V52 Kuranlar Lütfen Yorum CFW leri Olanlar Kursunmu Gerek Varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkinx

Üye
    Konu Sahibi
V52 Kuranlar Lütfen Yorum CFW leri Olanlar Kursunmu Gerek Varmı
arkadaşlar yeni cfw attım tele çok büyük özellikler yoksa tekrar flash la fln uraşmak istemiyorum kurmaya deyermi deymezmi yorumları bekliyorum :D

mustafa

mustafa

Üye
ben yükledim arkadaşım. hiç gerek yok ben bi fark göremedim. rds düzelmiş işte başka da bi şey yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia bizi kandırıyor

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya o değil '' bug hatası " giderilmemiş. Hani tema efekti açılınca gelen hata vardıya o hatayı gidermemişler.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bug htasi mi xD

bnce kur dene.en azindan dokunmatigi hisset :D

yakin zamanda v52 core dosyalari cikarda.cfw de yuklersn

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Basmatik > Dokunmatik olmiş XD

dzynn

dzynn

Üye
ya o değil '' bug hatası " giderilmemiş. Hani tema efekti açılınca gelen hata vardıya o hatayı gidermemişler.

yabancı forumlarda buna; WTF, lol . diyorlar.

burda türkçesini yazsam ban sebebi olur. :op:

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bekle hocam ben pişman oldum valla sabır c6 fw v20 port ederler pnht bakıyorum her dakika radyo rds düzelmiş hızı az artmış dokunmatik iyi ama yineden sen bilirsin

kuvars10

Üye
Valla bende bir arkadaşımızın yaptığı cfw'yi yüklemiştim deneme amaçlı ama o kadar hata ile uğraşmaktansa,orijinale döndüm ve güncellemeyi yaptım.Dokunmatik ekran çok iyileştirilmiş,hızda gözle görülür derecede artmış ve rds sorunu düzelmiş.Ben kendi adıma memnun kaldım.

Eğer benim gibi hemen bir hatadan kıl kapan biriysen cfw ile uğraşma,herşeyin güzeli orijinalidir.

erkinx

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım :D:D kursammı v52 yoksa cfw ye devammı :D

maktama

maktama

Üye
Valla bende bir arkadaşımızın yaptığı cfw'yi yüklemiştim deneme amaçlı ama o kadar hata ile uğraşmaktansa,orijinale döndüm ve güncellemeyi yaptım.Dokunmatik ekran çok iyileştirilmiş,hızda gözle görülür derecede artmış ve rds sorunu düzelmiş.Ben kendi adıma memnun kaldım.

Eğer benim gibi hemen bir hatadan kıl kapan biriysen cfw ile uğraşma,herşeyin güzeli orijinalidir.
c6 tabanlı cfw yüklediyseniz sorunlar oalbiliyor, ama 5800 tabanlı cfw yükleyince sorun yok. Telefon daha hızlı ve orjinalinde olan buglar dışında(ki onların da bazıları düzeltilmiş olabiliyor) extra bir hatası olmuyor. tabi şimdilik bu 5800 cfw'ler v51 üzerine yapılma. isterseniz deneyin, tavsiye: Blackstar(gerçi güncelleme yapmışsınız v52'ye sanırım, onun için bunu yükleyemezsiniz v51 tabanlı olduğu için)

Slck*

Slck*

Üye
Arkadaşım ben memnunum şu an telefon ve Wi-Fi hızı bariz bi şekilde fark ediliyor dokunmatiğide çok güzel olmuş Sensörler ve menü tepkisi güçlenmiş herkezin söylediği gibi rds de düzeldi beklentilerimiz gerçekleşmedi ama performans için çok güzel bi versiyon.

none111

Üye
v52 Yüklemeseydim daha iyiydi.

Donmayan telefon donmaya başladı. Rds çalışmıyor.

V52 cfw çıkarsa onu yüklemeye çalışacağım artık.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
biraz daha bekle bence cfwler ciksin sonra keyfine gore yuklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt