(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

Erman_

Erman_

Üye
Megalomaniax bence konu başına bi uyarı yazmalısın, V52 den V51 C6 Custom Frimware lere geçiş yapıldığı takdirde telefonunuz açılmayacaktır diye. Downgrade işlemi telefonunuzun flashına hasar verir arkadaşlar. Benden söylemesi. V51 ise yükeyin paşalar gibi. Ama V52 yaptıysanız, V52 için çıkarılacak olan C6 CFW yi beklemek zorundasınız.

fth-94

Üye
nss ile kod filan değişip v51 dönemezmiyim :(

Erman_

Erman_

Üye
Bence Güzel Yapmamış. Ben 8 Senedir Telefon Kullanırım Ve Her Seferinde Tuşa Basılı Tutarak Kapatırım. Ben Her Dakka Aklımda Tutamam Önemli Bişey Oldu Telefonu Kapatıcam Aceleylen Üstteki Tuşa Basılı Tutucam Aa Bir Bakıcam Birden Birisi Beni Arıyor Ben Bu Telefonu Kapatmamışmıydım Aa Üst Tuşa Basınca Kapanmıyordu . Yanı Gülüm Keten Helva.

Megalomaniaxın rofs2 sini Nokia Frimware editör ile aç, Z de gömülü olan dosya hangisi ise söylesin, onu sil, tekrar re-pack yap rofs2 yi, flash at olsun bitsin. ;)

--------------- Ekleme ---------------

nss ile kod filan değişip v51 dönemezmiyim :(

Net bi bilgim yoki JAF ta downgrade seçeneği varmış ama kullanmadım, kullananı da görmedim.

kuweyt

Üye
Megalomaniax bence konu başına bi uyarı yazmalısın, V52 den V51 C6 Custom Frimware lere geçiş yapıldığı takdirde telefonunuz açılmayacaktır diye. Downgrade işlemi telefonunuzun flashına hasar verir arkadaşlar. Benden söylemesi. V51 ise yükeyin paşalar gibi. Ama V52 yaptıysanız, V52 için çıkarılacak olan C6 CFW yi beklemek zorundasınız.

Katılıyorum v52 ise uraşmayın sakınaa gitti 25 lira daha :( gene denedim gene olmadı bu adam v52 yüklemiş gene telee!!!

lukatoni17

Üye
Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

fth-94

Üye
Ya offff offffffff v52'deki tek gelişme menü aralarındaki geçiş hızı ve kinetik kaydırma biraz daha iyileşmiş. Görüntü olarak hiç bir değişiklik yapmıyorlar.

Megalomaniax süper bir fw yapmış ama yükleyemiyoruz böyle şansın...

Erman_

Erman_

Üye
T9 V51 deki gibi mi peki?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben şöyle yaptım önce teli telciye götürdüm 25liram gitti . Phoenix le telin son sürümünü yükselttm v52 yaptım ondan sonra senin işlemleri yapmaya çalıştım. tel açılıordu tabikide uraşmaya başlayana kadr. nse jafla flash attım o yükleme cetveli bitti tel 2kez yeniden başladı gücü gitti geldi açmaya calıştı işte pooling phone dedi burdan sonra teli bulamıyor eğer bağlıysa devam edin değilse çıkarın falan dedi bnde powera bastım eror dedi telefon bulunamıyor falan ben bayağ uraştım olmayacağnı anlayınca götürdüm teliceye adam 1saat uraştım naptın buna yağ dedi eski sürüm mü kurmaya çalıştın dedi bnde flash attım dedim becermdm galiba dedim ama v52 yükledikten sonra c6 yı yüklemiş olmam mı yaptı bunu he bu arada tele yazılım kran adamda v52 kurmuş gene flash atma çılgınlığna girişsemmi ne dersiniz

v52'ye yükseltti ise telefoncu bu fwyi yükleyemezsin. Bu FW v51 üzerine yapıldıç Versiyon düşemezsiniz

Arkadışım jaf kullanımında dediğin herşeyi yaptım ama yine olmadı Searching for phone...Not found!!! yazıyor yardımcı olabilirmisiniz.

