htc desire mi galaxy s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

şazenuş

şazenuş

Üye
mükemmel kamerası var.hd 720 fps video kaydı yapıyor.ben cihazı 2 aydır kullanıyorum.burada artılarını saymakla bitiremem. bence tek eksisi telefon hafızasının 576 mb olması. zaten froyo 2.2. de programları hafıza kartına kurma olayı var. böylece o sorunda ortadan kalkıyor.bence arkadaşım ya desire al yada desire hd al.başkasına bakma bile.

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
mükemmel kamerası var.hd 720 fps video kaydı yapıyor.ben cihazı 2 aydır kullanıyorum.burada artılarını saymakla bitiremem. bence tek eksisi telefon hafızasının 576 mb olması. zaten froyo 2.2. de programları hafıza kartına kurma olayı var. böylece o sorunda ortadan kalkıyor.bence arkadaşım ya desire al yada desire hd al.başkasına bakma bile.

Kesinlikle ;)

campsnac1

Üye

bugün vodafone a gittim..desire kampanya başlamış:) şöyle...68tl*24ay..1224 tl..kampanyas
ız şuan peşin alma yokmuş:( diger firmalar yada alışveriş merkezlerindeki fiyat ne olur ki?
yani hangisini tavsiye edersin peşin mi yoksa vodafone kampanya mı?benim öyle sms ve konuşma ile işim yok internet paketi yeter..bu arada turkcell hat kullanıyorum..

şazenuş

şazenuş

Üye
Akakce.com a bir bak.ama internet için kesinlikle vodafone derim.cepnet aylık 100 mb paketi var.kota bitince biraz hızı düşüyor ama interneti sınırsız kullanabilirsiniz.hemde 7.99 liraya.

campsnac1

Üye
Akakce.com a bir bak.ama internet için kesinlikle vodafone derim.cepnet aylık 100 mb paketi var.kota bitince biraz hızı düşüyor ama interneti sınırsız kullanabilirsiniz.hemde 7.99 liraya.

anladım bir de vodafone da 3g mobil tv olayını pek tutmuyorlar?sinyal yada iyi değilmiş yani?
ben hep turkcell kullandm vodafone pek düşünmüyrom ya..olmazsa peşin alırım htc yi ..şuan turkcell de 100mb net paketim var aylık..bu htc gelince yetmez hemen biter:) bunu 1 gb yapıcam olmadı....

şazenuş

şazenuş

Üye
Ya operatorlerin mobil tv lerini ne yapacak.androidde tv programı gar.WiFi ile süper tv izleyebiliyorsun.sbp tv.

campsnac1

Üye
Ya operatorlerin mobil tv lerini ne yapacak.androidde tv programı gar.WiFi ile süper tv izleyebiliyorsun.sbp tv.

anladım çok sagolasın...htc desire vodafone dışında magazalara düşse netleşicek kafamda herşey:(

brksnr

brksnr

Üye
Arkadaşlar dalga geçmek amacıyla değil gerçek olarak soruyorum: :D
Androidin avantajları nedir acaba?

jamesbaba

jamesbaba

Üye
düşünmeden galaxy s i9000 derim ben
bende htc kullandım ama hayatımda bu kadar hızlı bir cihaz görmedim
iphone neki galaxy'sinin yanında süper bir cihaz

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire Vatana ve Millete Hayırlı Uğurlu Olsun :D

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar dalga geçmek amacıyla değil gerçek olarak soruyorum: :D
Androidin avantajları nedir acaba?

Uzun hikaye :)

americanboy

americanboy

Üye
desire ile galaxy i karşılaştırman bir hata zaten desire galaxy nin yakınından geçemez zaten karşılaştırmalarda hertürlü eziyor galaxy ama tabi seçim senin

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Htc desire kim yaa:d:

şazenuş

şazenuş

Üye
arkadaşlar desireyi kullanmadan böyle saçma sapan yorumlar yazmak bence yersiz.her telefonun kendine göre diğer telefonlardan üstün olan yanı vardır. bazı konularda galaxy s iyidir,bazı konularda desire.o yüzden bir telefonu kullanmadan sadece önyargı ile bu telefon kötü tu kaka demenin bir manası yoktur.aşağıda vereceğim linki arkadaşlarımın dikkatine sunuyorum.saygılarla....

campsnac1

Üye
slm bugün vodafon daki elemanda htc desire vardı..kullandım..süper tel android yani herşey var ama..msj yazarken ekran dönmüyormuş :S çok saçma?
ben samsung wave ile arasında kalmıştım..bana göre samsung un kamera foto dokunmatiği daha iyi geldi ama bada işletim sistemi işte:( yavaş gelişiyor...

