PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorumda diger forumda hazirladigin son hali icin linkleri vermissin.bence bir an once konunu guncelle bilmeyenler vardir.

arkadaslar konuyu acan degerli zaat diger forumda yazilimin son halini yuklemis. yani hersey Türkçe olmus. duymayanlara duyrulur...

Konuyu güncelledim. :bye2:

Saldırıııınnn, yeni sürüm çıkmışşşşş. Yumuluuunnn.

:ehe :ehe

ben telefonunum versiyonu v52 cıkardım ama sonra vazgeçtım ve c6v20 yuklemeye calıstım basarı olamadım
Bana telefonumu tekrar nasıl c6v20 versiyonuna cevirebilecegimı anlatırmısınız

v52'den v51'e geçemezsiniz yani bu yazılımı kullanamazsınız. :bye2:

-------

PANDORA C6v20 2nd Edition Türkçe hazır arkadaşlar. Fıttırmak üzereydim ki nihayet çalıştırabildim. N8 LuziQ Menü moduna uyarlamıştım fakat ferhattunh ikonları güncelleyince onları ekledim. Sonra ikonlar sapıttı, onları düzelttim, OVI Maps 3.06 Beta 4'ü ekledim. Bu sayede GPS'teki konumlama sorunu çözülmüş oldu. Ayrıca arama ekranını Türkçeleştirmek sorun çıkarmıştı onu da hallettim.

Yani yeni yazılımda yaptıklarım şunlar:

* Yazılım tamamen Türkçe hale getirildi. Bunu yaparken orijinal C6v20 dosyaları kullanıldı.
* OVI Maps 3.06 Beta 4 eklendi.
* GPS Konumlama sorunu giderildi
* GPS Cidden güzel çekiyor ve konumlamayı hızlı yapıyor.
* Müzik Çalar v15.02 güncellemesi eklendi, artık şarkıların şarkı sözleri de görüntülenebilecek!
* Symbian^3 ikonları eklendi! (Nokia N8 ikonları)
* Mesaj yazma ekranı butonları N8 şeklini aldı. (Silme butonu, tamam butonu vb. )
* Önceki versiyonlardan hatırladığınız LuziQ Menü modu Symbian^3 ikonları ile beraber çalışıyor, yani farklı menü şekli uygulanmadı.
* Telefonun sağ üstünde(bildirim alanı) hafıza kartı takılı olduğunda bir hafıza kartı ikonu beliriyor. (v51 ve v52'de vardı yanlış hatırlamıyorsam, şimdi bunda da var)
* KeyLock adında tek dokunuşla tuşları kilitleyen program eklendi. Kısayol widgeti üzerinde harika oluyor.

Yenilikler büyük olmayacak dedim orta boylu olmuştur herhalde :ehe Nasıl? Beğendiniz mi? Yalnız şöyle bir durum var. rofs2 içerisinde yeterli alan kalmadı ve silebileceğim yalnızca sesler kalmıştı. Zil seslerinin bazılarını sildim haberiniz olsun yoksa yazılımı göremeyecektiniz :ehe

NOT: ARKADAŞLAR YALNIZ BAĞLANTILARA GİRERKEN MENÜYE ATIYOR: ANCAK 2. veya 3. DENEMEDE GİREBİLİYORSUNUZ. PNHT YENİ PORTLAMAYI ÇIKANA KADAR İLGİLENMEYECEĞİM BU SORUN İLE. BU SORUN HAKKINDA ATILAN MESAJLARI CEVAPLAMAYACAĞIM!!

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
emeğine sağlık tolunay

muharrem19811

Üye
indiriyorum inşallah iyidir iyi olmasada emek çektiğin için emeğine sağlık diyorum.

essenyel

essenyel

Üye
cok güzel fw olmuş ama ttpod u yükleyip açtıgımda kücücük ekranda açıyor ve çalışmıyor sadece sanal kılavye ile çalışıyor sanırım fw yi toplarken içinde bazı kalıntılar kalmış runpacklı ttpoduda yüklemiyor dahili bilesen uyarısı veriyor lütfen yardım

alper0642

Üye
-- gerek kalmadı

İskenDer™

İskenDer™

Üye
5800 v52 içinmi bu acaba .d

alper0642

Üye
5800 v52 içinmi bu acaba .d
evet v52 için, n97 mini tabanlı c6 modlu 5800 için, arkadaşlar n97 tabanlı olduğunu bilin. 3 sistemin karması. ben 4x4 menü olanı indirdim ama menü dizaynı eksik çıktı, menü dizaynını tamamladım, bir kaç modlama yaptım, ekleyip çıkarttıklarım oldu ve şimdi daha güzel bir fw oldu elimde. menü dizaynı 4x4 olarak ikonlar tamamlandı. kinetic scrool ayarlaması da yapılınca güzel oldu.

