5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Paradise_87

Paradise_87

Üye
arkadaşlar buqun telefonumda bir donma oldu be bataryayı cıkarıp geri taktım tel. acıldıqında değişiklikleri gordum uygulama açarken ikonun sağ üst köşeşinde rec. ışıqı gibi bi ışık yanıyor ve öle açılıyor vede menu gibi yerleri açtıqımda kenardan doğru geldiqini gordum yada ortadan kenarlara dogru bi şekilde açılıp kapandıqını gordum .. acaba bu sizdede varmı ? ( önceki gibi tak diye açılmıyor yani bi köşeden açılıp kapanıyor gbi bişe oluyor ) bu sizde varmı acaba ?

güncellemeyi daha yapmadım !

Sen bana kalırsa menü efletini açmışsın kapatırsan normal olur....

Ayarlar-Kişisel-Temalar-Genel-Secenekler(Tema Eflekti)

5800 cı

5800 cı

Üye
ya ben müzikçaları açmaya çalıştığımda açılmadı sizdede öyle bir sorun varmı? sipsiyah bir ekranda takılıp kalıyor
ok kapatıp açtım düzeldi birde güncellemeden sonra format gerekirmi

Paradise_87

Paradise_87

Üye
ok kapatıp açtım düzeldi birde güncellemeden sonra format gerekirmi

Sana kalmış zaten benim bildiğim kadarıyla güncelleme esnasında format atıyor galiba yanlısım avrsa arkadaslar düzeltisn ama ben şuna kdar daha hiç format atmadım telefona sadece güncellemeleri takip ediyorum

KELGER

KELGER

Üye
v 52 kuran arkadaşlar izlesene.com veya facebook taki videolar izleyebiliyormusunuz.

eğer hala izlenemiyıorsa web browser bölümünde go browser var flash destekli ama çince.o yüzden deneyemiyoruz.
eğer türkçeleştirme bilen arkadaşın biri bu işe el atarsa iyi olur.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Herzaman Her Güncellemeden Sonra Hard Format Önerilir Arkadaşım. Ama Yanlışsam Kusura Bakmayın.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben v60 da değişmesini düzeltilmesini istediğim bi şeyi şimdi bu fw de gördüm .
Tuş klidini telefonu kilitle yaparak kilitlediğimizde v51 de ekrandaki kilit işareti ve arka plandaki ekran görüntüsü arasında bozukluk oluyordu . Oda düzeltişmiş .

qwers

Üye
pek bi değişme olmamışş

5800 cı

5800 cı

Üye
ya ben güncelleştirme yaptım ama telefonda hala güncelleştirme mevcut diyo bu nedir

mangdaşire

mangdaşire

Üye
birşey sorabilirmiyim arkadaşlar:sizce ben 5800 v31.0.101 den v51 veya v52 ye güncellemelimiyim?ben şimdi 5800 da v31.0.101 kullanıom sizce v51 e güncellesemmi?bi cevap bekliyorum...

judi12

Üye
sensör tepkilerinde bi değişme yok.dokunmakit te aynı.fazla bi değişim yok kısacası.fazla bişi yapmamışlar.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye

acaba yüklesek mi yüklemesek mi hiç bir şey anlamadım :)

Slck*

Slck*

Üye
Hacı yükseltmedi bende Telefon güncelleştirilemedi. SOnra tekrar deneyin diyor hackli olduğundan mı?

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaşim dalgamı geciyosun v 31 le v52 arasında daglar kadar fark var durdugun kabahat ben ce.ama v31 tek artısı var müzil calar da arama butonu var .v52 ve 51 de yokkkkkkkk

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bende nokia solftware updater ve nokia ovi suite de gördü

fazla değişim yoksa yüklemeyelim değişen özellikleri yazarmısınız?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu güncellemede söylenecek tek bişey var . Tek bi değişiklik var . Oda sadece sürüm adı v52 olmuş o kadar :D Sadece sürüm adı değiştirmişler :D

fatih982

fatih982

Üye
arkadaşlar hangi fwdw olursanız olun sadece yükleyeceğiniz fw nin 51.0.006 olan yerini 52.0.007 olarak değiştirin ve telefona yükleyin jaflayın hiçbir sorun çıkmas ben daha önce defalarca yaptım mesela versiyon 50 çıktığında versiyon 40 ın modifiyeli dosyalarını jaf ile yükledim bir sorun çıkmadı

furkan5800

furkan5800

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha: v52 hemn güncelliom saol

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşim dalgamı geciyosun v 31 le v52 arasında daglar kadar fark var durdugun kabahat ben ce.ama v31 tek artısı var müzil calar da arama butonu var .v52 ve 51 de yokkkkkkkk
bi artısı daha var kolayca hacklenebilmesi bu kadar kastırmıo:Dopdadan sertifika aldım onunla hackliom...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben daha öceki sürümlerde hep Nokia Soltware Updater ile güncelleme yapıyordum indirme işlemi tamamlanıyor ondan yükleme işemine geçtiğinde hata veriyordu kablo çıkarıldı diye hata veriyordu windows 7 kullanıyorum v50 ve v51 yüklerken hata aldım ve başka bir bilgisayarda Xp ile yüklemiştim windows 7 kuran arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?

Üst Alt