Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

major3

Üye
sorun açıklamaları tam okumamanız, ya da okuduklarınızı uygulayamamanız ve bunun sonucunda unl dosyalarını unl uzantılı şekilde oluşturmamanızdır.
kodlama kısmına dokunma, kayıt türünü tüm dosyalar yap. Şimdi sw.unl ya da gmapsupp.unl olarak isimlendir.Ama bu sırayla yap.
saol dostum bi de öyle deneyeyim.
reis in verdiği son harita kilitsizmiş. inş o haritayla yaptığımda bi sorun olmaz.

major3

Üye
reis'in upload ettiği son haritayla deneyince "satın al vs." demedi hehe
balkona çıktım 1o dk da uyduya bağlandı. daha önce 30 dk da bağlanmamıştı..
tşkkrler reis:oke:

@krep73

Üye
allah senden razı olsun nokianın ovimap programından çok çok güzel 5800xp de sorunsuz çalışıyor herkeze tavsiye ederim. Güzel paylaşım.

özgürali

Üye
emeğinize sağlık çok güzel çalışma.
yükledim son haritayı çok iyi ,herhangi bir sorun yok. unl doyası yapmaya gerek yok:oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
harita ilk sayfaya eklendi.

özgürali

Üye
yeni harita ekleyince öncekini kaldırmak gerekiyormu??

cevabını vermiş Reis daha önce gözden kaçırmışım...

yaylooo

Üye
xt 5.oo.40s60.9 yükledim..harita ise 2010.6 yükledim. Ama köyleri arayıp bulamıyorum.Yardımçı olursanız sevinirim.

zeyunal

zeyunal

Üye
yeni harita çıktı. ben yükledim boyut 145 mb olmuş baya bir degişiklik var deniyor fazla denemeye fırsatım olmadı.

sagopa63

sagopa63

Üye
e 71 için olurmu bu program :ağlarım:

BuF@TH

Üye
Bir 5800 kullanıcısıyım.Garmin mobile ı sorunsuz olarak kullanıyorum.Sorun şu ki telefon açılırken nokia yazısından sonra pin kodu sormadan kapanıyor."Sorunun Garmin' den kaynaklandığını nerden biliyorsun?" diye soracak olursanız sildiğimde problem ortadan kalkıyor yada program kuruluyken hafıza kartını çıkarttığımda rahatlıkla telefon açılıyor.Bir uyumsuzluk yapıyor olsa benim yakındığım dertten muzdarip olanların sayısı oldukça az.Genel kullanıcıların böyle bir sıkıntısı yok.Bu durum hakkında bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Probleme ek olarak şarja takdığımda sürekli şarja yeni takılıyormuş gibi nokia yazsının çıkıp tekrar tekrar kapanması...

salih70

Üye
a garmin i yükledim çalıştı benim merak ettiğim kontur dan mı gidecek yoksa bir çevrim dışı olayı varmı e52 için soruyorum cevaplarsanız teşekkürler.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Harita Tekrar Yenilendi!! Garmin Navcity Turkey 2010.09 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita:

Kilidi açılmıştır. (Unlocked) ;)

mrcorbaci

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

i_piramit

Üye
bugün konuyu gördüm ve hemen yükledim, samsung i8910 hd var bende ve raute 66 navi vardı ücretisiz, ama garmini daha çok beğendim, ellerine sağlık reis...

muratd37

Üye
emeğinize sağlık çok işe yaradı.

hcx21

Üye
Kardeş öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler

ben dediğin herşeyi yaptım yalnız root kalsöründeki dosyya ve uygulamayı hafıza kartına atınca hata veriyor Private Resource sys klasörlerini kabul etmiyor isimlerin değiştirip atıyorum telefonda yeniden isimlendiriyorum yine kabul etmiyor

ama sade hafıza kartını pc ye takmadım

murat3702

murat3702

Üye
a garmin i yükledim çalıştı benim merak ettiğim kontur dan mı gidecek yoksa bir çevrim dışı olayı varmı e52 için soruyorum cevaplarsanız teşekkürler.
Kontrol Panel, Ayarlar, Genel, Konumlama, Konumlama Yöntemlerinde Tümleşik GPS seçili olacak arkadaş. Ayarı böyle yaparsan kontör falan harcamaz.

nazmi28

nazmi28

Üye
1-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
2-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. ** Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Akabinde az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasını açarak kurulumunu başlatın.

** Eğer belirmezse aldırmayın, karta gidip GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın.

usb kablosunu verı aktarmada baglamak gerekır kardesım yoksa dıger dosyaları atamayız

zeyunal

zeyunal

Üye
yeni ses dosyası var mı bildiginiz :S anayolda giderken saga yoldan cıkışlarda rampayı al diye sacmalık birşey soyluyor:S inişte bile:s

Üst Alt