arkadaşım evet hızlı, ram olarak fazla boş yer kalıyor, Türkçe'ye çevirdim demişsin, güzel, ancak menüde bazı klasörler Türkçe değil, ev ekranı temalarından oratsu, orange gibi temalar var, bunlarda ingilizce, yapabilirsen bunları Türkçe (forumda Türkçe'si var), şayet zor olacak ise, bunları kaldırıp ev ekranı temalarının olmadığı bir sürüm verebilir misin? fakat gerçekten hoş bir fw olmuş, tebrikler
Efendi™;3010503' Alıntı:Öncelikle FirmWare pirates_killer adlı CFW Yapımsının Benim Değil.
2.si Seçenekler Düzenleden o Klasör Adlarını Düzenleyebiliyorsun.
3.sü Ev Ekranlarını Z:Ye Gömdüğü İçin Türkçe Yama Yükleyip Çeviremiyoruz. Şahsen FW içinden Türkçe Yapmak İsterdim ama İnan Hiç Anlamıyorum.
4.sü teşekkür ederim.
konunu takip ettiğin için tebrik ederim. bu çok güzel. ancak bu fw hackli değilmi ya. yüklemeye çalıştığım uygulamalar için "Guvenilmeyen Bir Saglayicidan Alinan Korumali Uygulama Yuklenemez" deyip duruyor. uygulamalarımı yükleyemedikten sonra ne kadar hızlı olursa olsun ???? konu sahibi veya bilen bir arkadaş cevap verebilirmi? bu sorunu nasıl aşabilirim. rompatcher içinden open4all vs. aktif ettim ama yine olmadı

evet rompatcher yüklü, open4all vs. açık, bu fw.den önce programlar çalışıyordu, ancak bunda öyle bir sorun ile karşılaştım. amacım tartışma ortamı açmak değil, baştan söyleyeyim ve bunun için ÖZÜR DİLİYORUM, fakat karşılaştığım sorun ve yaklaşık 1 saattir aşamadım. hala bir bilenden yardım bekliyorum. evdeki diğer 5800 da başka bir fw yüklü ve aynı programlar onda yükleniyor, ama bu fw.de yüklenemiyor, güvenilmeyen sağlayıcı .... hatası veriyor.Efendi™;3010551' Alıntı:RomPatcher yüklü + open4all vesaire açıksa telefon hackli oluyor zaten. yüklediğin programda birşey varsa bilemem kardeşim![]()
tekrar yükledim fw.yi, ancak hafıza kartından tüm sistem dosyalarını siliyor fakat patches klasörünü silmiyordum, onu da sildim. bu kez sorun çıkmadı. yaptığım kontrolde kendi patches klasörümde install server rp+ yok, fw.nin otomatik oluşturduğu patches klasöründe o da var. sorun bundan kaynaklanıyormuş. teşekkür ederim.Efendi™;3010637' Alıntı:şuanda 50+ program yükledim sorunsuz bir şekilde. biryerde bir hata yapıyor olmalısın güzel kardeşim. tartışma ortamı falan yaratmak değil zaten bizde yardım ediyoruz
tekrar yükledim fw.yi, ancak hafıza kartından tüm sistem dosyalarını siliyor fakat patches klasörünü silmiyordum, onu da sildim. bu kez sorun çıkmadı. yaptığım kontrolde kendi patches klasörümde install server rp+ yok, fw.nin otomatik oluşturduğu patches klasöründe o da var. sorun bundan kaynaklanıyormuş. teşekkür ederim.
67-69 arası, yüklemelerimde değişti, ama ortalama 67-68 falandı. 70 gördüğümde oldu, bu fw.yi 5-6 kez yükledimde.Efendi™;3010689' Alıntı:rica ederim kardeşim. nasıl ram oranı kaç görüyorsun?
Sadece RED telefonlar için geçerli ve ayrıca ana menüde Türkçe sorunları var.
arkadasım ben yukledım ama ram dediğin gibi 72 mb flan olmuyor 55-60 arası oynuyor neden böyle?
Efendi™;3010889' Alıntı:bütün renkler için yükleyebilirsin ve ana menüde hiçbir türkçe sorunu yok. bilip bilmeden konuşanlar sorun çıkaranlardır.
1. Yükledikte konuşuyoruz, Turkey Blue seçince olmuyor. Red seçince oluyor.
2. Red yüklemesinden sonra ana menüde ingilizce yazılar gördüm. Music, Applications vs vs.
3. İlk defa CFW kurmadım, daha önce defalarca yaptım. Hatta şu an kotukoylu'nün BlackStar V52'sini kullanıyorum.
4. Senle veya yaptığın işle ne gibi bir sorunum olabilir? Saçmalamışsın.
evet klasörler ingilizce ve birde java program ve oyunlar hiç açılmıyor bilginize ayrıcada emeğin için teşekkürler daha iyisini bekliyoruz
ben yazmıştım önceki sayfada. menülerde ingilizce olan ikonlar var diye ve eklemiştim, amacım tartışma ortamı oluşsun değil diyerek ve maalesef başka arkadaşlarla hoş olmayan şeyler başlamış bile. efendi kardeşim evet ikonlarda ingilizce olanları var ama dediğin gibi düzenleyerek değiştirmesi zor değil.
fw.üzerinde uygulamak isteyenler için;
fw. üzerinde değiştirmekte zor değil, menülerini uyarlar, matrixmenudata.xml matrixmenudata.mif resource/grid klasörünü hafıza kartına atın, resource/apps içinde menu.mif dosyasını da hafıza kartına atın ve bunları fw.de ilgili yerlerine atıp fw.yi yeniden paketleyin. biraz karışık gibi ama değil. iyi akşamlar ve lütfen forum gerilmesin