Çin telefonlara 3g desteği nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madcenter

Üye
    Konu Sahibi
Çin telefonlara 3g desteği nasıl olur?
Merhabalar, Doğubankta telefonumu satın alacağım zaman dolaşıyım dedim fiyat farkı nedir şeklinde hemen hemen her dukkanda aynı cihaz var adını sonradan ögrendim pinphone 32 gb iphone 32 gb yazıyor her neyse dukkanlardan birindeki satıcıya 3g destegi varmı dedim 100 lira ya yapıyoruz ne yapıyorsunuz dedim yazılım kuruyorlarmıs bu yazılımı bulabilirmiyiz şahsen uygulamak isterim

TRoJenking

Üye
Merhabalar, Doğubankta telefonumu satın alacağım zaman dolaşıyım dedim fiyat farkı nedir şeklinde hemen hemen her dukkanda aynı cihaz var adını sonradan ögrendim pinphone 32 gb iphone 32 gb yazıyor her neyse dukkanlardan birindeki satıcıya 3g destegi varmı dedim 100 lira ya yapıyoruz ne yapıyorsunuz dedim yazılım kuruyorlarmıs bu yazılımı bulabilirmiyiz şahsen uygulamak isterim

Arkadaşım şimdi snn yapman gerek ilk önce turkcelle görüşmen 3g kaydı yaptırman olacaktır ondan sonra onlar size gerekli işlemi yapıyolar :bye2:

madcenter

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler 3g kaydı yaptım fakat baglantı yok , deneme amaclı gunluk pakete uye oldum fakat sonuc baglantı gozukmuyor

Hacker Cashturk

Hacker Cashturk

Üye
Olmuyor Bendede Çin E73 War :(

madcenter

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah demekki o adamlar akılları sırasınca kandıracak adam arıyorlar o zaman .gprs yada wap ı i 3g diye verecekler heralde :)

Hacker Cashturk

Hacker Cashturk

Üye
Eyvallah demekki o adamlar akılları sırasınca kandıracak adam arıyorlar o zaman .gprs yada wap ı i 3g diye verecekler heralde :)

malesef kardeşim dediqin sende çin warsa tim lere qit kapıdan almazlar çinlere ayar yapmıyor trkcell bende anlamadım :(

xm5

xm5

Üye
çin malı telefonlarda telefonun kendisi 3g destegi varsa olr yazılımla olur ancak telefonda bunu desteklemesi lazım
yani yazılım atılırsa olur ama kim atacak bunuyapan varsa helal olsun

crazyneco

Üye
bende mtk 6235 nokia wifi mobile var çin telefonu ben 3g kullanabiliyorum yanlız kamerayı mainden alıp sub kameraya vereceksin ve aramada sesli yerine görüntülü arama var onları kullanacaksın

madcenter

Üye
    Konu Sahibi
evet yapıyorlar dogubank ta var ama dolandıracak adam mı arıyorlar onu anlamadım nasıl yaptıklarını sorunca program yukluyoruz dedi 100 tl normalde sorsanız 100 lira vereceksen değmez bence cihazın astarı yuzunden pahalıya gelecek dogubankta tanıdıgı falan varsa belki sorup uygulamanın adını ögrenebilir yalan olmasın sordugum yer 2 katta merdivenden cıkınca sag taraftaki koridorda solda kalan dukkanlardan biri son olarak görüntülü konusma istemiyorum aslında internet istiyorum bazen maillerime bakmam gerekiyor gprs wap baglanamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt