zaza
Üye
senin için sölemesi kolay senin öyle bir zorunluluğun yok nasıl olsatabiki gidin

senin için sölemesi kolay senin öyle bir zorunluluğun yok nasıl olsatabiki gidin

keşke en azından istifanı istediğin zaman verebiliyon fbı olsan
--------------- Ekleme ---------------
anlatmakla olmaz gel 1 hafta misafirim ol gör sonra maxicep te konu açarsın bunu yapıyo şunu yapıyo bu işle uğraşıyor diye
--------------- Ekleme ---------------
bende o zaman son kozumu oynarım arkadaş ben silah artık gündemimde istemiyom suçmu şimdi busavaş çıksın gitmeyen t.p olsun (inş. çıkmaz)
![]()
sonuçta vatan borcu iç dış tehditler hiçbir zaman bu ülkede bitmez bir an için askeri silahlanmaya gereken önemi vermezsen anında binerler tepene onun için bu ülke askersiz düşünülemez
izin vermiyolar resmi olarak almazlarsa nasıl gidebilirimbence fazla bekleme hemen git![]()

izin vermiyolar resmi olarak almazlarsa nasıl gidebilirim![]()
aslında konu biraz gizli içerik olarak ama örnek olarak size şöle söyleyebilirim bir engel var ama resmi onlar istemedikçe muafsın onlar için çalışıp önce onların emirlerini yapmak zorundasınneden izin vermiyorlar biraz daha konuyu açarsan daha iyi olur![]()
ve buda hoşuma gitmiyo
Sen gitme, yorulma, terleme...
Onlar gelir alır...
öyle yada böyle şuan sen istemiyorum gitmem dersin gün gelir istemesende paşa paşa gidersin,götürürler.
sonuçta vatan borcu iç dış tehditler hiçbir zaman bu ülkede bitmez bir an için askeri silahlanmaya gereken önemi vermezsen anında binerler tepene onun için bu ülke askersiz düşünülemez
Askere gitsemmi gitmesemmi diye bisey olamaz askerlik vatan borcudur ve zorunludur bilmem anlatabildimmi isa efendi
gideyim mi gitmeyim mi yok ha bugun ha yarın elbet birgün sende uğrayacaksın kışlaya
tüm yorumlara katılıyorumben gitmeyecem demedimki göndermiyolar izin vermiyolar dedimtüm yorumlara katılıyorum

futbolcuda ölme tehlikesi yok en azındanFutbolcumusun nesin len sen bide 2020 den 2012 aldım diyo
he benle beraber gitmek istiyosan o başka bişey beklemen lazım biraz![]()

gitmemi isteyen arkadaşlar varmış yaD€@d Ali€N;3056450' Alıntı:partileri severim
parti yapmak için sebep arıyolar