samsung s8300 navigasyon lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
samsung s8300 navigasyon lütfen yardım
arkadaşlar
samsung 8300 aldım hafıza kartı yok gittim 2 gb hafıza kartı aldım route 66 cd de var ama bu navigasyon işini halledemedim bu alet routenin hangi tabanını kullanıyor sis dosyaları olmuyor mobile ama bir türlü işin içinden çıkamadım şimdi elimdeki route cd sinden nasıl faydalanırım
nerden başlıcam bilemiyorum
saygılar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar programı çalıştırdım sadece güncel harita kaldı
samsung s8300 route 66 için mobile 9 sanırım güncel türkiye haritası lütfen
forumda var ama bunlardan hangisi s8300 e uygun
saygılar

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
sanırım s8300 navigasyon kullanan yok
ilgi görmemiş bir konu
saygılar

yusuf_usta

Üye
eline saglık

frknmax

Üye
slm benım bırtane s 8300 telefonum var fakat ıcındekı nagıvasyon programından yararlanamıyorum bır yardımcı olabılırmısınız?

yigittarik

Üye
merhabalar
benim s8300 telefonumda yurtdışından gelme ama navigasyon programı yok
uygulamalarda da görünmüyor.
ne yapmam lazım.
nasıl yüklerim.teşekkürler

ömercaparoglu

Üye
merhabalar
benim s8300 telefonumda yurtdışından gelme ama navigasyon programı yok
uygulamalarda da görünmüyor.
ne yapmam lazım.
nasıl yüklerim.teşekkürler

aynı dert bende de var yardım edicek kimse yokmuuu

azor1987

Üye
arkadaşlar bended samsung s8300 var fakat ne cd nede hafıza kartı yok sana zahmet cd nin veya hafıza kartının içeriğini paylaşabilirmisin yardımlarınız bekliyorum [email protected] mail adresim

BAHADIR1

Üye
Merhaba bende s8300 aldım yurt dışından içinde hafıza kartı yoktu.
olayısıyla Route66 da yok.
Paylaşacak arkadaş varmı acaba.
Yardım lütfen.

llevventt

Üye
slm benım bırtane s 8300 telefonum var fakat ıcındekı nagıvasyon programından yararlanamıyorum bır yardımcı olabılırmısınız?

destek bölümünden yararlanabilrsin

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba bende s8300 aldım yurt dışından içinde hafıza kartı yoktu.
olayısıyla Route66 da yok.
Paylaşacak arkadaş varmı acaba.
Yardım lütfen.

Eğer telefonun anamenüsünde Navigasyon kısmı yok ise yazılım yüklemen gerekiyor. Navigasyon varsa navking.com dan yazılım satın alabilirsin.

erbey22

Üye
2 adet Monte 2 adet 8300 Kullanıyorum tabi 1 monte 1 8300 orcinal .
Şimdi 8300 Navigasyon Kullanmak İSteyen Arkadaşlar Firmware Yüklemeleri Gerekecek Kendi tlfonumda Google - yada Yahoo Vardı Firmware mi attım elimde taze versiyonlar var kendim kullanıyorum navigasyona gelince Route66 mağazasından yararlanman gerekiyor 19.0 Euo.€ 1 yıllık route66.com dan pcye setubu indirip usb kablosuyla bağlantı kurman gerekecek (YığınBellek) tlfon modelini seçip yüklemeyi yapacak yıllık 42 tl veriyorum gerçekten Harika ötesi bişey yok ki NAVİGASYon la arabama Gaz veriyorum saolsun kadın bana nereye gideceğimi söylüyor :)))

powergenc

Üye
samsung s8300 navigasyon route66 ve türkiye haritası.

daha önce buraya upload etmiştim dileyen arkadaşlar bu linkten indirebilirler
link:

troy035

Üye
levent navigasyon yazılımı parayla satın almak istemiyorum bende cd var olmazmı ? msn mesaj atabilirsen sevinirim [email protected]

----------Eklendi @ 16:39:53 ---------- Yazıldı @ 16:37:42 ----------

2 adet Monte 2 adet 8300 Kullanıyorum tabi 1 monte 1 8300 orcinal .
Şimdi 8300 Navigasyon Kullanmak İSteyen Arkadaşlar Firmware Yüklemeleri Gerekecek Kendi tlfonumda Google - yada Yahoo Vardı Firmware mi attım elimde taze versiyonlar var kendim kullanıyorum navigasyona gelince Route66 mağazasından yararlanman gerekiyor 19.0 Euo.€ 1 yıllık route66.com dan pcye setubu indirip usb kablosuyla bağlantı kurman gerekecek (YığınBellek) tlfon modelini seçip yüklemeyi yapacak yıllık 42 tl veriyorum gerçekten Harika ötesi bişey yok ki NAVİGASYon la arabama Gaz veriyorum saolsun kadın bana nereye gideceğimi söylüyor :)))
bende cd var yinede navigasyon için yazılım almam gerekiyomu..??