tuş ışıklarını özellikle kapattım, bi çok fw.de arkadaşlar kapatılmasını istedikleri için.bide tus isiklarini hepsi yanmiyo bi tek ortadaki yaniyo
nasil acabilirim tekkrar
--------------- Ekleme ---------------
bi de menu duzeni 3x4 olsaymis daha iyi olurmus ama tel cok hizli cok guzel su isiklari acabilsem bi de muzikcalar atmasa super tam super olacak ozellikle telefonun temasi cok hosuma gitti
işcep'mi, hiç bilmiyorum, işim olmadığı için hiç test etmedim, ÖZÜR DİLERİMİşçep çalışıyormu bunda Alper üstadım..?
bencede java ekli fw.de çalışması lazım, evet benim tel.de fw yüklü ancak geliştirmek için başka şeyler yapıyorum şu an. işim erken biterse deneyebilirim, veya siz kendiniz deneyecek olursanız sonucu yazarsanız sevinirim.Yükleyen dostlar işçep çalışıyormu söyleyebilirlermi lütfen..?
Alper üstadım denermisin sende yüklü ise bu Fw bende yükleyeyim yanıtına göre java olan FW'de çalışması lazım mantıken..?
bencede java ekli fw.de çalışması lazım, evet benim tel.de fw yüklü ancak geliştirmek için başka şeyler yapıyorum şu an. işim erken biterse deneyebilirim, veya siz kendiniz deneyecek olursanız sonucu yazarsanız sevinirim.
guzel bir calisma birazda hizdan bahsedersen seviniriz hiz artisi oldumu ram ne kadar
simdiden tesekkurler
--------------- Ekleme ---------------
simdi yukledim deniyorum ilk izlenimlerime gore artilari cok
4x5 super olmus
hiz cok cok super degil ama guzel
menude gecisler hizli donma kasma yok
wifi daha guclu daha once olmayan sinyalleri aldi
foto kalitesi ayni bilmem gelistirilebilirmi 3.2 dende fazla birsey beklenmez zaten :-) idare edecegiz
bazi programlarin yardim secenekleri calismiyor bilmem neden ( muzik calar -real player gibi)
tabi bu arada python super olmus
suana kadar kurduklarimdan en iyi arkadaslara tavsiye ederim
kurulum bittikten sonra format atarsaniz daha iyi verim alirsiniz ben oyle yaptim ram 57-59 digerlerinden iyi
bundan fazlasida zor (bir cok fw de 75 felan diyorlar ama yalan ben denedim yok oyle bir sey)
eline saglik arkadasim fw guzel olmus basarilarinin devamini bekleriz