1. MaxiCep Ayın Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L'italiano

L'italiano

Üye
    Konu Sahibi
1. MaxiCep Ayın Yorumu
Selamlar,

Yarışma Kısmını İncelediğim Kadarıyla Böyle Bir Konu Açılmadığını Gördüm. Daha Önce Bu Yarışma Kategorisine Girebilicek Bir Yarışmaysa "1." Yazısını Başlıktan Düzenleyip Kaçıncısı Yapılıyorsa Yazarlarsa Sevinirim.

Yarışma Konusu Değildir ! Sadece Yarışmaya Katılabilicek Belirli Kişilerin Kayıtlarını Bu Ay Boyunca Alıp Gelecek Aya Aktaracağız. Yani Yarışma Bu Ay Katılanların Gelecek Ay Ayın 15'ine Kadar Yazdığı Yorumlardan En İyisini Seçip Yarışmaya Dahil Etmektir. Detaya Girmek Gerekiyorsa

15 Ocak 2011 Tarihine Kadar Katılmak İstiyorum Yazan Arkadaşların 03 Aralık 2010 - 15 Ocak 2011 Tarihleri Arasında Yazdığı Bir Yorumu ile Yarışmaya Aday Olmaktır. 17 Aralık'ta Açılıcak Anket ile Katılımcıların Yorumlarından Sıralamayı Yapacağız.

Peki Yorumu Kim Seçecek ?

Profilinden Mesajları Ara Şeklinde Yapıp 3 Tane MaxiCep.Com Adına Yararlı (Herhangi Bir Konuda Yardım) veya Dikkat Çekmeyi Başaran Yorumu Alıp; Yarışmacı Üyeye Seçenek Olarak Sunacağız.

Örneğin: X Üyeye Yorumlarından 1,2 ve 3. Yorumundan Birisini Seçip Yarışmaya Hangisi ile Katılmasını İstediğini Soracağız. Kendi 3 Yorumundan 1 Tanesini Seçip 17 Aralıktaki Ankete Yazdırıcaktır.

Ödül Nedir ?

İncelediğim Kadarı ile Diğer Yarışmalarda Kontör Lirası veya Özel Rütbeler Verilmiş. Bu Yarışmada Benim Tarafımdan Verilebilicek Ödül Maalsef Bulunmamaktadır. Yönetim Ödül Eklemek İsterse Konuda Belirtir :oke:

Ön Katılım Listesi

YARIŞMA İPTAL EDİLMİŞTİR. ChavRash

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-552777/h-gidenler/

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
beni yaz yarışmaya.. :D

karizma_007_07

karizma_007_07

Üye
İstersen benide yaz yorum istatiklerimi göstereyim sana :D ödül olsa iyi olurdu :D

L'italiano

L'italiano

Üye
    Konu Sahibi
Katılımcı Listesi Eklenmiştir.

exorcist

exorcist

Üye
kanka ben yazarımda sonra banlamak falan yok :d:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Zekice
Ama üye kendi yaptığı yorumu aday göstermesi saçma:hmmm

YasirN

YasirN

Üye
beni yaz beni s60v3 destek bölmünde yardım mesajlarım :D

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Zahmetli ve dikkat gerektiren bir iş umarım güzel bir yarışma olur

exorcist

exorcist

Üye
tamam beni de yazın ama söylediğim gibi ban yok:kop:

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
yazın benide

L'italiano

L'italiano

Üye
    Konu Sahibi
Kayıtlar Güncellendi. Umarım Kafamda Oluşturuğum Şekilde Bir Yarışma Olur.

maxirabit

maxirabit

Üye
Değişik bi yarışma:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel bir yarışma olmuş.
Ancak katılmak isteyen üyenin yorumunu yazması daha mantıklı olur. Öbür türlü askıda kalır hem de mantıksız olur.
Yani ben şu yorumumla:
yarışmaya katılmak istiyorum der üye. Oy verenler de bir konuya bakar bir mesaja ona göre oyunu atar.
Hem işlem uzamaz hem de katılımcılar "şurada daha güzel yorumum vardı, onu neden görmediniz" demez. Sonuçta yorumu en iyi yorum sahibi bilir, boşuna yorulmazsın.

L'italiano

L'italiano

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir yarışma olmuş.
Ancak katılmak isteyen üyenin yorumunu yazması daha mantıklı olur. Öbür türlü askıda kalır hem de mantıksız olur.
Yani ben şu yorumumla:
yarışmaya katılmak istiyorum der üye. Oy verenler de bir konuya bakar bir mesaja ona göre oyunu atar.
Hem işlem uzamaz hem de katılımcılar "şurada daha güzel yorumum vardı, onu neden görmediniz" demez. Sonuçta yorumu en iyi yorum sahibi bilir, boşuna yorulmazsın.
Bu Şekilde Düşünmüştüm İlk Başta Fakat Üyeye Sunulacak 3 Yorumda Yarışmayı Farklı Kılması İçin Yaptım. Çünkü Üye Kendi Yorumunu Beğenip Yarışmaya Koyması Yerine Objektif 3 Yorumunu Seçip Ona Sunmamız Daha Mantıklı Olabileceğini Düşündüm.

Yarışmacı Sayısı Artınca Bu Öneriye Göre de Hareket Edebiliriz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Necmati, revengeful, minoo; sadece bu 3 üye katılsa,
03 Aralık 2010 - 15 Ocak 2011
tarihleri arasında toplamda yazacakları ortalama ON BİN mesajı tek tek kontrol etmen gerekir ki bu hem fiilen hem de site ayarlarına göre imkansız.
Zira arama ayarlarıyla sadece son 500 mesajlarına bakabilirsin. :)
O halde bile toplam 1500 mesaja tek tek bakmak... Zor...
Tabii yarışma senin yarışman... Kolay gelsin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Necmati, revengeful, minoo; sadece bu 3 üye katılsa,
03 Aralık 2010 - 15 Ocak 2011
tarihleri arasında toplamda yazacakları ortalama ON BİN mesajı tek tek kontrol etmen gerekir ki bu hem fiilen hem de site ayarlarına göre imkansız.
Zira arama ayarlarıyla sadece son 500 mesajlarına bakabilirsin. :)
O halde bile toplam 1500 mesaja tek tek bakmak... Zor...
Tabii yarışma senin yarışman... Kolay gelsin.

Abartma abi ne 10000 i :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Aktif uyeleriz demekki. Forum için bundan iyi ne var :D

Ben katılmam sanırım yarismaya

--------------- Ekleme ---------------

Maxistar i bekliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt