8500 wavede exchange mail bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanp82

Üye
    Konu Sahibi
8500 wavede exchange mail bağlantı sorunu
Herkese Selamlar

Şirket maili olarak kullandığım mailimi telefonumdan takip edebiliyordum.fakat şirket outlook 2003 ten 2010 geçti.Ve şifre değişikliği yapmak zorunda kalındı.Bu olaydan sonra exchange mailimi kullanamıyorum. bütün bilgiler doğru olduğu halde senkronize edeceği zaman BAĞLANTI BAŞARISIZ diyor.Ne yaptıysam beceremedim.LÜTFEN yardım edin.

desper79

Üye
Herkese Selamlar

Şirket maili olarak kullandığım mailimi telefonumdan takip edebiliyordum.fakat şirket outlook 2003 ten 2010 geçti.Ve şifre değişikliği yapmak zorunda kalındı.Bu olaydan sonra exchange mailimi kullanamıyorum. bütün bilgiler doğru olduğu halde senkronize edeceği zaman BAĞLANTI BAŞARISIZ diyor.Ne yaptıysam beceremedim.LÜTFEN yardım edin.

Size bir tavsiyede bulunacağım.Bilgim dahilinde bilgi işlemle uğraşıyorum.Mail ayarlarınızın doğru olduğuna eminmisiniz.Mail şifrenizi resetletin.Telefondaki ayarları silin ve tekrar ayarları yapıp girmeyi deneyin.Yada aldığınız IP bloğunun server İP bloğunun içinde ve dns adresinin doğru olduğunu kontrol edin.

osmanp82

Üye
    Konu Sahibi
;Mail şifremi resetledim ,bilgilerimi tekrar girdim, ama yine bağlantı başarısız diyor.Anlamadım ben bu işi önceden böyle bir problem yoktu.ıp olayına nasıl bakıcam acaba yardım edebilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt