz beklemen lazim.suanda sadece os 4.02 unlock olabiliyor.bu anlattiklarim iphone 4 icin gecerlidir.

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar sürümünüz ne olursa olsun önemli değil unlock için önemli olan basebanttır yani 4.0.2 dir sürüm baseband 02.10 dur unlock olmaz sürüm 4.2.1 dir baseband 01.59 dur unlock olur...yani unlock basebandla alakalıdır

hamsikoli

Üye
iphone 4 4.2 yuklu sh kaydın da yok. cihaz semfree . bu dediginiz yöntemle 4.1 e donebilirmiyim ki. jailbreak yapmak istiyorum

iphone 4 4.2 yuklu sh kaydın da yok. cihaz semfree . bu dediginiz yöntemle 4.1 e donebilirmiyim ki. jailbreak yapmak istiyorum

kimse birşey söylemiyecekmi

hakankurban

hakankurban

Üye
cydia otomatik shsh kaydı yapmış olabilir denemekte fayda var bi dene istersen

eraser2934

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne zman gelir acaba baseband 03. unlock :vur:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt