Askere gitsem mi? gitmesem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
keşke bende erkek olup o kutsal vazifeyi yapabilsem ben şuan polislkik için ygsden yüksek puan almaya çalışıyorum
en azından askerliğini bir an önce yaparsan hayata karşı önünde başka önlem kalmaz...

yasininyeri

yasininyeri

Üye
önce kendi geliştir kariyer yap oku bişiler öğren askerden geldikten sonra bambaşka hayat olur senin için

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Ben silahtan bıktım gerçekten bıktım asker sıkıntısı olsa giderim ama öyle bi durumda yok, hem istiyom hem istemiyom. Gerçekten istemeseydim şuan kilodan garanti yırtmıştım tutmadığı için yani bilmiyom gidebilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum bu yüzden kilodan yırtarsam haksızlık olupta günah olur diye korkuyom. Gitsem biliorumki sorun çıkacak off off

greenmile

greenmile

Üye
keşke en azından istifanı istediğin zaman verebiliyon fbı olsan :ehe

--------------- Ekleme ---------------

anlatmakla olmaz gel 1 hafta misafirim ol gör sonra maxicep te konu açarsın bunu yapıyo şunu yapıyo bu işle uğraşıyor diye :ehe

--------------- Ekleme ---------------

bende o zaman son kozumu oynarım arkadaş ben silah artık gündemimde istemiyom suçmu şimdi bu :ehe savaş çıksın gitmeyen t.p olsun (inş. çıkmaz) :ehe

sonuçta vatan borcu iç dış tehditler hiçbir zaman bu ülkede bitmez bir an için askeri silahlanmaya gereken önemi vermezsen anında binerler tepene onun için bu ülke askersiz düşünülemez

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi

sonuçta vatan borcu iç dış tehditler hiçbir zaman bu ülkede bitmez bir an için askeri silahlanmaya gereken önemi vermezsen anında binerler tepene onun için bu ülke askersiz düşünülemez

yarın bakalım kabul edeceklermi gitmek bi dert gitmemek bi dert işin yoksa laf anlat onay almak için off be, en yüksek noktaya çıkıp hayır diye bağırmak istiyorum.

HaykoCepkin35

HaykoCepkin35

Üye
bence fazla bekleme hemen git :hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
neden izin vermiyorlar biraz daha konuyu açarsan daha iyi olur ;)
aslında konu biraz gizli içerik olarak ama örnek olarak size şöle söyleyebilirim bir engel var ama resmi onlar istemedikçe muafsın onlar için çalışıp önce onların emirlerini yapmak zorundasın:oke: ve buda hoşuma gitmiyo:ağlarım:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
gitte kurtulak senden :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
kesin karar belli oldu 2012 de benden kurtuluyorsunuz arkadaşlar hadi parti yapın:d:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Sen gitme, yorulma, terleme...
Onlar gelir alır...
öyle yada böyle şuan sen istemiyorum gitmem dersin gün gelir istemesende paşa paşa gidersin,götürürler.
Askere gitsemmi gitmesemmi diye bisey olamaz askerlik vatan borcudur ve zorunludur bilmem anlatabildimmi isa efendi
gideyim mi gitmeyim mi yok ha bugun ha yarın elbet birgün sende uğrayacaksın kışlaya

:megafon:tüm yorumlara katılıyorum

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
:megafon:tüm yorumlara katılıyorum
ben gitmeyecem demedimki göndermiyolar izin vermiyolar dedim:oke:
2020 den kararı 2012 ye aldım bir düşünün bunu resmiyete dökmek için nelerle uğraştım resmi karar elime bugün geçti:naughty:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Futbolcumusun nesin len sen bide 2020 den 2012 aldım diyo :ehe

he benle beraber gitmek istiyosan o başka bişey beklemen lazım biraz :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Futbolcumusun nesin len sen bide 2020 den 2012 aldım diyo :ehe

he benle beraber gitmek istiyosan o başka bişey beklemen lazım biraz :D
futbolcuda ölme tehlikesi yok en azından:islik
bırakmıyolardı resmi tarih 2020 idi ben biraz uğraştım bastırdım sözde 2012 yaptım ben dedim sözle olmaz bu işler resmiyet isterim falan filan baktım onaylanmış:naughty:

o bişey değil askere gitmeyen istifa edemiyor zorunluluğu olduğu için hani kafama estiğinde belki istifa ederim belki baskı yaparlar orada kalmak istemem gibi düşündüm ben garantiye alayım dedim:ehe

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
partileri severim

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
D€@d Ali€N;3056450' Alıntı:
partileri severim
gitmemi isteyen arkadaşlar varmış ya:d: parti yapmak için sebep arıyolar:ehe

batuone