Freesigner (Cep Telefonunda Program Sertifikalama Resimli Anlatım) 5800 n97 x6 x3 5530 omnia II

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program için teşekürler öncelikle bi sorum olacak cer dosyası demişsin aradım ama bulamadım cer dosyasını yardımcı olursan sevinirim güzel paylaşım teşekürler

Sertifa alacaksın onun içinde olur cer dosyası

fckrboyy

Üye
bende keyfile error diye bi hata verdi?

fckrboyy

Üye
şimdi oldu dosyasını seçmemişim .d

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
eline sağlık kardeşim.. programı hem N95 8gb ye hemde i8910 hd ye yükledim ikisinde de gayet stabil çalışıyor.. Gerçi N95 i hellox le hack yapmıştım ama olsun... Başarılarının devamını dilerim.

bynefret76

Üye
Hocam şu cer dosyası falan demişşin onları nereden indircez veya o ne demek ?

syt.ahmet

syt.ahmet

Üye
paylaşım için teşekkürler..telefonum x6 16gb fakat ben telefona ne yüklemeye çalışsam 'dosya bozuk' uyarısı alıyorum..bu oviden indirdiğim uygulamalarda da böyle kendi imzaladığım sertifikalı uygulamalarda da..ne yapmam gerekiyor (forumda bu konuyu çok arastırdım ama bir cevap bulamadım.)

Terzi38

Terzi38

Üye
Çok tsk dostum daha yeni sertifika geldi ve hemen anlatımını demedim ve yaptım eline sağlık

flunight

Üye
%100 başarılı süper program süper paylaşım teşekkürler.

d2w

Üye
tşekrler çok iyi oldu

Konstantine

Konstantine

Üye
bende keyfile error diye bi hata verdi

Bendede bu hatayı verdi telim X6 16 gb :)

ylmzbzkr

Üye
eyw abicim ellerine saglıkk :))

mami3110

Üye
cer ve dosysı nerde?

muslumreis

muslumreis

Üye
çok teşekkürler gerçekten lazımdı böyle birşey arıyordum.

swango

swango

Üye
vay vay vay,,,diyorum başka bişey demiyorum,,,tırstım bu opda sitesinden sertifika almaya imei felan vermeye ama gel görki harbiden adamlar sertifika veriyorlarmış ve sizin gibi üstadlar da harbiden bu işi biliyorlarmış...1 senedir N82 kullanıyorum ve artık uğraşmıyorum yok sertifika hatasıymış flan mış filanmı,,,,Tek kelimeyle ellerinize sağlık,,,başarılar....:oke::oke:

toprak_33_47

Üye
valla babacan süper süper süper bir anlatım ve program. Beri opa dan aldım yaptım ve oldu. Ben artk telefonu bilgisayara tercih ettiğim için telefondan hep böyle bissey istiyordum sonunda sayende buldum.
ALLAH razı olsun :-)
Bu arada tüm yorumları da okudum arkadaş hakkı "sing sis" yapınca olmuyor ama "self sing sis" yapınca oluyor :-)
Tekrar teşekkür ederim ve sana sonsuz başarılar dilerim... :-)

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
s.a kardes benim bi sorum olacakti ben zamaninda opadan sertifia almistim n73 icin bunu simdi x6 da kullanabilirmiyim bilgisi olan yardim ederse sevinirim simdiden tsk

flunight

Üye
s.a kardes benim bi sorum olacakti ben zamaninda opadan sertifia almistim n73 icin bunu simdi x6 da kullanabilirmiyim bilgisi olan yardim ederse sevinirim simdiden tsk

Başka Imei numarasında kullanamazsın.

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
bilgi icin tsk kardesim ;)

yumurjack

yumurjack

Üye
hocam opda ne zman geçecekmiş ücretsize? belli bi tarih veriliyo mu? sertifika almam lazm acilen

Üst Alt