Bada os 1.2 (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs ) spoof yapmaa! (bedava yükleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Bada os 1.2 (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs ) spoof yapmaa! (bedava yükleme)
Beyler uzun ugraslarım sonucnda dersem yanlş olur kıs abı surede bu yaptgm olayı paylasmak istedm...
Sürüm güncellemeyin yükseltme yapmayın dediler spoof olmuyo dediler ama bunlara uyup eski sürümlerde kalmann mantıgını anlamadğim için bu olayı anlatıp herkezn yeni daha stabil calısan sürümlere geçmesine sebep olmak istedm neyse uzun lafın kısası başlayalm artık :naughty:

oncelilkle 1.2 de spoof olmamasınn sebenıne Others/__@@bada_applications@@__/OspHomeExt klasorunn sebep oldugnu düşülmştü. bizde bu yoldan çıkmayalm.

1)Telefondeki tüm uygulamarı siln
2)telefon menüsenden Ayarlar/Uygulamalar/yükleme ayarları sekmesnden hafızA kartını seçin^
3)Telfonda yüklü hiç bir uygulamanın olmanığı kesnlestrmek için telefonu pc'ye yığın depolama modunda bağlayıp others klasorunn içini tamanen silin
4)Telefonu pc'den söküp tel üzernden samsungappsa girip herhangı bır uygulama indirelim
5)uygulama yuklendkten sonra telefonu tekrar pcye baglayıp others klasorunn içindeki __@@bada_applications@@__ dosyasına girelm. oyunun yuklu oldgunu yer burasıdır. 65g1l6m5w3 benzeri isimleri vardr.
6)Bunn yannda aynı __@@bada_applications@@__ içinde 1.2 de spoof olayınnı engelleyen OspHomeExt dosyası bulnmaktadr.Bu dosyanın ıçerigndede aynı dosylarn bir kısmı bulnmaktadr.
7)Biz bu OspHomeExt klasorunu siliyorz :) neden ? indirdirgimz oyunn parcası burdaydı hani? beyler ben onun oyunn savelerinin vs şeylerin oldgunu düsündüm için sildim :)
8) bundan sonrasi nasil 1.1 e spoof yapılıoyrsa aynı sekilde
Kısaca bahsedeyim...

OspHomeExt klasorunu sılms oldugmz others klasrndeki __@@bada_applications@@__ içine giriyorz indirdigmz oyunn kodunu buluyorz

bu siteden indirdigmz herkangi bir oyununn koduyla değiştiriyoruz

bu adresten spoof 2.5 programını indiryrz...

spoof porgramını açıp üst tarafa fake olan oyunu seçiyorz (aynı isimli olacak) alt tarafada Others/__@@bada_applications@@__ klasornn içndeki orjınal dosyayı seçiyorz ve spoofluyorz..

Teli pcden sokup dilini desgstrdigmzde oyun belirecektr. dil değistirmenn mantıgıda telin kendini yenilemesidr. o dilde kalmak zornda deglsinz...

Not: indirdignz oyunlarn OspHomeExt klasnrde parcası var ıclerı dolu olmadı gibisine durumları engellemek için kendim deneyipte %100 bşarı sagladgm oyunların isimlerini vereym
-Masterminds
-Mille Bornes
-chess
-Miner
-BubbleBang
-pmBubbles

dikkat ettysenz küçük boyutlu oyunlar ;)

Alıntı değildir emeğe saygı...

kOLAY GELE..:islik

Ndrive Türkiye (navigasyon) Lisanslı
EUROPCAR ismli prgramın üstüne spooflanacak
.... Link alıntdır,Denenmştr:oke:

Ekleme...

linkler ölü diyenlere işte torrent...

Not: spoofer çalıştrn en sağdaki liste tıkladıgnz da google note acılack ve oyunlarn linkleri çıkacaktr. bu oyun linklerınn yanında hangi appsa spooflanacağı yaplımstr. Orda yazılan uygulama haricnde kafanıza göre istedğinzi istedgnz appsa spooflarsanz çalısmama ihtimali yüksektir. Boyle yapıpta Herseyi yaptım olmadı gibisine yorumlar yapmayın

• Beğen
Tepkiler: big57, day_see, adigetaha ve 2 diğerleri

kamercem

Üye
sağol kardeşim

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabildysem ne mulu bana :)

