kur gitsin, ben denedim bir sey olmadi. zaten ben bunu kullaniyodum bir megolaya baktim v3'une. sonra geri buna dondum megola'nin yaptigi v3'ü sevmedim,hemen jaf ile geri buna dondum.Nokia 5800XM v51 Nokia C6 MegaloManiaX v3
Bu Fw nin üstüne kursam bişey olurmu ?
dostum eline sağlık güsel olmuş da... 3 tane 5800a yükledim 3 - 4 gündür kullanıoruz. sıkıntı 1 expressmusic tuşu 3.de de çalışmıor. 2 telefon hafıza kartı çıkarmadan açılmıor. sen şimdi hafıza kartlarınızı biçimlenidirin dicen hadi 2 telefon aylardır kullanılıo. bi telefon daha kutusundan yeni açtık senin fwyi yükledim o da aynı durumda. modlaman günlerini aldı biliorum ancak bi sorun war. 3 telefonda da aynı hatayı werio olması garip gelmedi mi sana da?

yaa sorun nasıl bizde oluyo system dosyaları data private gibi klasörleri siliorum. hafıza kartını takıorum flashlıorum 2 3 gün sonra kafayı yiyo. sıfır telefona yükledim hata werdi diorum anlamıosun.
ayrıca xpress tuşu hiçbir program yüklü olmadığı halde çalışmıosa sorun nasıl bizde oluyo? telefonu flashladım 2 gün sonra çalışmaz oldu ve tekrar söylüorum HİÇBİR PROGRAM YÜKLEMEDİM.![]()
Dosya uzantılarında bi değişiklik yapmamıza gerek varmı. Bazıları yanlış gibi geldi banada
Bu Fw yi telefonuma nasıl kurabilirim.

walla öle yapcam pnhtnin yaptığı yazılımı kurcam tekrar... tekrar teşekkürler. yine de eline sağlık

Öncelikle tşk ederim,sorunsuz bir şekilde kurdum.Fakat iyileştirmeye ihtiyacı var fw'nin.
Karşılaştığım bazı sorunlar ;
- Seçim yapmak için,seçeneklerin başındaki Boşluklar (nokta tarzı) Çıkmıyor.Örneğin ; Kamera çekim sesini değiştirirken,2. kamera sesini sectiğinizde vs.
- Uygulama ayarları yapılmıyo,örneğin ; Suite ayarları-ekran üstü klavye vs.
- Mesajlarda telefon dik tutulsa dahi,tam ekran klavye seçiliyse yan pozisyonda kalıyor.
- Fotoğraf çekimi yaptıktan sonra,son görüntü ekrandayken Kamera zaten kullanılıyor hatası alınıyor.
- Tercihlerden zil sesi seçerken,"ŞARKILAR" klasörüne girdiğimizde attığımız mp3'ler ikişer adet çıkıyo.
- Fotoğraf Çekerken Deklanşör Sesi çıkmıyo.Bu özelliği geri ekleseniz ?
- Mesaj yazarken tam ekran klavyede silme tuşuna basılı tuttuğumuzda tamamını silmiyo,her harf için basmak gerekiyo
- Arama Ekranı İngilizce ( Bu sorun değil belirtmişsiniz zaten )
Şimdilik karşılaştıklarım bunlar.Güzel Bi Fw olmuş.FW Oturdukça daha güzel olacağına inanıyorum..
Kolay gelsin.

boyle birsey mumkun degil. flashlasanda acilmaz. seni tekrar v52'yi flashlaman icin zorlatir. anlayacagin donemezsin v51 surumlerine.ben telefonunum versiyonu v52 cıkardım ama sonra vazgeçtım ve c6v20 yuklemeye calıstım basarı olamadım
Bana telefonumu tekrar nasıl c6v20 versiyonuna cevirebilecegimı anlatırmısınız