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
v52 için değil. v51 için. v52 kurup v51'in core ve uda dosyasıyla bunu kurarsanız telefonuza zarar gelebilir.

Şu an v52 için olanı hazırlamakla uğraşıyorum :oke:

Menü dizaynı eksik derken?

alper0642

Üye
v52 için değil. v51 için. v52 kurup v51'in core ve uda dosyasıyla bunu kurarsanız telefonuza zarar gelebilir.

Şu an v52 için olanı hazırlamakla uğraşıyorum :oke:

Menü dizaynı eksik derken?
sadece rofs2 dosyasını kullanırsanız v52 içinde kullanabilirsiniz ve kullandım, menü dizaynı eksik derken 4x4 olanı indirdim ancak 16 ikon çıkmadı, 12 veya 13 çıkmıştı, 16'ya kendim tamamladım, eksikten kastım bu idi.67

lütfen dikkat sadece rofs2 dosyasını kullanır, diğer dosyalar için v52 dosyalarını alırsanız v52 içinde kullanılabiliyor.

Aang67 üstad v52 için olan çalışmanı bekliyoruz heyecanla, başarılar.

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Evet v51 rofs2 dosyasının v52 için kullanılabildiğini biliyorum. Ama hataları düzeltip yeni sürüm ekleyeceğim.

Menü modlarıyla kullanıcılar sonradan düzenliyor orayı diye uğraşmak istemiyorum. Sonuçta 3x4, 4x4 ve 5x4 te de aynı menü modu olması gerekiyor.

alper0642

Üye
Evet v51 rofs2 dosyasının v52 için kullanılabildiğini biliyorum. Ama hataları düzeltip yeni sürüm ekleyeceğim.

Menü modlarıyla kullanıcılar sonradan düzenliyor orayı diye uğraşmak istemiyorum. Sonuçta 3x4, 4x4 ve 5x4 te de aynı menü modu olması gerekiyor.
v52 çalışmanı bekliyoruz, yeni çalışmanda menü 4x4 olarak ayarlarsan seviniriz. biz yeni 4x4'ü kafamıza göre düzenleriz, ama yeterki altyapısı 4x4 olsun. ne zaman yayınlayabilirsin??? ve birde c6v20.041 olan üzerine çalışırsan c6 olan içinde son sürüm olmuş olur.

sado_27

sado_27

Üye
[sıze=4][ı]bu sımdı v 51 mi yoksa v52 mi[/ı][/sıze]

bhad-R

Üye
arkadaslar ya 5 saattir deniyorum bu nokia phoenix in icine hangi dosyaları atıcaz yapıyorum yapıyorum olmuyor tam olarak acıklarmısınız ?

--------------- Ekleme ---------------

tamam çözdüm

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Xm tuşu sadece bendemi çalışmıyor ? :)

3 kez Hard Format attım düzeldi ;)

Gerçekten güzel FW. bunuda kullanım biraz ;) ama hep bu kalacakmış gibi görünüyor.....

virgo2000

virgo2000

Üye
5800 v52 yazılımının üstüne kurdum. Çok hızlı bi fw ama java çalışmıyordu (4x4 ü indirdim)... java runtime 2 yi Fw nin içine gömdüm java da çalıştı on numara oldu

uzmburak

uzmburak

Üye
gercekten super bir calisma v52 icin gic kurmadim sirf pandorayi bekliyodum fakat anlamadigim birsey vr burd bir v52 dosyasi var birde 3x4 menu dosyasi falan var daha hic cfw kurmadim ama biraz arastirdim bu dosyalari jafda nabicaz yani bi v52 icin indircez yanina zevkimize gkre indirdigimiz herhangibir menu disyasini yaninami koplayip mi yapicaz:)

baba3232

baba3232

Üye
Sağol kardeşim benim herzamanki gibi yine süper bir cfw ortaya çıkarmışsın. :oke:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Xm tuşu sorununun çözümü varmı ya düzensiz çalışıyor usta

uzmburak

uzmburak

Üye
gercekten super bir calisma v52 icin gic kurmadim sirf pandorayi bekliyodum fakat anlamadigim birsey vr burd bir v52 dosyasi var birde 3x4 menu dosyasi falan var daha hic cfw kurmadim ama biraz arastirdim bu dosyalari jafda nabicaz yani bi v52 icin indircez yanina zevkimize gkre indirdigimiz herhangibir menu disyasini yaninami koplayip mi yapicaz:)

madem hepiniz kurdunuz biride anlatsin su olayi:)

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
Tşk...

Üst Alt