İlk sayfanın en altını oku Phone not found ve init data hatası alanlar diye başlayan.

Çok güzel bir fw nokia'dan daha iyi iş çıkarmışsın bende az önce v52'yi yükledim. Hiç bir fark yok görünüm olarak. Yerinde sayıyor nokia.

Bu fw yüklemek istiyorum fakat yapılacakları anlamadım :( Birisi bana baştan sona anlatabilirmi yapacaklarımı. Hangi programlar gerekli, nasıl yapacağımı, neler yapacağımı ? Yardımcı olacak kişiye çoook dua ediceğim :)

MegaloManiaX senide ayrıca tebrik ederim. Nokia'dan bekleneni sen karşılamışsın.

v52'ye yükselttiysen artık bu fwyi yükleyemezsin kardeşim. Bu FW v51 üzerine kuruludur. Versiyon düşürme yapamazsınız telde.

lukatoni17

Üye
v52'ye yükseltti ise telefoncu bu fwyi yükleyemezsin. Bu FW v51 üzerine yapıldıç Versiyon düşemezsiniz

İlk sayfanın en altını oku Phone not found ve init data hatası alanlar diye başlayan.

v52'ye yükselttiysen artık bu fwyi yükleyemezsin kardeşim. Bu FW v51 üzerine kuruludur. Versiyon düşürme yapamazsınız telde.

Megaloma LÜTFEN BENİM SORUMUDA CEVAPLA BEKLİYORUM SAATLERDİR :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

lukatoni17

Üye
Lütfen tekrar sorun gözümden kaçırmışım.

Saatlerdir bekliyorum kimse bakmıyor.. Yalvarırım bi çözüm bul :( Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..
Maxicep.com - BİLEN YOKMU ? - 5800 V52.007 - Yer imlerini Temizleme. / Firmware Editciler ( ACİL )

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

Herkez rahatsızdır Browser'e girdimi bir sürü link.. Bunları kaldırabilelim..

Anlayan yorum yazsın.. Yardım Etsin.
HERKEZ FWLERİNDE BUNU BAŞARMIŞ..

lukatoni17

Üye
YA ZOR OLMAMALI V51 dede v52 dede aynı FW deki bi dosya editlewniyor. YARDIM EDİN SİZ İYİ BİLİOSUNUZ :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ohooo oldumu şimdi bu laf bu

v52'ye bakmadım. Hala Mega v3'deki tema problemi üzerinde uğraşıyorum. Arkadaşımın dediğine göre yer imleri. privatedeki birkaç ayar txtleri felan değişmiş.

muharrem19811

Üye
üfff yaaaaa ben v52 yi kurduktan sonra okudum bunu jaftan 51 re dönebilirmiym tekrar:vur

lukatoni17

Üye
O arkadaşın yardım edemezmi ??? Bi şekilde nasıl yapılıo bilmeliyim ?

'Şeref'

Emekli Yönetici
Mega FW için tekrar eline sağlık .gördüğüm en iyi fw olmuş .
Senden bişey istesem çokmu olurum acaba
şu yan widgetdeki saati kaldırmak için gerekli dosyaları benim için upload edermisin .v2 de saat yoktu bence çok güzeldi
yada isimlerini yazarmısın dosyaların v2 parçalayıp kendim alıyim.
Saati kaldırırsam bu fw benim için tadından yenmez olucak.
:tşk:

lukatoni17

Üye
Şu allahın belası saçma yer imlerini yokedeyim yeter bana 1 2 tanede değil 8 9 tane Yok uygulama indir yok resim indir Arkadaşım OVİ STOREYİDE BUNUN İÇİN ENTEGRE ETMEDİNMİ ? nie yer imleriyle doldurup bide salt okunur yapıosun YARDIM ET LÜTFEN :(

muharrem19811

Üye
ben bu kabak gibi v52 yi beğenmedim
Nokia C6 MegaloManiaX v2 ye alışınca bu tuhaf geldi hacleyesim gelmedi bile telefondan soğudum

Üst Alt