YGS Zaman Sayacı Widget !

Sponsorlu Bağlantılar

cepringir

cepringir

Üye
    Konu Sahibi
YGS Zaman Sayacı Widget !
2011 YGS sınavına kalan zamanı saniye saniye ekranınızda gösterir. :)
Stres yapmak için birebir :D Ben de sınavlara hazırlandığım için bu uygulamayı yaptım.
Emeğe saygı :oke:

Güle güle kullanın..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: EFECEL, 2000, xman34132 ve 11 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

FuNKyX5

FuNKyX5

Üye
sağolasın

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Güzel uygulama, sınava gireceklere başarılar.

O tarz widget yapmayı biliyorsan, tek tuşla, tuşları kilitlemeye yarayacak bir widget butonu da yapabilir misin?

SilentOne

SilentOne

Üye
yha hacı manyakmısın şuan bile sitresee girdim bn :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Valla ben sınava girmiyorum ama gayet güzel bir araç olmuş :) Eline sağlık.

cepringir

cepringir

Üye
    Konu Sahibi
yha hacı manyakmısın şuan bile sitresee girdim bn :D

haha :D valla ben de gaza gelmek için yaptım bu uygulamayı :D gerçekten işe yarıyor :D

--------------- Ekleme ---------------

Güzel uygulama, sınava gireceklere başarılar.

O tarz widget yapmayı biliyorsan, tek tuşla, tuşları kilitlemeye yarayacak bir widget butonu da yapabilir misin?

teşekkürler :) yapmaya çalışırım ama tam olarak nasıl bi şey olacağını kestiremedim yani sizin dediğiniz ekrandaki widgete dokununca tuşları kilitleyecek gibisinden bi şey mi ?

muxo

muxo

Üye
zuhahahah kötü bisey bu lan. adam bakar bakar kafayı yer

aLoNeFox

Üye
Teşekkürler hocam...

Şey, nasıl kuruyorz bunu? :)) Beceremedmde :D

Edit: Samsung monte kullanıyorm, ona olmuyor sanrm? :S

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hocam Helal olsun ya
eline sağlık ..

avadakadavra

avadakadavra

Üye
müthişsin ya çok saol ben de bu aralar tam da böyle bir şey arıyordum.Yalnız bi şey sorcam bunu resimdeki gibi nasıl ayarlayacağız? yani telefon ana ekrandayken sürekli gözükmesini istiyorum.Resimdeki gibi nasıl ayarlacağım söylermisin<??

--------------- Ekleme ---------------

bir de hocam senden bir isteğim olacak.Bunu da yaparsan sana daha da çok minnettar kalıcam.Bu tür benzeri widget yapabiliyorsan bu ygs zaman sayacının hafta,gün,dakika,saniye şeklinde gidenini yaparmısın? Yani mesela 15 hafta 4 gün bilmem kaç saat kaç dakika şeklinde olanı..
Lütfen.Mümkünse her daim telefon ekranında gözükecek şeklinde olursa daha da süper olur.şöyle güzel bir şey yaparsan çok sevinirim.
Dediğim gibi hafta,gün,saat... şeklinde yaparsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Killastyle

Killastyle

Üye
bırakya bune :D adamı çıldırtır bu

harunbagatur

harunbagatur

Üye
tşkler hacı

alonewolf007

Üye
arkadaşlar bunun .wgt uzantlısını nereden bulabiliriz veya yapabilecek arkadaş var mı?
(samsung GT-5233w için)

cepringir

cepringir

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunun .wgt uzantlısını nereden bulabiliriz veya yapabilecek arkadaş var mı?
(samsung GT-5233w için)

bu widgeti ben yaptığım için bi yerden bulamazsın da :D ben boş bi zaman bulabilirsem yapmaya çalışırım ;)

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Paylaşim için Teşekkürler

brk878

Üye
arkadasım mrblar yenı gördum monte içinde zaman sayacı nezaman yapapilirsin acaba yaa

simge!

Üye
arkadaşlar ben hala nereden indireleciğini göremedim yardımcı olur musunuz lütfen? :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt