Nokia 5800 Almayı düşünüyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Almayı düşünüyorum ?
Biliyorum forumda onlarca konu var ama hiçbiri benim sorularımı cevaplamıyor.

Öncelikle 6233 kullanıyorum :).Harika bir telefon ama 2.el geçti elime telefonu haşat etmişler.yeni telefon almayı düşünüyorum ve ihtiyaçlarımı ve fiyat/performans oranında en çok 5800 hoşuma gitti.

sizin fikirlerinizi almak istiyorum aklıma takılan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim :)

1.6233 gibi deli gibi ses veren bir telefonu mumla arayacağımı biliyorum :D.ses yüksekliği ve kalite bakımından nasıl bir tel ?
2.İçinden çikan kulaklık nasıl birşey.forumlarda çin malı dandik birşey diyorlar.kulak içi olarak nasıl acaba ? 6233 eqolayzerdeki gibi bir ses vermesinde allah korusun kulaklık ses deil bas alıyorum ya :D
3.dokunmatik ekranı nasıl ? samsung corby gibi bir süre sonra illa tırnakla kullanmayı gerektiriyor mu ?

şimdilik sorularım bunlar cevaplarsanız çok sevinirim :)

Oglcn554

Oglcn554

Üye
3. soruna cevap vereyim. eski güncellemelere göre dokunmatik daha hassas menüyü düzenlerken tırnakla yada kalemle yapıyordum şimdi gerek kalmıyo daha rahat yapıyorum.

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
3. soruna cevap vereyim. eski güncellemelere göre dokunmatik daha hassas menüyü düzenlerken tırnakla yada kalemle yapıyordum şimdi gerek kalmıyo daha rahat yapıyorum.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim

ekran büyük olduğu için zaten parmakla kullanmakta sorun kalmıyor ama benim sorum şu ynai bir kaç ay kullandıktan sonra dokunmatik özelliğinde kaybolmalar oluyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...