_-Engin-__

Üye
yığın hafızaya bağlayamıyorum çünkü bu oyunları atarken hafıza kartın üzerinde kırmızı bir çizgi çıktı ve beni yığın hafıza modunda pc bağlanmıyor yazılımı dahi tekrar atmama rağmen yine orada çıkıyor bunun hal çaresi yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek biri bada 1.2 yüklüyken yaptım bu konu dün açılmış olsaydı keşke

hakan5637

Üye
2 hafta önce senin yazdığın konuyu açtım ve çoğu arkadaşın açmış olduğu konuyada cevap olarak aynı şeyleri yazdım açtığım konu asılsız diye sayfa yöneticileri tarafından kaldırıldı bir kaç telefonun özelliklerini ayarlarını kullanmayı bilmeyen kişilerde bunun asılsız olduğunu yazdı sanırım bu yazı seninde başına sıkıntı olacak önce telefonun ayarlarını ve özelliklerini kullanmasını bilen yazılmış konulara yada açılmış konulara asılsız diye yazmayan bilinçli arkadaşlar lazım.

bende 2 hafta önce yazdığım yazının kaldırılmasından sonra forumda bulunan tüm cevaplarımı sildim benden
daha bilgili arkadaşlar var forumda yardımcı olacaklardır zaten

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyrdm hakan...
ben kendi buldgm bi yontmle veya oyle sandgm diyelm paylasmak istedm yapabilen yapar yapamayn anlamayan anlamaya calsr biz insnlk gorevimizi yapalmda :) saol dostm bu arada dusndgn icin

--------------- Ekleme ---------------

msnn kardeşim telefonu yığın olarak pcye bagladgnda telefnn ekranndakı hafıza kartı iconunn ustunde çıkan kırmızı çızgiyi diyorsan eğer o normal. çünkü dikkat ettysen yğın olarak baglandgnda telefndan hafıza krtına erişilmez.onunn sebebı ise hafiza kartınn pcde gozukmesidr. Birde su yöntemleri deneye bilrsn tatmin olmadysan.. yığn yerıne DRm ortam Usb hata ayıklama modunu deneyebılrsn.pek bsy farketmıck ama :) sen en iyisi kart okuyucuyla spoof yap farketmz :D

_-Engin-__

Üye
peki teşekkürler bilgi için bir sorum daha var cevaplarsanız seviinrirm tel bada 1.2. çevirdim burdan sorun olurmu,normal yüklediğim oyunlardan bazıları teli resetiyor veya ana menüye atıyor açmıyor nette daki sayfa tam açılmadan dokunduğunda tutukluk yapıyor gerçi üç soru oldu ama bada 1.2 den sonra farklı güncelleştime yapmam gerekiyormu saygılar engin

bumin__

Üye
Arkadaşlar jvk1 1.0.2 denedim olmadı merak eden arkadaşların bilgisine.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Engin bey 1.2 ye gectgnzdeki sürm yanlş hatrlamıyrsam xxjid idi sizn bunu eylül ayı olan xxjj9 sürümüne güncellemenizi tavsiye ederm bunn ustune xxjk1 (kasım ayı) sürümü var bu sürumn sorun yaratabiliyrms kieste prgramda falan denemedm bilmyrm ama size ben xxjj9 sürümünü siddetle tavsiye ederm. sağlam flashlama yaparsanz hiç bir sorun kalmz...bende oldugu gibi..
Not:xxjj9 sürümü bada 1.2 sürümü üstüne yapılan ek paket gibi birseydr bunu yüklmeden once xxjid () sürümü üstünede xxjj9 sürümünü yükleyinz
saygılarımla...

Yanlş bilgilendrme yapmssn Bumin__
Arkadşları yanıltmayalm. xxjk1 sürümünü dirk yüklersen olmaz tabi engin beye anlattgm uyugulama xxjk1 içinde gecerli once 1.2 sürmüne ilk geçis olan xxjid sürümünü kurmak gerekır onun üstüne diger guncenlemeler yaplmalıdr...

bumin__

Üye
Engin bey 1.2 ye gectgnzdeki sürm yanlş hatrlamıyrsam xxjid idi sizn bunu eylül ayı olan xxjj9 sürümüne güncellemenizi tavsiye ederm bunn ustune xxjk1 (kasım ayı) sürümü var bu sürumn sorun yaratabiliyrms kieste prgramda falan denemedm bilmyrm ama size ben xxjj9 sürümünü siddetle tavsiye ederm. sağlam flashlama yaparsanz hiç bir sorun kalmz...bende oldugu gibi..
Not:xxjj9 sürümü bada 1.2 sürümü üstüne yapılan ek paket gibi birseydr bunu yüklmeden once xxjid () sürümü üstünede xxjj9 sürümünü yükleyinz
saygılarımla...

