smartmovie 4.15

Sponsorlu Bağlantılar

01altay01

Üye
kanka o sisx i sis olarak değiştirmenle olacak bir iş değil opda.cn diye bir site var
oraya üye olduktan sonra sen istediğin programı upload ediyorsun opda sitesine o da senin
tlfnuna göre imzalayıp sana anında geri gönderiyor olay bu iş uzun biraz

banque

Üye
kanka o sisx i sis olarak değiştirmenle olacak bir iş değil opda.cn diye bir site var
oraya üye olduktan sonra sen istediğin programı upload ediyorsun opda sitesine o da senin
tlfnuna göre imzalayıp sana anında geri gönderiyor olay bu iş uzun biraz

adam Allah senden razı olsun :)

yoldum

yoldum

Üye
5530 da prgrama giriyorum sorun yok videoya giriyorum prgramdan atıyo bi kaçgün sorunsuz kullanmıştım.bi kaç tane başka yerden bulup denedim yükledim hep aynısını yapıyo :\ yardımcı olabilecek biri varsa özel msj atarsa çooookkkk sevinirim =) teşekkürler

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler emeğine sağlık

mendilveremmi

Üye
bu yeni sürüm müdür? önceki sürümlerde videolar takılarak çalışıyordu şimdi nasıl arkadaşlar?

nassat

Üye
hiç kullanılışlı değil bir videonun bir yerinde ufak bir bozukluk görsün hemen telefona reset atıyor.Düzeltilmesi lazım.

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkurler

stogan

Üye
teşekkürler ilk kez donma yapmayan bir oynatıcı kurdum desem yalan olmaz.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

Volkifb_01

Üye
yaa baba ben kurdum ama lıcanse ıstıyoo:S:S

--------------- Ekleme ---------------

yaa buu lısans istiyoo telefonda oynatmıyo bu yuzdende yardımmmm edermısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:(:(

mancukya

Üye
yaa baba ben kurdum ama lıcanse ıstıyoo:S:S

yaa buu lısans istiyoo telefonda oynatmıyo bu yuzdende yardımmmm edermısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:(:(

Arkadas 2 tane dosya vermis demi okumak cokmu zor ? istersen sana birde teline kursun ve ayarini yapsinlar

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

kanidağlı

kanidağlı

Üye
selamunaleyküm ben yükledim ama nedense süresi geçmiş sertifika diyor

akrep16

akrep16

Üye
selamunaleyküm ben yükledim ama nedense süresi geçmiş sertifika diyor
demekki yükleyememişsin!

-----------------------------

ya arkadaşlar avi formatında donma oluyor diyorsunuz avi nin kalitesi ne hiç düşündünüzmü avi 3 gp ve mp4 den daha kaliteli 5800 tellin ekran çözünürlüğü 360 640 siz dönüştürdüğünüz video dosyasını bu ölçülerde ve normal kalitede yapsanız kare kare olmaz sinemada izler gibi izlersiniz yanlız 1 artısı dosya boyutu çok büyük olur buda kaliteden yıllardan beri smart movie kullanıyorum kullanmayada devam

ha birde telefonda tv modunda video çekin çözünürlük ve dosya boyutu yüksek olacak haliyle bunu conwater ile çevirin avi ye kalitede oynamayın en yüksek ayarları kullanın ekran 640 360 olsun
mp4 le aviyi karşılaştırın aradaki farka bakın fark olmayacak

aynı işlemi hd kalitesinde internetten indirin birde ona bakın nasıl fark var

saçma sapan cevap lar var konuda önce çevirmeyi öğrenin herkez çevirir kalitesini düşür mb de az yer kaplasın diye sonra bu kare kare oluyo olur tabi kalitesiyle ne oynuyorsun bırak aynı kalsın sende keyifle izle sonra gönder pc ne orada saklayacaksan sakla sonra yine izle

minti19

minti19

Üye
teşekkürler

sagol!

the.yunus

the.yunus

Üye
core playeride 5800 a göre bir uyarlasak hiç fena olmazdı:ağlarım:

o-gsss

Üye
Smartmovie e hangi sitede baktıysam hep eski sertifika çıkıyor bi yenileyip koysanızda sorunsuz indirsek

Üst Alt