PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Can't detect flashing server!

bende bu hatayı veriyor Richard ın açtığı konuda birebir yaptım fakat flash a bastıgımda böyle hata veriyor zaten RM-356 yı listeden seçtiktek sonra yukardaki koyu yeşil butanlardan sadece APE Variant yandı diğerleri aynıydı ve flash atamadım lütfen yardım :(

keko9

Üye
kardes nası yapcaz jaf'la anlatırmısın :(

PriZm

PriZm

Üye
Can't detect flashing server!

bende bu hatayı veriyor Richard ın açtığı konuda birebir yaptım fakat flash a bastıgımda böyle hata veriyor zaten RM-356 yı listeden seçtiktek sonra yukardaki koyu yeşil butanlardan sadece APE Variant yandı diğerleri aynıydı ve flash atamadım lütfen yardım :(
Kardeş core rofs2 ve uda dosyalarının hepsini sectinmi? seçtiysen telefon kapalımı?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ben forumdaki resimli anlatımdan yaptım Aang67 nin verdiği link var orda en son use ini ye basıp RM-356 yı seçtim fakat tek APE Variant yandı flash a basınca evet hayır çıktı evet dedim Can't detect flashing server! diyor şimdi v52 orjinal fw yüklüyorum bende Blackstar vardı belki ondan yapıyor diye :S ? ne yapmam lazım ?

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar CFW'de ufak tefek yarım kalan, yapmayı unuttuğum şeyler var. Normalde Cumartesi yayınlayacaktım biraz geç kaldı Pazar'a sığdırmaya çalışınca da böyle oldu. İşimi bitirip yeni linkleri ekleyeyim o zaman bütün sorularınızı cevaplayacağım. :oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
linkler ne zaman gelir ve benim sorunuma yardımcı olurmusun Aang v52 telefon lütfen yardım edermisin.

PriZm

PriZm

Üye
linkler ne zaman gelir ve benim sorunuma yardımcı olurmusun Aang v52 telefon lütfen yardım edermisin.
Benim telefonda v52 ben gayet güzel kurdum gayet başarılı..
Aang67 eski Fw deki gibi medya tuşunun çalışmama problemi yok şimdiden belirteyim:oke:

openstar

openstar

Üye
v52 için değil. v51 için. v52 kurup v51'in core ve uda dosyasıyla bunu kurarsanız telefonuza zarar gelebilir.

Şu an v52 için olanı hazırlamakla uğraşıyorum :oke:

Menü dizaynı eksik derken?

Açıkcası bir çok arkadaşın mesajınıda okudum..Bir çok kişinin anlamadığı bu v52 içinmi, yoksa v51 içinmi?
Ayrıca sanırım bu konu eski bir konu üzerinde düzenleme yapmışsın..
Eski mesajlarla (11. ayda yazılmış mesajlar var), yeni yazılan mesajlar, sorular, kavramlar, v52 mi v51 mi gibi.... herşey karışmış..
Şu konuyu v51 için ve v52 için ayrı ayrı açsanız.Birde sanırım denemeler yapıp buraya upload ediyorsunuz, bununla alakalı resimleri de ekleseniz. (Nedir, nasıl gözükecek, nasıl yüklenir.(daha önce anlatmış arkadaşların konularından alıntı yaparak) ne yapmak lazım gb.)
Çok daha faydalı olacağını düşünüyorum..
Çalışmalarda başarılar..
Kolay gelsin..
Teşekkürler..

SEKOLELE

bence karismamis ben yukledim tele adeta ucuyo tel emege saygi lutfen konuda guzelce belirtmis arkadasm v52 dosyalari diye neyi karsik anlamadim :off:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
v52 olup yükleyenler Allah Rızası İçin jaf ile kurulumunu anlatsın lütfen olmuyor kurulmuyor :S :(

PriZm

PriZm

Üye
Açıkcası bir çok arkadaşın mesajınıda okudum..Bir çok kişinin anlamadığı bu v52 içinmi, yoksa v51 içinmi?
Ayrıca sanırım bu konu eski bir konu üzerinde düzenleme yapmışsın..
Eski mesajlarla (11. ayda yazılmış mesajlar var), yeni yazılan mesajlar, sorular, kavramlar, v52 mi v51 mi gibi.... herşey karışmış..
Şu konuyu v51 için ve v52 için ayrı ayrı açsanız.Birde sanırım denemeler yapıp buraya upload ediyorsunuz, bununla alakalı resimleri de ekleseniz. (Nedir, nasıl gözükecek, nasıl yüklenir.(daha önce anlatmış arkadaşların konularından alıntı yaparak) ne yapmak lazım gb.)
Çok daha faydalı olacağını düşünüyorum..
Çalışmalarda başarılar..
Kolay gelsin..
Teşekkürler..
Kardeş birinci sayfada önce hangi Menülüyü kurcaksan onu indirecen(3*4-4*4vsvs) ondan sonra hemen altında 51 ve 52 için ayrılmış sen ordan telefonun v52 ise onu yükleyeceksin:oke:
Bunda Karışık bir şey yok bence.
(DİKKAT:TELEFONU V52 OLANLAR V51 VERSİYONUNU YÜKLEMESİNLER YOKSA TELEFON YALLAH GARANTİYE:oke:

--------------- Ekleme ---------------

v52 olup yükleyenler Allah Rızası İçin jaf ile kurulumunu anlatsın lütfen olmuyor kurulmuyor :S :(
1)JAFI AÇ
2)BB5 Seç
3)mcu sec .c0r uzantılıyı sec
4)ppm seç .v20 uzantılıyı sec
5)ape variant sec uda.fpsx uzantılıyı sec
6)manual , dead usb ve normal mode secili olsun(Crt 308 in tik ini kaldır
7)Flashla:oke:

SEKOLELE

aynen oyle undertaker arkadasimin dedigi gibi anlasilmck bisey yok :oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Undertaker dediklerini seçtim peki CNT yi boş mu bırakıcaz ?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Allah bin kere Razı Olsun şu anda flashlıyor inş. bişey olmaz çok çok çok saol :)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
çok saol Undertaker açıldı ve süper :) şimdi kendime göre ayarlamalar felan yapayım bu arada meyda tuşu çalışıyor bide aklıma takıldı flash attıktan sonra hard format atalımmı atmasak olurmu öneriyormusunuz ? çok soru sordum :D k. bakmayın.

PriZm

PriZm

Üye
çok saol Undertaker açıldı ve süper :) şimdi kendime göre ayarlamalar felan yapayım bu arada meyda tuşu çalışıyor bide aklıma takıldı flash attıktan sonra hard format atalımmı atmasak olurmu öneriyormusunuz ? çok soru sordum :D k. bakmayın.
Estagfurullah amacımız yardım etmek burda:ehe
Şahsen ben Hard format atmadım bence gerek yok:oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
evet hard format attım ve hafıza kartını biçimlendirdim fakat bu fw de sensör ayarlarında oto ekran döndür yok onu nerden kapatabiliriz ?

Üst Alt