ARKADAŞLAR,VODAFONE'daki ELEMAN HERAL TELEFONU ÇÖZEMEMİŞ..SIRF MESAJ YAZARKEN EKRAN YAN DÖNMEDİĞİ İÇİN HTC DESİRE DEN VAZGEÇİYORDUM...YOUTUBE DAN İZLEDİM TELEFONU SALLAYINCA EKRAN YAN DÖNÜYORMUŞ...:) ELEMAN BİLMİYOR SANIRIM:( BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM...

şazenuş

şazenuş

Üye
slm bugün vodafon daki elemanda htc desire vardı..kullandım..süper tel android yani herşey var ama..msj yazarken ekran dönmüyormuş :S çok saçma?
ben samsung wave ile arasında kalmıştım..bana göre samsung un kamera foto dokunmatiği daha iyi geldi ama bada işletim sistemi işte:( yavaş gelişiyor...

ARKADAŞLAR,VODAFONE'daki ELEMAN HERAL TELEFONU ÇÖZEMEMİŞ..SIRF MESAJ YAZARKEN EKRAN YAN DÖNMEDİĞİ İÇİN HTC DESİRE DEN VAZGEÇİYORDUM...YOUTUBE DAN İZLEDİM TELEFONU SALLAYINCA EKRAN YAN DÖNÜYORMUŞ...:) ELEMAN BİLMİYOR SANIRIM:( BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM...

yok öyle şey.dönüyor ekran kardeşim.

campsnac1

Üye
yok öyle şey.dönüyor ekran kardeşim.

usta..şu sorularıma cevap verirsen süper olucak...???
1..facebook online chat android sayesinde var dimi?
2..ebuddy yada msn menü de var ?
3..her sitedeki videoları izliyebiliyorsun flash 10 sayesinde?
4..android sonuçta saglam 10 15 güzel oyun vardır?
5..msj yazması rahat?yan ekran da buna dahil:)?
6...internet hızı elbette süper?birden çok sayfa açma ve onlara geri dönme var mı?
7..günde 1 saat nette dursan yarım saat oyun oynasan.şarjı 1.5 2 gün gider heral?
bu kadar..detaylı cevaplarsan var ya çok sevinirim..:) şimdiden teşekkürler...

eberkol

Üye
1..facebook online chat android sayesinde var dimi?
2..ebuddy yada msn menü de var ?
3..her sitedeki videoları izliyebiliyorsun flash 10 sayesinde?
4..android sonuçta saglam 10 15 güzel oyun vardır?
5..msj yazması rahat?yan ekran da buna dahil:)?
6...internet hızı elbette süper?birden çok sayfa açma ve onlara geri dönme var mı?
7..günde 1 saat nette dursan yarım saat oyun oynasan.şarjı 1.5 2 gün gider heral?
bu kadar..detaylı cevaplarsan var ya çok sevinirim..:) şimdiden teşekkürler...

1.Evet face online chat var
2.Ben çok güzel bir msn indirdim Himsn kullandığım en hızlı en iyi mobil msn
3.Sitelerdeki bütün videoları oynatıyor sadece bazı sitelerdeki online filmleri seyredemedim
4.Sağlam oyun var ama genelde paralı youtube a yaz desire oyun diye neler var görebilirsin bildğin quake3 oynuyor adamlar
5.Mesaj olayı bir harika hatta öyle ki mesela sen yanlışlıkla " bende" yazacağın yere "bemde" yazdın çok normal bir durum bunu akıllı klavye tr olarak algılayıp direkt "bende" olarak algılıyor. Daha iyi bir mesajlaşma cihazı bulamazsın bence.
6.Sekme açabiliyorsun ama çok fazla kurcalamadım neticede mobil bir cihaz ama 2 sekmede gezdim 3-4 denemedim. İleri geri gidebiliyor o konuda sıkıntısı yok
7.Günde 1 saat neyden nete gireceksin 3g mi yoksa wifi mi? yarım saat oyun oynarsan oyununa göre de değişir ama ben oyun oynamadan sürekli mesajlaşarak ve internet güncellemelerim de sürekli açık twitter facebook mail uygulamam hava durumu güncellemeleri 1 gün sonunda bitiyor kesinlikle şarja ihtiyac duyuyor senin dediğin gibi olursa sanırım ikinci günün ortasında biter şarjın 1.5 gider yani. Birde ben cihazı alalı 1 hafta oldu pili gittikçe açılıyor belki dediğin gibi 2 günü de görebilirsin.

