Vodafone İnternetim Yavaş..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelişki-174

Çelişki-174

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone İnternetim Yavaş..!
ARkadaşlar Bnm İnternetim Cok Yavaş Ama Telefonm Çin Malı 0.faceye çok yavaş giriyor acaba bu vodafonedenmi kaynaklanıyor yoksa cep telefonmdanmı acaba bilgi verirseniz sevinirim

Telefonmn Markası NextGeneration Ng 900

aryscat

aryscat

Üye
cep telefonundan kaynaklanıyor... Çin malının tipine bakıp aldanmayın.... Dışı teknoloji harikası . . . içi 6600 bile etmez....

Çelişki-174

Çelişki-174

Üye
    Konu Sahibi
Alla Neyse Yeni Bİr Cep Telefonu Sipariş Ettim İnşllah Onn Neti Hızlıdır ODa Cİn Malı

aLCağm Cep Telfonu Bu Szice Nasıl???

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardes ınternette hızı en cok etkıleyen sey 3G baglantı. Cın malı telefonlarının da bıldıgım kadarıyla 3G destekleyen HİÇ modelı olmadıgı ıcın o telefonlardan cok bısey bekleme :) bı arkadas demıs yukarıda, sadece dıs gorsellık var o telefonlarda :)))

Nokia'dan sasmam :)

Çelişki-174

Çelişki-174

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ınternette hızı en cok etkıleyen sey 3G baglantı. Cın malı telefonlarının da bıldıgım kadarıyla 3G destekleyen HİÇ modelı olmadıgı ıcın o telefonlardan cok bısey bekleme :) bı arkadas demıs yukarıda, sadece dıs gorsellık var o telefonlarda :)))

Nokia'dan sasmam :)

Doğru Dİonda Nokianın İnternete qirmesi içinde ii model olması lazım onada pAra Yok Bee :ah

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Doğru Dİonda Nokianın İnternete qirmesi içinde ii model olması lazım onada pAra Yok Bee :ah

2. El olarak dusunursenız cok ucuza bulabılırsınız. N95 veya N73 falan alabılırsınız temız bulabılırsenız. Bence cın malı telefonlardan daha ıyıdır ;)

savaşçım

Üye
3g aboneliğinden kaynaklanıyor olabilir belkide telefondandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt