5800 ekran çizgi sorunu ve ÇÖÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran çizgi sorunu ve ÇÖÜMÜ
arkadaşlar sizlerle öğrendiim yeni bir bilgiyi paylaşçam video yu bulamadım fakat sie anlatıyım şimdi ilk olarak 5800 ekran probleminin çöümünü anlatıca(ekrançigi sorunu) gerçi yenilerde yoq ama neyse şimdi kullanılacak malemeler den bahsedeyim 1.küpe mıknatısı 2.eldiven 3.masa lambası 4. ii bi yapıştırıcı 5. tornevida 6 diş fırçası ewt başlayalım

şimdi ilk olarak eldiven takılır tornevida vasıtasıyla masa lambası eşliinde telefon güelcee sökülür lcd ekranın üstünde xm in yanında yani ensol tarafa küpe mıknatısı yapıştırılır telefon geri takılırken geelce diş fırçasıyla temilenir hem ekran çizgi sorunu ortadan kalkar hemde tlinizin içtemilii yapılı

İNANMAYAN WARSA TUŞ KİLİDİNİ KAYDIRSIN ÇİGİLER ÇIKSIN BU SEFER TELİ HİÇ SÖKMEDEN İSTÜNE MIKNATIS KOYSUN BAKI GÖRÜN DÜELECEKTİR OK :oke:

• Beğen
Tepkiler: Davulbaz, Ö_M_E_R, Burak ve 1 kişi daha

Burak

Üye
teşekkürler.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Teşekkürler

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
bişi deil

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Teşekkürler....

savaronajointed

savaronajointed

Üye
merhaba arkadaşlar benim sorunum telefon tuş kilidinde uzun süre kalınca açtığım zaman renkler birbirine girmiş oluyor bunu nasıl hallederim ayrıca uzun zamann bu geçmiyor ne yapmalıyım garantiye yollamadan ne yapabilirim şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
oha sorun manyetikle ilgili ozmn mıknatis kullanılnca düzeldiqine gore

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş düzelio dene gör ben arkadaşımın telde denedim ama içini açmadan normal mıknatıs tuttum düel di :oke:

minti19

minti19

Üye
teşekkür!

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

orhaan48

orhaan48

Üye
merhaba arkadaşlar benim sorunum telefon tuş kilidinde uzun süre kalınca açtığım zaman renkler birbirine girmiş oluyor bunu nasıl hallederim ayrıca uzun zamann bu geçmiyor ne yapmalıyım garantiye yollamadan ne yapabilirim şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım hiç bir tavsiyeye aldırma tek çözüm teleservıce garantin varsa yolla ekran deişio ve bir daha böle saçmalık olmuyor sakın cihazını kendn açıpta ziyan etme yazıktır bu güzlim cihaza eziyet çektrme bnm cihazdada aynı sorun vardı gönderdim teleservıce ve şuan sorunsuz kullanıom

savaronajointed

savaronajointed

Üye
arkadaşım hiç bir tavsiyeye aldırma tek çözüm teleservıce garantin varsa yolla ekran deişio ve bir daha böle saçmalık olmuyor sakın cihazını kendn açıpta ziyan etme yazıktır bu güzlim cihaza eziyet çektrme bnm cihazdada aynı sorun vardı gönderdim teleservıce ve şuan sorunsuz kullanıom

Eyvallah garam haklısın yolla garantiye bak işene ... Benim kaygım sürekli olmuyor yollarım şimdi garantiye ama her zaman böyle değil ya ekran bir şey yapmadan geri yollamaları sen ne yazdın da ekranı değiştirdiler

serkancandan

Üye
Bu gerçek mi arkadaşlar kaç kişi denedi acaba?

calypso16

calypso16

Üye
servise yolladım v60 yüklü olarak yapılmış bir şekilde geldi garanti bitmesine 1 ay kalmıştı,sattım gitti

yalvaciletisim

Üye
teşekkürler

Üst Alt