campsnac1

Üye
1.Evet face online chat var
2.Ben çok güzel bir msn indirdim Himsn kullandığım en hızlı en iyi mobil msn
3.Sitelerdeki bütün videoları oynatıyor sadece bazı sitelerdeki online filmleri seyredemedim
4.Sağlam oyun var ama genelde paralı youtube a yaz desire oyun diye neler var görebilirsin bildğin quake3 oynuyor adamlar
5.Mesaj olayı bir harika hatta öyle ki mesela sen yanlışlıkla " bende" yazacağın yere "bemde" yazdın çok normal bir durum bunu akıllı klavye tr olarak algılayıp direkt "bende" olarak algılıyor. Daha iyi bir mesajlaşma cihazı bulamazsın bence.
6.Sekme açabiliyorsun ama çok fazla kurcalamadım neticede mobil bir cihaz ama 2 sekmede gezdim 3-4 denemedim. İleri geri gidebiliyor o konuda sıkıntısı yok
7.Günde 1 saat neyden nete gireceksin 3g mi yoksa wifi mi? yarım saat oyun oynarsan oyununa göre de değişir ama ben oyun oynamadan sürekli mesajlaşarak ve internet güncellemelerim de sürekli açık twitter facebook mail u ygulamam hava durumu güncellemeleri 1 gün sonunda bitiyor kesinlikle şarja ihtiyac duyuyor senin dediğin gibi olursa sanırım ikinci günün ortasında biter şarjın 1.5 gider yani. Birde ben cihazı alalı 1 hafta oldu pili gittikçe açılıyor belki dediğin gibi 2 günü de görebilirsin.

çok sagol öncelikle..3g ile günde 1 saat internet ve yarım saat oyun..şarj 1 günden fazla gider dimi?:)
ben karar verdim ya..wave alıcaktım vazgeçtim..bada ile bu iş olmaz.. o kadar para ver..oyun şansın az faceonline chat yok tüm sitelerde video izleyeme :(
peki htc yi peşin mi almamı önerirsin yada?vodafone 53tl*24 ay kampanya ile mi?

eberkol

Üye
Ben 53x24 aldım cihaz internet paketini çıkarınca 1080\24 tl ye geliyor hem 24 ay taksit hemde 1080tl çok iyi bir fiyat bunun üstüne belki çok tezat olacak ama ip4 bulamadığım için aldım desire ı.
Galaxy s de kullandım açıkçası bir kaç siteyi 2-3 sn erken açacak diye cebimde lcd monitör taşımanın bir alemi yok, birde galaxy çok hafif elinde sanki oyuncak var desire çerçeve aliminyum ele oturuyor telefonun ağırlığı var, arka malzemesi değişik birşey plastik ama kadife gibi terleyince elin ki o kadar çok kullanınca terliyor haliyle biraz rahatsızlık veriyor TPU kılıf aldım süper oldu.
Tavsiyem desire al ve tpu kılıf ile kullan.
Birde bu sitelerdeki karşılaştırmaları anlamıyorum yok 2 sn erken siteyi açtı yok oyunu 3 sn erken açtı kimse burada ajan değil saniyeler ile yarışmıyor. Benim için özellikler ve ebat önemli ip4 ilk tercihimdi bulamadım desire aldım pişman mıyım değilim ancak yinede ip4 aklımın köşesinde duruyor ta ki vodafone 2.2 Froyo güncellemesini verene kadar netteki videolarda izledim cihaz yeni özelliklere kavuşuyor 2.2 den sonra tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağım.

ufen76

ufen76

Üye
desire aldım tartışmasız ıphone 4 e 4 basar bence kesinlikle desire galax de kimmiş..

Üst Alt