Yanlş bilgilendrme yapmssn Bumin__
Arkadşları yanıltmayalm. xxjk1 sürümünü dirk yüklersen olmaz tabi engin beye anlattgm uyugulama xxjk1 içinde gecerli once 1.2 sürmüne ilk geçis olan xxjid sürümünü kurmak gerekır onun üstüne diger guncenlemeler yaplmalıdr...

Kardeş yanlış bilgi yok benim arkadaşlara söylemek istediğim kies üzerinden alınan jvk1 1.02 güncelliştirmede yapılan işlemin olmadığı yoksa arkadaşın konuyu anlattğı ve multi güncelleştime yaptığı 1.2 sürümde işe yarayıp yaramadağı konusunda bilgim yok tekrar yazıyorum benim işletim sistemi şuan kiesle gelen jvk 1.0.2 güncelliştirmesi:bye2:

_-Engin-__

Üye
hijacker çok teşekkür ederim şuanda xxjıd sürümü var hemen xxjj9 yükleyeceğiz dimi yanlış anlamadıysam galiba bu sürümü download yapıp kiesde mi günceliyoruz ayrı bir programı varmı xxjıd yüklerken video tekrar tekrar izleyerek yaptım

denedim yapamadım programın boot yazan kısmına bastığımda klasörü bulamıyor bu tam sürüm modu şeklimi acaba yoksa sürümdemi bir şey var aydınlatırsan sevinirim

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Tmm engin ben Flashlama ile yaptıngını düsnmstm ondn öyle söyledm. ve ben 1.0.2 nin tüm sürmlernde spoof yaptım Böyle bsye güvenmesem ugraşp paylaşmazdm

_-Engin-__

Üye
şu oyunları indirebileceğimiz bir link yokmu buldum ama need for speed falan linkler hep arızalı yani kaliteli oyunları indiremiyorum yada linkleri indiriyo gibi yapıyor 256 by lık ta kalıyor

hakan5637

Üye
Wavespoofer programının üzerinde takvim işareti gibi bi buton var ona tıkladığın zaman açılan pencereden oyunlara ait bir çok link bulabilirsin bir kısmı çalışıyor bir kısmı çalışmıyor bir oyuna ait birden fazla indirme linki verilmiş durumda

Not: Kullandığım spoofer programı 2.5 versiyon; eski versiyonlarda varmıydı denemedim.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
hijacker çok teşekkür ederim şuanda xxjıd sürümü var hemen xxjj9 yükleyeceğiz dimi yanlış anlamadıysam galiba bu sürümü download yapıp kiesde mi günceliyoruz ayrı bir programı varmı xxjıd yüklerken video tekrar tekrar izleyerek yaptım

denedim yapamadım programın boot yazan kısmına bastığımda klasörü bulamıyor bu tam sürüm modu şeklimi acaba yoksa sürümdemi bir şey var aydınlatırsan sevinirim

engin bey xxjj9 sürümü olmadığı için xxjid sürmünn üstüne yama gibi birsey bu yüzden boot kısmı boş kalacaktr. yapamamanızn sebebi boot kısmndn kaynaklı degl yani

maers

Üye
arkadaşım bu uygulama GT-S5253 için bu geçerlimi benim sürüm 1.1 olarak geçerli güncelleme yok diyor bu konuda yardımcı olabilecek biri var sa lütfen rica ediyorum telefonda gps var amaa navigasyon yok uygulamalar çok az ve de kısıtlı bunu tam olarak açıklayabilecek biri varmı?

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Hayr dostum simdilk GT-8500 için

tugrulls_016

Üye
OspHomeExt klasörünü bulamadım yardimm

OspHomeExt klasörünü bulamadım

StrainG.ShooteR

Üye
dediginizi yapıyorum uygulamayı yuklediginiz hafıza kartını takın die hata veriyoır

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
OspHomeExt klasörünü bulamadım yardimm

OspHomeExt klasörünü bulamadım

bulamamanz daha iyi ya iste direk spoof yapın

dediginizi yapıyorum uygulamayı yuklediginiz hafıza kartını takın die hata veriyoır

böyle bir sorunla hiç karşılasmadm appsın .çeriği silnms olmalı tam anlamadm sorunu ama bire bir yapysanz böyle bi sorun olmayack