smartmovie 4.15

Sponsorlu Bağlantılar

punisher72

punisher72

Üye
Çok teşekkürler eline sağlık

cihanlive

Üye
5800 a kurdum avi formatını sorunsuz oynattı. Teşekkürler.

darkwily

darkwily

Üye
5800'a kurdum ve denedim tLf. içinde geLen Batman fragmanında tLf. kasıLdı benim kanımdır tLf. kasıyor iyi forumLar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
smart movie den real one playerdeki performansı alamadım aynı mp4 dosyasını en yüksek ve en düşük kalitede format factory de çevirip denedim.avi lerde sorun yok sanırım daha geliştirilmesi lazım.6630 da çok kullanırdım.5800 ü aldığımda ilk yüklediğim pro dur ama aynı kaliteyi alamadım.paylaşım için sağol.

Necmati

Necmati

Üye
Eywallah kardeş....

Necmati

Necmati

Üye
ben kullanıyom gayet iyi :d

helltr

helltr

Üye
bende kullanıyorum u programı da altyazı olayını çözemedim.Alt yazı seçenekleri mevcut ama görmüyor. varmıdır bilen

heroman33

heroman33

Üye
Teşekkürler

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
smart movie den real one playerdeki performansı alamadım aynı mp4 dosyasını en yüksek ve en düşük kalitede format factory de çevirip denedim.avi lerde sorun yok sanırım daha geliştirilmesi lazım.6630 da çok kullanırdım.5800 ü aldığımda ilk yüklediğim pro dur ama aynı kaliteyi alamadım.paylaşım için sağol.

Evet haklısın krdsm . O yuzden 5800 da denedım cok guzel gibisinden yorumlar yapmayın 5800 XM kullanıcısıyım Hacklı tel. Hr turlu kurulum yaptım her turlu ayarlarıyla ugrastım ama bı turlu .avi formatını duzgun bı sekılde oynatmıyor donmlar , kareler , sorun yaratıyor sanırım arkadasların dedıgı gıbı s60 v5 lerde suan ıcın gecerlı bı oynatıcı yok

Smart movie dısındakı bı cok player ı da denedım. sonuc aynı.

DemirHan79

Üye
alt yazıları micro dvd (.sub) formatında video dosyası ile aynı ad ile aynı klasöre atarsanız gösteriyo ayarlardan türkçe font bile seçe biliyorsunuz.

akdayican

Üye
Teşekkürler arkadaşım sorunsuz çalışıyor

Nero9898

Nero9898

Üye
teşekkürler.

emree17

emree17

Üye
AVİYİ DESTEKLEMİYO :nono:

akin288

Üye
avi xvid codeği destekliyor
avi avc codeği desteklemiyor.

berki

berki

Üye
süresii geçmiş sertifika hatsı alıorum 5800 kullanıyorm ne yapmam gerekli arkadaşlar

kaban42

Üye
telefonda imzalamak icin bi program olsa ne tatlı olur,pc yi bugun sattım imzalama sansim kalmadi ;(

^^Positive^^

Üye
teşekkürler...

banque

Üye
Ya arkadaşlar çıldırıcam sisxleri nasıl sertifikalayacağım.Biri demiş uzantıyı sis olarak değiştir değitiriyorum program gene görmüyor ?

Üst Alt